icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

kwr
2. dec 2016

@verunqha23 moja neklesaj na duchu, tes sa na drobceka, a my sme tu pre teba ked sa chces vyzalovat...drz sa cmuk

nikolienkaa
2. dec 2016

@sandri no vyzerá to hlupo aj píšem Jak hlupana ale niesom hlúpa ono mi to fakt nejde dovnútra,a teda je tomo dosť väčšie než tampón,ale minpomahal aj môj muž 😁Aj pól gelu som minula ale ja som nejaká úzka dole...🙈 Ale v minulosti som mala plastiku močových ciest a mi tam zavádza vlastne mocovod ked si to tkacím dovnútra tak akoby tkacím do mocovodu...(vlastne este nab tyzden idem konzultovať s lekárom ci nebudem mat nakoniec cisársky aby mi ten tlak všetko neroztrhla po tej močovej stránke...)

lenkavalkova
2. dec 2016

@nikolienkaa citala som, ze viacere baby s tym mali problem. Osobnu skusenost nemam a veru by som sa na to ani nepodujala asi. Ja budem mat treti CS

natalia_17
2. dec 2016

@nikolienkaa ja som este citala ze jedna baba si ho zavadzala cely "pokrceny" alebo ako keby zlozeny to je asi lepsie povedane a az potom nafukla ked bol balonik zavedeny. Za vyskusanie nic nedas..

fronili
2. dec 2016

@nikolienkaa ja som mavala tiez spicate ako ty a zhodila som ich uplne dole kvoli malej.ale moje su ostrejsie s gelovymi som sa neveyela ani poskrabat😅tak budem mat uplne ostrihane pampuchy🙈

nikolienkaa
2. dec 2016

@natalia_17 ja som si ho tam fakt všelijakými spôsobmi dávala aj vyfuknuty,pokrceny,nafuknuty, ale proste nič

nikolienkaa
2. dec 2016

@lenkavalkova keby som náhodou mala cisársky ...tak aké to je ? Hneď po "pôrode"a to zotavovanie,bolesť a podobne. ??

veronikanellka171
2. dec 2016

@nikolienkaa od kedy teda zacinas s aniballom? ja ho mam uz doma a som 35+1

veronikanellka171
2. dec 2016

@nikolienkaa noo ja tiez gelace stale ale uz som si nechala odrast uz mam iba 3milimetre co musia vyrast a vyzera to hrozne, lebo suseda je sestricka u novorodencov v ba ruzinov a povedala ze niekedy vynadaju mamickam ked vidia ako s tymi nechtami chcu kupat 3kilove babo... takze ide aj o to, ja viem robit vsetko a nechtami, skor som nervozna ked ich nemam ale davam dolu uz len preto aby mi nezavadzali pri uceni sa s malou..

misinkad
2. dec 2016

@nikolienkaa hm, nejde? to je divne. kus ho skus nafuknut, nech je pevny, tak jeden az dva stlacenia

lenkavalkova
2. dec 2016

@nikolienkaa Mala som 2 cisarske a kazdy uplne iny... Prvy hotova katastrofa, museli ma rezat na 2x, nemohli maleho vytiahnut, bol tam nejako divne zakliesneny...nakoniec to vsetko dobre dopadlo, no dlhe zotavovanie aj ja, aj on. Obaja hned ATB, ja vysoke teploty, zapal, bolesti, ani nejdem zachadzat do detailov... Takze pred druhym som sa riadne bala, ale bolo to uplne ine, ovela rychlejsie, zotavovanie rychle, takmer bezbolestne. Takze taky ako bol ten druhy, taky porod by som priala kazdej zene. Fakt lavou zadnou ;)

nikolienkaa
2. dec 2016

@veronikanellka171 ja som dnes 35+5 a začala som včera...ale uz aj skončila nemam nato nervy

nikolienkaa
2. dec 2016

@misinkad
Milé dámy,ženy ,baby a slečny dakujem za vaše rady ale nejde ten Poondeny aniball ani keby ho zjem domňa !

nikolienkaa
2. dec 2016

@lenkavalkova och no ja som zvedavá ako to pôjde u mna ja som myslela ze to pôjde ľahko maly je uz 2mesiace dole hlavičkou asi sa mi aj krčok pomaly skracuje som myslela ze to pomaly aj bude 😂

lenkavalkova
2. dec 2016

@nikolienkaa Ja som mala prveho opacne otoceneho, uplne hore (nepostupujuci porod), krcok sa neskracoval a este bol aj v pupocnej snure nejak zamotany a kedze nas nechali dlho cakat na cisarsky, tak uz bola aj plodova voda zla. Vybrali ho mierne priduseneho v poslednej chvili. Ale som rada, ze to nakoniec dobre dopadlo. A druhy uz bol otoceny spravne a cisarsky naplanovali o 2 tyzdne pred terminom, kedze hrozila ruptura tych jaziev z predpsleho. Ale pri druhom slo vsetko hladko a takmer bezbolestne. Uplne neporovnatelne 2 zazitky. Sama som zvedava, co ma caka do tretice...

