icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
3. dec 2016

@nikolienkaa no ako aniball? Ja som dnes 2x cvicila a dala som 17,5 a 18cm 4stlacenia uz ked bol vo vnutri.. je dost neprijemne ked z teba ide von ked tlacis

fronili
3. dec 2016

Babi ja somtaka znicena po dnesnej manzelovej oslave.cely den na nohach a bolia ma jak fras.hlavne ze navsteva bola spokojna ale ako uz je u mna zvykom neviem sediet dlho na zadku tak som vkuse obriadovala kuchynu a obskakovala ludi okolo stola.zajtra mame tiez trosku hektickw poobedie tak aspon doobeda trosku odychnem okrem prania a domacnosti.tu musim skulturnit opät.

lalia87
3. dec 2016

@nikolienkaa ja sa so vsetkym sama hrajkam nech mi ubieha cas kym som sama doma lebo inak by som sa zblaznila. Este chcem spisat zoznam na chladnicku s vysvetlivkami co kde najde polovicka ak by naahodou v jan.nestihol docestovat domov kym budem aj ja doma 🙂 a co dobre ste vypekali? Ja som prala a zehlila postupne dva tyz.lebo mi krize odchadzali.

nikolienkaa
3. dec 2016

@veronikanellka171 dnes som neskúsala a neviem ci este dakedy budem 😂😂🙈

@lalia87 linecké a medovníky 👌 Inak ja nikdy nemusela som sladké a teraz hypnotizujě trúbu nech rýchlejšie pečie aby som to čím skôr mohla uz jesť 😂😂

lalia87
3. dec 2016

@nikolienkaa ha haa,ja tieeez. Ja a sladke ee,ani kolace ani zakusky a teraz jak somm doma vkuse musim volaco sladke piect a žužlať 😂 linecke som musela uplne hore na policu dat,lebo by som ich pozrala :D

kwr
3. dec 2016

Baby dnes sme kupili stromcek! Vylet do Ikea, mala som akoby mini Vianoce, mam aj servitky a krabice na kolace, aj ked nepeciem tento rok lebo to vzdy pecieme doma so sestrou a maminkou ale take su krasne ze som musela🙂 Vianoce budu u nas cerveno sede tento rok🙂
Uz len cakat na to nase druhe stastie a budeme kompletni🙂 teraz lezim s termoforom pod krizami ale stal ten den za to ♡

mattkapd
3. dec 2016

Baby ja som pred 2 dnami piekla medovnicky na vianoce a kedze su este daleko tak ani nevydrzali ..budem musiet piect znova tie uz pred sebou schovam😂😂..

nikolienkaa
4. dec 2016

Ja som práve zedla horalku
Co s zabijem ? To si asi maly pýtal 😂😂
Nemam vobec výčitky idem ďalej spať 😂😂💋

adad23
4. dec 2016

Jooj baby moj malý ešte aj so žltačkou sa musí pasovať, ja už chcem byť domaa.. :'(

zuzuk22
4. dec 2016

@adad23 neboj to zvladnete. Tiez ked som oliho porodila mal silnu zltacku a boli sme tam dlhsoe. Uz mi az do revu bolo lebo vsetci uz odchadzali domov. Aj mamicka po cisarskom a ja som tam este musela byt. Neboj to uz nejako zvladnete a coskoro budete doma ;) drzim palce

zuzuk22
4. dec 2016

@nikolienkaa ja som si zas dala vecer pred spanim o 22h 2 tablicky kunder cokolady 🙈🙈🙈 a teraz na ranajky dalsie 3 😂😂😂 no co ked musis tak musis 🙈🙈🙈

zuzuk22
4. dec 2016

Konecne som sa dostala vcera a predvcerom uz aj ja k zehleniu ale este stale nemam hotovo 😃 taka byvam unavena zedovi....s malym po vonku potom dookola varit riady umyvat a upratovanie ani nehovorim....a to este niesom ani zbalena do porodnice 🙈🙈🙈 nejako sa to kopí....🙈 a o tyzden uz aj stromcek chcem robit daco upiect ach jaj 🙉 ale momentalne som celkom zvedava zajtra rano na poradnu 🙂 sono neviem ci bude robit . maju mi brat krv robit ster z dola...dat papiere na matersku a uvidome ci este sa nieco nove dozviem 🙂

lalia87
4. dec 2016

@zuzuk22 @nikolienkaa ja som o polnoci mala na sladke chut,tak sup ho do kuchyne dojest cokoladu 😀 nespoznavam sa :D

@zuzuk22 zajtra mas? Ja o tyzden v pond.zajtra si musim ist obvodnej po lieky. Som zvedava co sa nove dozvies,sono ti kedy robili naposledy? Mne v 30tt a teraz budu az v 36tt.

