icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
25. nov 2016

Jetotu#super to su dobre spravy 🖒😊

nikolienkaa
25. nov 2016

Môj doktor to podľa mna fláka šák este len v 37tyzdni mi bude robit ster žiadne ctg žiadne merania panvy...ked som bola malá operovali mi močový mechúr respektivne mi robili plastickú mocovodu a on mi ani nevysvetli ci možem prirodzene rodiť...

verunqha23
25. nov 2016

Baby mna uz asi tyzden strasne svrbi z dola az to pali ... A este horsie to je ked si to poskrabem... Ja uz neviemco maaam robit :(

jetotu
25. nov 2016

@fronili
Veru joooj teším sa 🙂 ešte zarazeny bol že,, veď máte právo na sekciu,, :D reku nene neeee diki, jedenkrát a dosť! :D

zuzuk22
25. nov 2016

verunqha23 chod k dr nech ti to pozrie a nieco na to da .

sandri
25. nov 2016

@verunqha23 nechapem na co cakas. Uz davno si mala byt u lekara! Chces ohrozit babo?! Toto je od teba velmi nezodpovedne.

kwr
25. nov 2016

@jetotu jeeeej gratulujem!!!!

nikolienkaa
25. nov 2016

@verunqha23 bez k lekárovi,ale podľa mna mas mykózu,bežná v tehotenstve myslím,...
Treba kúpiť lactacyd s fialovym na intímne umývanie
A canesten

kwr
25. nov 2016

@verunqha23 podla mna tiez mykoza- a to.ked si dala tyzden tak wau...ale ak si ju este nemala treba sa radsej spytat lekara. Neliecena moze pri prirodzenom porode prejst na babatko a naco dalsie komplikacie ked staci krem alebo tableta na to? Drz sa

fronili
25. nov 2016

Verunqha23 podla mna tiez mykoza mne ju zistil pri poslednom vysetreni ale ja som o nej nevedela len som mala vytok.tiez mi vysvetlil ze je to v tehu velmi caste.chod cim skor dokimi a necakaj.

zuzuk22
25. nov 2016

Prave som si vlasy zafarbyla 🙈 a uz tlacim nanuk 😂
prezmenu zas cervena 🙈 zajtra idem bratovy na krst 🙂 a este neviem co si obleciem 😂😂🙈🙈🙈

kwr
25. nov 2016

#zuzuk22 super aj ja som bola.na farbe, tiez cervenu, muzovi sa zda najrajcovnejsia🙂)) po viac nez 15 rokoch cervenej som chcela aj inu vyskusat ale co pre neho nespravim;)

nikolienkaa
25. nov 2016

Mne sa nedaaaaa spať 😂

lalia87
25. nov 2016

Tiez sa hlasim,vsetko ma svrbi,kukam markizu 😂

nikolienkaa
25. nov 2016

@lalia87 ja som pozerala na JOJ plus dobrý triler alw uz skončil a ja som uz okupanta v posteli,muž robí do rana (taxikár) a mna boli práve lýtko ako keby som dobehala maratón 😁...nemá mi kto pomasirovat 😁
A dala som si dnes trosku sampusu Huberta a ani to ma neuspava 😁 Maly stale vypučuje ritku do von je to take zvláštne 😁 A uz som aj so pôrodnice pobalena 🐥😋

nikolienkaa
25. nov 2016

😁😁😁

lalia87
26. nov 2016

Nikolienkaa no dokedy si halabušila? Ja do takej 1dnej a od 4tej sa furt len pretacam.ako taky vorvan. Ja by som si velmi chcela vidiet do brucha,min.tyz.bola mala dole ritkou,ale teraz neviem ako je tam naskladana,lebo citim ze.ma.nieco presne v pupku aj ma boli.na dotyk a vcera ma.miestami tak.pichalo v suske.ked sa pohmyrila ze som.cakala.ze mi zamava rukou.odspodu 😂

nikolienkaa
26. nov 2016

@lalia87 neviem asi o jednej som zaspala pustila som si vianočné pesničky 😁😁 ale o 4som bola cikat a ledva som zas vedela zaspať a teraz uz jem praženicu a totálne teplo mi je ❤️