veronikanellka171
2. dec 2016

@nikolienkaa teraz som skusila, nafukla troska len nech neni vyfucany, dala vela lubrigantu a dala dnu.. no stiahnuta som bola a napnuta lebo sa bojim tak som 3x slabsie stlacila a vytlacila ako pri porode von.. tiez som 15min rozmyslala ako ho dat dnu ale isiel tvrdsi.. to tlacenie jak zo mna vyletel aj zastipalo troska, bojim sa tak idem na to pomaly ale merala som priemer teda zatial 7cm 😀😂 zajtra skusim viac ale som sama doma a bojim sa moc experimentovat

nikolienkaa
2. dec 2016

@veronikanellka171 aj si si ho vyvrátila najprv. ? 🙂
Mne nešiel nijakým spôsobom koli tomu som si aj perfektný lubrikant zohnala a nič...mne tam zavadza môj mocovod vlastne

nikolienkaa
2. dec 2016

@veronikanellka171 a ako myslíš 7cm ????
Ked v kludnom stave to ma 16??????

nikolienkaa
2. dec 2016

@veronikanellka171 vyvarila tam malo byt

veronikanellka171
2. dec 2016

@nikolienkaa ano, hej zabudla som dat 1tku.. ale bojim sa to tlacit bojim sa ze si nejako ublizim.. ale bolo to aj viac ako 17cm kedze som ho par krat stlacila.. najprv som stlacila nech neni makky, dala dnu a potom asi 3x stlacila a uz vybrala bala som sa

veronikanellka171
2. dec 2016

@nikolienkaa ale ked som ho tlacila ako ked rodis ze von tak som sa bala ze si cvrknem tak som si dala radsej servitku na susulu hore 😂😂😂

petra1_2017
3. dec 2016

@nikolienkaa mo aj ja mam asi take dlhé. Ja mam termín az 21 január, mne spraví take úplne kratučké az po sviatkoch. Osobne myslím, ze s tým uz nemajú taký problém. Len treba nechať aspon jeden taký neutrálny aby videli na to nechtové lôžko.

julinka88
3. dec 2016

@nikolienkaa asi to najprv skonzultuj s dokym a hlavne aj prirodzeny porod lebo spodom ti pojde ovela nieco vacsie ako balonik aby sa ti nieco nestalo a nenastali kvoli tomu komplikacie ake mija rada je za da sa cvicit a masirovat hradzu aj rukami akurat vcera som si to pozerala a to das za pomoci muzika potrebujes len dva prsty🙂

veronikanellka171
3. dec 2016

35+2

veronikanellka171
3. dec 2016

Zasa nuda dnesna 😀

sandri
3. dec 2016

Prezradte mi, ako sa doma dokazete nudit? Lebo ja v kuse nestiham 😀 Pomalicky upratujem byt - dokladne vianocne upratovanie, buduci tyzden chcem oprat a ozehlit babatkovske veci, do toho sa chystam piect. No a varit a klasicky obriadit domacnost... Nuda nehrozi 😀 nohy si vylozim len vtedy, ked mi krize vypocedaju sluzbu 🙂

veronikanellka171
3. dec 2016

@sandri ja nerobim od augusta mi uz troska hrabe, chodim na komparzy ked sa da.. nemate deti este, upratane je kvazi stale alebo si dame jeden den kedy vsetko vydrhněe a zasa mame pokoj 😀 Vela krat vari aj drahy, alebo sa ideme najest, alebo ja jem u mamy a drahy ide s kolegom na obed.. a ked je v robote som u mamy alebo niekde s kamoskou.. poprate a pozehlene vecicky mam aj postielku horovu, aj tasku zbalenu.. piect sa nechystam moja mama bude piect tak maximalne s nou, ja si netrufam a moja truba sale fuka ventilator bojim sa ze ci to nevysusim atd.. aj vyzdobu uz mam 😂😂😂

lenkavalkova
3. dec 2016

Ja mam deti dve a tiez sa nudim niekedy 😉. Predtym som chodila stale do prace, stale bol zhon, do prace, z prace, navarit, upratat, s detmi sa pripravovat do skoly, fotit...atd. A teraz som doma uz par mesiacov, klud, pohoda a veru aj nuda niekedy, ale zatial si to vychutnavam, NO STRESS 😀

lalia87
3. dec 2016

Zehlim,zehlis,zehlime..konecne vsetky tie prtave veci ozehlene,ostava ozehlit plienky,osusky a oprat zavinovacky a perinky 🙂 potom si urobim zatial len kopecky veci do porodnice aaaa potom uz len vypekat a cakat kym pride polovicka okolo 20.12.dom 😀

nikolienkaa
3. dec 2016

@lalia87 my sme od včera prali vsetky vecicky a dneska zehliiime teda mamina moja ja mam opuchnuté nohy Jak fras,piekli sme aj od rana ... a vysadila som magnezium tak aj dopadli nožičky 🙈