kwr
4. dec 2016

@zuzuk22 drz sa a napis ako si dopadla, ja mam v utotok ale to iba pohmata brucho s doplerom popocuva a zmeria mi tlak...budem vonku odtial za 10minut...ja uz len musim.cakat kedy sa cervik vypyta von🙂

jetotu
4. dec 2016

@lalia87
@zuzuk22
@kwr baby ja nemám problém s upratovaním, žehlenim ale keď mám variť... Mi taaak zle príde furt. Dnes ráno ma zobudila taká sleha do nohy, som myslela ze mi kŕč roztrhol žily. Noci sú zlé, boli ma všetko... Ráno neviem vstat kvôli strašnej bolesti lonovej kosti. S dychom nezvladam, vyzerám ako braf... Nohy ma štípe, no masaker neviem ci som taká tlstá alebo sa nalievam.vidim to na,, rozpad,, do konca roka

jetotu
4. dec 2016

@zuzuk22 drz sa zajtra. Ja najbližšie 13.12 CTG a ster. Materská od 1.12 beží. A bude hádam konečne aj USG.

kwr
4. dec 2016

@jetotu drz sa, aj ja v noci trpim, nasa spalna je len 3x2metre cize v noci je tam vzdy sauna ci je radiator zapnuty alebo nie cize k bolestiam kruzov, bidavym bolestiam tam dole, kyseline a vstavaniu k malemu a na zachod sa este budim uplne spotena...varim len z nutnosti lebo ma to nebavi a spanok dohanam cez den...ale maly uz je tak nizko ze ci na jednom ci na.druhom noku spim.mam.pocit ze ho strasne tlacim.lrbo vystraja ako pojaseny...krasa nad krasu...

lenkavalkova
4. dec 2016

Ja takisto. Vecer neviem dlho zaspat, "prehadzujem sa", no prehadzujem...pretacam jak nemotornik, vsetko ma boli, svrbi, v noci krce, dnes som vstala este aj hlava ma boli... presne ako kwr napisala: krasa nad krasu😂

zuzuk22
4. dec 2016

@lalia87 naposledy som bola 23.11. To mi robili velke sono tak zato teraz neviem ci mi budu robit ked len 2 tyzdne odvtedy ubehli

zuzuk22
4. dec 2016

Kwr dakujem 🙂 no tak ty uz si v 36tt ty uz mozes hoci kedy ;)

veronikanellka171
4. dec 2016

Ja idem k lekarke vo stvrtok, to akurat budem 36-+0.. bude pozerat malu ci pribrala a dufam ze aj mna od spodu ci sa neotvaram

nikolienkaa
4. dec 2016

Baby ja mam neskutočne opuchnuté od prstov na nohách ,narty,členky ,pistale po kolena.../ 🙈 Uz som vysadila magnezium neberiem asi dva týždne ale dneska som si dala dve tabletky

lalia87
4. dec 2016

@zuzuk22 zato som sa pytala,ze nedavno sa mi zdalo ze si mala,tak aby si zajtra nebola smutna ked by ti ho neurobili. Radsej sa nastav ,ze nebude a potom bud milo prekvapena ked bude :D

@nikolienkaa a tlak nemas vysoky? Ked tak zapuchas

buchta666
4. dec 2016

@nikolienkaa ja som uz malemu zjedla skoro celeho mikulasa, co ma dostat zajtra, budem musiet ist na nakup znovu...

zuzuk22
4. dec 2016

@buchta666 som sa zasmiala 😥

zuzuk22
4. dec 2016

@buchta666 😂😂😂 malo byt 🙂

zuzuk22
4. dec 2016

@lalia87 no ved uz som sa tak aj nastavila🙂 radcej vela necakam 😊

fronili
4. dec 2016

@adad23 aj ja som s malym bola kvoli zltacke dlhsie v nemocnici a chcela som ist uz domov.to zvladnete ale uplne ta chapem ze doma je doma.drzte sa nech vam to ubehne

jetotu
4. dec 2016

No jak čítam, asi sme vytvorili združenie na záchranu vorvaňov 😂😂😂 alebo keby ze neviem ze sme tehotné tak geriatricky klub aktívnych seniorov :D

fronili
4. dec 2016

@nikolienkaa to som mala aj ja pri simonkobi mne pomahala strasne chôdza aj ked kazdy kazal vylozit nohy ja som potrebovala opak.hlavne si straz aj tlak aby bol oki preklampsia sa moze nemusi objavit.a magnezko by som uz nedavala byt tebou telo sa musi niak na porod pripravit si myslim.tak mi to hovoril aj moj gyndos