icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

kwr
29. nov 2016

@zuzanadringus neboj a nestresuj ved uz sme vsetky za 30.tyzdnom tehu cize vieme ze deti sa narodia ked sa rozhodnu- sustred sa pekne na skusky a rozpravaj brusku a tes sa;)
Ozaj a vela zdaru na tych skuskach;)

zuzuk22
29. nov 2016

@balee ja mam len jednu z lidla

elisebah91
29. nov 2016

@adad23 gratulujeeem 😊
Tak ja som dnes dopadla, vcera som sa balila do porodnice a dnes som to vyuzila,s malimi obmenami. Dnes bola kontrola a hned ma aj vypisala na hospitalizaciu pre zhorseny nalez krcka. Vravela mi ze keby som 36tt tak to,uz neriesia...ale takto je este skoro. Tak. som momenatalne na pasoch a potom ide infuzka. Jooooj ako sa mi nechcelo ist z domu a od manzelika. Ale dako vydrzime a na Vianoce nohy len hore asi.

nikamo17
29. nov 2016

Zienky mam na predaj baldachyn vsetko co je na fpoto mam dve tak posuvam 22e +posta

aniko_h
29. nov 2016

@lalia87 no tak na tych fotkách ani ty nevyzeras, ze by si mala 158 cm 😀 a ja som schudla na zaciatku tehu skoro 4 kila ako mi bolo cele dni zle, tak teraz vyzeram lepsie ako ked som nebola tehotna. rastie mi len brucho. nikam inam nepriberam. ale som tomu rada. mohla by mi po porode klesnut vaha na tych 62 kg. a potom uz by som chcela schudnut este 4-5kg. 😀 to mam ale problemy. ja len stale dufam, ze nezacnem aj inam priberat ako len na brucho.

kwr
29. nov 2016

@zuzuk22 aj ja mam z Lidla a je super pohodlna a este aj pekna🙂 taka kremovo ruzova...

natalia_17
29. nov 2016

@sandri ak sa mozem opytat mas koli velkosti babatka planovanu sekciu?

sandri
29. nov 2016

@natalia_17 nie, mne hrozi sekcia len preto, ze prvy siel sekciou. Preto sa jej tak branim a hladam lekara, ktory mi umozni rodit prirodzene.

lenkavalkova
29. nov 2016

@misa1992 Neboj nic, vsetko to zhodis. Ja som pri prvych dvoch pribrala 27 kg pri obidvoch a raz-dva to bolo vsetko fuc ;)

fronili
29. nov 2016

@elisebah91 drz sa pekne nech ste oki a fakt ten klid ma clovek asi najviac v nemocke kde sme sonutene lezat.ale doma sa to moc neda ked uz je jedno sidlo doma.

fronili
29. nov 2016

@verunqha23 daj o sebe zajtra vediet co ti povedala tvoja gynekologicka a drz sa aaaa oddychuj.drzim palce

marusia_81
29. nov 2016

@lenkavalkova dievčatá ja mám k dnešnému dňu +19 kg aj sám pán doktor 😷 si neodpustil poznámku, že ako vidím čo týždeň to kilo... 😊 a ja som nevedela čo povedať tak zomňa vyšlo, že som celá naliata vodou 😝

nikolienkaa
29. nov 2016

@verunqha23 drz sa a zajtra daj hneď vediet 🙂

zuzuk22
29. nov 2016

@elisebah91 drz sa a oddychuj ;)

nikolienkaa
29. nov 2016

Inak mna tak cudne pobolievaju kríze ako pred kramami, ja neviem ani k čomu to este tak možem prirovnať cítim sa miestami tak cudne neviem ci sa to tak pripravuje na pôrod,ale ved este som nezačala piť ani alchemilku a ani som nezačala cvičiť s aniballom 😂😁

zuzanadringus
29. nov 2016

@kwr dakujem pekne... ja sa len modlim, aby este minimalne ten jeden tyzden pockal 😂 Stres je jedine co mi teraz chyba ku stastiu.... ked neurobim skusky, tak to uz necham na jar, nech si uzijem posledne tyzdne tehulkovania a potom malinkeho 😊

lenkavalkova
29. nov 2016

Veru baby oddychujte, aj ja som dnes mala nejake krce, ale dala som magnezium a preslo to potom. Musime to este chvilu vydrzat.

