Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa veru,ja akoby som vcera nasla dve // na teste a cochvila budeme kocikovat 😉 a aj pri malom vidim ako to ubieha 🙂
@majaon Haha presne mna kolegyňa v robote ze chod si urobiť test tak som v robote na záchode do misky na farbenie vlasov cikala 😂😁
@adad23 jeeeej super,gratulujem,nech drobatko pekne nabera na vahe a robi vam velku radost 👶 ❤
Dnes som bola.na preventivke u obvodnej aby mi aj napisala do tehu knizky a ze vaha 58 a sestricka kukla na brucho a ze: to len 58? A to velke brucho sa vam kde zobralo. Kukam na nu,ze tiez neviem. Vravela som,ze mi je cudne ake mam velke a vsetci ze neee neeee.
@lalia87 58 kíl 😳 Paaanabeka to som nemala ani na základnej škole 😂
@nikolienkaa ha ha,ale ja som strasne krpata tak na mna je aj 58 vela :D ja som zaprdok 159cm 😂
@lalia87 ja mam asi o 3cm viac len 😂😂
@nikolienkaa :D ja som zase vecer ulozila maleho spat,drahy v praci,ja ze urobim test,lebo ta moja minimrcha sa mi nezdala a bum - // kolajnice jak hrom,necakala som to,ale prijemne prekvapilo,tak som pockala na draheho a ukazala mu test,taaaaak sa tesil 🙂
@nikolienkaa to sme fakt obe take krpate? :D ja ze som unikat 😀
@majaon ja som môjmu poslala mmsku a piše mi ze co je to zelene 😂
Minuly rok na rozlúčke so slobodou som dostala dva tehotenské testy a mala som virózu v apríli ja ze pre istotu ked tolko vraciam ci niesom aj tehotna tak som si spravila tie testy a oba negatívne a pritom som uz bola v 1.mesiaci 😳 Tak potom mal brat svadbu normálne som pila všetko 😁 A ani po svadbe neprišli kramy tak som si spravila test obyčajný za euro a takto vyšlo a potom som šla gynovi 🙂 to boli začiatky 😋 Malinky prišiel tak nečakane a tak Hobit milujeme 🙂 je to zázrak
Tak baby hlasim ze na poradni vsetko ok, pribrala som kilo cize som na predporodnej vahe.
Alfie je hlavickou dole ale zatial sa von nechysta ale vraj na to stacia 2 kontrakcie pri druhych detoch🙂
Odteraz mam kazdotyzdenne kontroly, sestra uz ma kufor zbaleny a vyrazi na letisko hned ako jej napisem;)
@lalia87 No nie ste same :D Ja zatial vyhravam so 158 cm 😀
Mne uz dneska mamca vravela,ze uz by som sa aj mala pobalit,tak som ju ukludnila,ze mam to v plane do vianoc 🙂
Len neviem ako si to porozdelujem do tasiek,kde co dat,lebo ved vecicky brat hned.nebudem,tak ci babu zvlast veci do tasky-myslim plienky a take.
Vy si budete kupovat aj caje nejake kojacie a ak hej,kedy zacnete pit?
@lenkavalkova to faaaaakt? Jeeej nie som sama liliprdka 😂
@lalia87 Nie si, akurat, ze ja so 65 kg som uz sirsia jak dlhsia 😂😅😨
Ja sa budem snazit vopchat do jedneho kufra vsetko. Pripadne necham nieco doma zbalene v mensej taske (nejake podlozky, vlozky) a keby chyblo, tak poprosim muza nech donesie. A takisto zvlast necham doma detske veci na cestu domov, to prinesie az potom. Ak by som potrebovala skor, tak prinesie nejake skor. Ale kedze budeme akurat v stadiu stahovania sa, tak si to celkom dobre neviem predstavit...
Baby kde ste kupovali kojenecke podprsenky?????
@lenkavalkova Ja mám 156 cm :D :D :D ... ja som tu ten záprdok asi :D
@lenkavalkova ja mam 153cm a vaha pred tehu 48 teraz 34tt 65kg maly slon :D
Baby dneska hrozný den bola som v škole ... a išli sme cez prestávku von a spolužiak že som zo zadu mokrá... a ja nič ja som necítila chytila som sa a fakt som bola mokrá tak som išla ku gynekologovi a vraj oni ma nevyšetria lebo že v Leviciach mám gynekologičku .. .a ja vravím že ale mne do Levíc ide až o 2 hod autobus ... Tak ma potom vyšetril a že mi odtieklo trochu plodovej vody ... že mám ísť domov a zajtra ku svojej gynekologičke ... Tak neviem ...
@adad23 gratulujem a prajem veľa zdravíčka 🍀
@verunqha23 ahoj, mne tiez postupne odtekala voda pri Ozzym, a hned ma.hospitalizovali kvoli tomu ze je vyssie riziko infekcie, ale nemusi to znamenat hned porod- sleduj ci tam nebudu stopy krvi a drz sa;) a napis ako si dopadla...
@kwr tak ale ja som ani necitila ze by mi kdtieklo trochu plodovej :D ... A som si myslela ze ma posle hned do nemocnice lezat ... No uvidime co mi povie zajtra gynekologicka...
Zienky, vy ma normalne "strasite" ... jedna necakane porodila, druhej odteka postupne plodova voda. A ja zacinam stresovat, ci to nepride skor... V utorok mam mat skusky z autoskoly... Snad dovtedy vydrzime, pretoze ako citam moze sa stat naozaj vsetko a maly sa moze vypytat na svet kedykolvek... Dnes som na jazde srandovala s ucitelom, ze nedokoncim skusky, lebo ma pojde odniest do porodnice, ale uz mi to take zartovne nepride, lebo sa to moze otocit na realitu 🤔 ... Drzim palce kazdej z vas, nech to este paru tyzdnov potiahneme 2in1 😉

Zienky mne to tak neskutočne rychlo ubehlo ,predchvilou som objavila len nejakého koníka a tuto skupinu a uz zachvíľku finišujeme Jedna po druhej to pôjde ako po masle 😁👌