Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ak by niečo píšem aj sem, tak ak o niekom viete, daj mi prosím info 🙂
Dievčatá potrebujem na vianočný večierok na 9.12. upiecť 15 balíčkov zdobených medovníkov (po pár kúskov do balíčka) rada si to nechám spraviť u nejakej šikovnej maminy čo pečie. foto mi môžete poslať do komentu 🙂 Najlepšie BA Ďakujem
@sandri ja mam tiez stale upchaty nos. Pouzivam Mucoviral sprej. To mozu aj tehu. Pytala som sa v lekarni. Vezmem ho aj do porodnice.
Taaaal od dnes oficialne Na materskej 🙂
@mariajuraj ja nastupujem na matersku od 16.12. ale kedze mam rodicak a nemala som uz zmluvu v praci tak je to jedno pretoze mi to socialka neuzna a posle len vyrozumenie ze na matersku nemam narok.cize je jedno na ktofe dieta budem poberat rodicak cerpat mozem len jeden.do augusta na maleho a od septembra na malu.
Babi dnes mi prisli botky z Aliexpressu pre malu biele su na krst su velmi pekne na foto tak nevyzneju.
@mariajuraj aj ja zahajujem MD od dnes... 🙂
@fronili chutneeeee topánočky ,no ja nemam ani jedny topánky pre môjho malého len take papuckoponozkove...
@nikolienkaa ja ich zas mam strasne vela a pri Ozzym om ich vobec nevyuzila, najradsej som ho mala v pyzamkach a ponozkach a tusim ich mal.na sebe tak 2 krat a to len kvoli foteniu🙂 kebyze byvam na Slovensku rada vam ich baby poslem...
@nikolienkaa ja som pri malom nemala ako hovori
@kwr najradsej som ho mala v pyzamkach a ponoztickach a dupkach.ale ked pojdeme von a bude uz teplejsis pocasie mozem dat aj capacky😊simi isisl z leta do zimi tak som nevyuzila😊
Zienky a ako to je s héliovými nechtami v nemocnici ?
S gelovymi 😁
Baby.ktora cvicite s balonikom?ako ste na tom?
@misinkad no ja som si ho objednala ale mne nejde dovnútra :( ani s gélom ani bez gelu ani za pomocí manžela 😂 Zbytočne vyhodené peniaze zrejme
@nikolienkaa niektoré preklepy sú milé... Héliové nechty 🙂
s gelovými je to tak, že aspoň jeden by nemal byť nalakovaný, poprípade najlepšie keď je aj bez gelu. Ale v poslednom čase s tým nerobia nejaké caviky.
@petra1_2017 alebo stačilo by ak by som len na nohách mala čisté ?
@nikolienkaa ja tu pozerám, že héliové nechty. a hovorím si v sebe, že som zase 100 rokov za opicami. 😀 že wau, musím vyskúšať 😀 ale tak asi nie 😀 😀 😀 preklepy sú super
@misinkad
@nikolienkaa
ja som sa pokusala 1x ale nejde mi to vytlacat... asi mam nejaku zlu techniku, musim ventilom povolit az potom to ide .. takze zatial ziadna slava 😒
@nikolienkaa mna to tiez zaujimalo, ale erudovanu odpoved som nedostala, prevladaju nazory ze by nemali byt gelove ani nalakovane, najma pri akutnej sekcii to je asi problem, ked mas planovanu tak sa vies dopredu pripravit. jedna baba na mk pisala ze sa na to pytala porodnej asistentky na kurze a hovorila ze ak nalakovane tak priehladnym lakom aby mohli sledovat ak je sekcia, a ze hlavne su tie na rukach...
@natalia_17 ale ja si ten sprostý balónik neviem ani len zaviesť ! :(
@nikolienkaa a skusas aj 1-2x predtym nafuknut?
@nikolienkaa mne moja nechtárka povedala, že okolo termínu mi spraví klasickú francúzsku manikúru na gelové nechty. Aj tak nebudú môcť byť dlhé ☹
Pri tych nechtoch ani nejde o dlzku,ale o farbu. Ako tu uz bolo pisane,v pripade ze sa nieco udeje any vedeli pozriet na nechty,ci nemodraju atd. Ale ako kde,niekde to neriesia,niekde hej.
@natalia_17 vyskúšala som uz všetko
@petra1_2017 ja som doteraz mávala takéto dlhé a teraz co mam tak tieto male a k tomu este take jemne ze keby to na mna prišlo 😂 Ale chcela by som si dať červene na Vianoce 😁 To su len moje a potiahnuté gélom rychlo mi rastu zo začiatku si ich budem dávať tak skracovať a potom zas nechám dlhšie i ked nie špicaté
@nikolienkaa mozno hlupa otazka, ale zavadzas si ho uplne vyfuknuty? Ved to je len o nieco hrubsie ako tampon, co ti na tom nejde? Das ho tam, jednou rukou pridrzujes, aby pri nafukovani nevyklzol, drubou nafukas a po chvili ho vytlacias von...
Pri nechtoch ide o to, aby neboli nalakovane, aby mohli sledovat nechtove lozko ci nemeni farbu. Je to dolezite, preto by mal byt aspon jeden prst nenalakovany. Ako tu uz niekto pisal pri sekcii. Inak im je jedno ake mate nechty. Ale nikdy neviete, ci sa aj prirodzeny porod nezvrtne a nebude z toho sekcia.
Tak baby vsetko je v poriadku zevraj ... Ze v pondelok ma pustia domov ale mama volala primarovi zr nech ma pusti dneska a on ze dobre ze pride zamnou a dohodneme sa... Cakala som do 3 isla som za sestrickou ze by som sa chcela rozpravat s primarom a on odisiel :( ... A ja potrebujem ist domov lebo ma tu strasne depky chytaju... Za kazdou jednou co tu lezi tak chodi za nou jej priatel alebo manzel ... A mna z toho depky chytaju ze proste zamnou nema kto prist lebo ja nemam priatela :( a dost to boli preto chcem ist uzdomov:(

@nikolienkaa mňa aj nahral , som mu neverila😀