lalia87
26. nov 2016

Nikolienkaa,mnam,dobru chut,uz si ju asi aj zbastila 🙂 ja sa idem pustit do tvarohovej strudle a kakaoveho zavinu 🙂 nevedela som sa rozhodnut co si dat,tak kompromis,oboje 😂

nikolienkaa
26. nov 2016

@lalia87 dakujem áno uz som zjedla ale uz mam krupicou kasu 😂😂😂 to posledný mesiac budem takto vymýšľať ? 😂 Aj tebe dobrú chuť 🙂

lenkavalkova
26. nov 2016

Ja dnes idem robit palacinky s nutelou a slahackou. Nie ako hlavne jedlo, ako dezert :D :D :D

lenkavalkova
26. nov 2016

A kufer chcem dnes zacat balit. Vcera som bola v Pepcu dokupit tie latkove plienky. Pekne obrazkove, takze dik za tip este raz. A kupila som aj jednorazove nohavicky v lekarni a z Pilulky dorazil balik s ostatnymi vecami, uz len vlhke obrusky dokupit a mozem ist rodit :D :D :D

julinka88
26. nov 2016

Baby mate neaku skusenost co ste viacrodicky s mastickou z lanolinu kupila som prvy krat bola pekne draha tak ci je aj taka dobra?

lalia87
26. nov 2016

Baby a myslite,ze tie pepco plienky budu dobre? Ja mam jednu farebnu odtial a asi jednu bielu,ale mne pridu byt velmi tenke,take nijake nekvalitne. Potrebovala by som dokupit este aspon 5. Uz vobec nie su take plienky ako ked mz sme boli decka,boli take hrubsie,makkucke,my sme sa do toho aj utierali po kupani.

kwr
26. nov 2016

@lalia87 my do tych pepco plienok makkych s obrazkami aj utierame, saju dobre. Ale chapem co myslis, take tie stare komunisticke boli naj;)

veronikanellka171
26. nov 2016

Verunqa aj ja som ta mala, gynekologicka hned tusila co to je ale zobrala mi ster ale vysledky este nemam a dala mi predpis na nejaky krem co si das do vnutra do posvy takou striekackou a od vtedy mi nic neni... svrbelo to strasne az som sa rozkrabala do krvi no na druhy den som mala poradnu tak som to hned riesila.. 5€ stala ta masticka

nikolienkaa
26. nov 2016

@lalia87 aj mne tak prídu tie plienky z pepca ale mam asi zo dve z tadiaľ a tie biele klasické mam kúpené v obchode Slovenka kde majú dodávateľa Prakrik ony mávajú akú terasy tak ony majú tie plienky super a aj veľké na utieranie mam od nich ale aj v detskom obchode majú tie klasické 🙂

buchta666
26. nov 2016

http://www.antonyfashion.sk/406/bavlnena-plienk..., toto su vyborne bavlnene plienky, hrube makucke a drzia aj po rokoch tvar... aj dobru gramaz maju - komunisticke plienky

lalia87
26. nov 2016

Nikolienkaa mne sa tak zdaju ze su take priesvitne,oproti tym volakedajsim rozdiel 🙂 ale slovenka ma nenapadla,vyborny napad.
Mam tie stare komunisticke asi 4ks od sesterky,potom z obchodu jedneho takych 5ks ale tie su hrubsie od pepcovych ale tensie od komunistickych.
Buchta666 a to jeden kus stoji 12€? Fuuu,to su moc drahe,urcite su aj kvalitne teda. Ja som pozerala na stranke kikko,nad tymi uvazujem este,alebo som nasla aj cesku firmu,ze klasicke volakedajsie plienky,ale stale stale vaham a neviem nad cim 😂

cookiee
26. nov 2016

julinka88
ja som prvorodička a nám na kurze odporúčali aby sme si na bradavky kúpili lanolínovú masť. Je vraj najlepšia. Nemusí sa umývať čo je super a nevadí ani bábätku. A vraj vydrží veeeľmi dlho. Keďže je drahšia tak sa oplatí do nej investovať. Ja si ju idem zajtra kúpiť aj s ostatnými vecami do lekárne.
To je môj názor avšak ju nemám ešte vyskúšanú.

Inak, baby, od včera som už na materskej.....taaaak sa vytešujem 🙂 🙂 🙂