kwr
29. nov 2016

@nikolienkaa akurat som to sem isla napisat! Cistim kura na veceru a strasne bolesti krizov ale riadne a furt su tu...tak reku cast masa este odlozim do ladnicky ptr kazdy pripad na zajtra...keby nieco;)
Mne je jedno kedy da maly narodi len nech to nie je 30.11.to ma svokra narodky a keby ze sa narodi vtedy tak to budeme o tom pcouvat este najblizsich 30rokov od nej...

nikolienkaa
29. nov 2016

@kwr 😂😂😂😁

sandri
29. nov 2016

Ja som dnes zahajila vianocne upratovanie a teraz ma veru riadne picha brusko ☹ ale nemala som na vyber, reklamovali sme podlahu a potrebovala som, aby sa ligotala, tak som poctivo vysavala kazdu skarocku... uvidime, ake poslu pisomne vyjadrenie z dnesnej obhliadky...

lalia87
29. nov 2016

Baby a to vy ste uz v 36tt,ja som teraz vysla zo sprchy co som sa musela ist ohriat teplou vodou,krize aj chrbat mi odchadzali. A obcas taky pocit v podbrusku jak pred ms. Asi som sa dnes riadne nabehala,lebo vsak obvodna,potom gynda,potom do prace zaniest pn,k nasim a fucala som jak lokomotiva 🙂

mishqa
29. nov 2016

Ahojte dievčatá, doteraz som v tejto diskusii nebola zapojená, no predpokladám, že väčšina z vás je aj v skupine Januárovky 2017. Od dnes som sa podujala na priebežnom spracovávaní tabuľky s evidenciou januároviek- ide o baby, ktoré mali pôvodne termín pôrodu stanovený na január, tak sa tam nachádzajú aj kočky, ktoré už porodili skôr ako v januári. Čas od času vám sem pre zaujímavosť hodím aktuálnu tabuľku s mamičkami, o ktorých viem tu z koníka.

marusia_81
29. nov 2016

Mám pocit, že sme tu viaceré čo si myslíme, že nevydržíme už ani dva týždne.. 👶

lenkavalkova
29. nov 2016

@sandri Ja upratujem posledne 2 tyzdne v kuse, lebo predavame byt a kazdy den aj dvaja zaujemcovia pridu na obhliadku...ale dnes som dufam upratovala posledny krat, lebo uz bol znalec spravit znalecky, kedze sa uz kupca nasiel :D A odteraz uz len tak zlahka ;)

fronili
29. nov 2016

@mishqa tak to je super tabulka ale som prekvapena ze iz teraz sa to tak rozbieha s pôrodmi.hlavne ze su maminky a deticky v poriadku 😊😊

fronili
29. nov 2016

@marusia_81 ja so niak neviem predstavot ze by sa to malo tak skoro rozbehnut.kedze mam termin 25. Januara ale mozne je naozaj vsetko.Ja len dufam ze sa malinkej bude chciet ist skor ako po 25. Januari😂
Simonko sa pytal o o dni skôr co bolo premna uz vykupenie nakolko som mala + 27 kg a bolelo naozaj uz vsetko

jetotu
29. nov 2016

@sandri ja som 18 mes po sekcii a odmietam to podstúpiť opäť 🙂 môj dr povedal ze nevidí problém v prirodzenom pôrode.... To len naša krajina je za opicami a radšej budú rezať aby náhodou nedošlo k problému lebo 1z100000000 mala 5kalové dieťa a rupturu 😣

sandri
29. nov 2016

@jetotu no, moj maly bude mat isto minimalne 4 kg. ALE - ja aj mm mame 185 cm, tak nech neocakavaju, ze dieta bude mat do 3 kg! By mali prihliadat aj na vysku rodicov a nie len na ich vahove tabulky...

jetotu
29. nov 2016

@sandri to už je na tebe. Ale ja to teda už nikdy nechcem zažiť. Najväčší humus sekcia.. A neviem so predstaviť byť v stave bolavom pri zojke a s babom 🙈 nie nie, ja budem tlačiť jak divá :D dr povedal ze do konca roka je.maly na svete, tiež je veľký, podľa usg som 36+3 podľa ms 33+6. keď bude veliký max silvester sekcia. Ale ja verím že on.sa dovtedy vyplazi :D

veronikanellka171
29. nov 2016

Baby vsimate tu srandu ze kazdy den len piseme co ktoru boli? 😂😂😂 a predstavme si ze to bude uz len horsie a horsie 😂😂😂