Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Baby a to vy uz ste ovela dalej ako napr.ja,ale ja ked sa dviham z gauca,to je masaker,brucho mi zavadzia,tak normalne zo švihom sa musim odrazat :D a mavala som zatiahnuty gauc,uz som sa tam nemestila,tak ho mam rozlozeny a brutalne zacal vrzgat podomnou,cakam kedy sa rozpadne :D inak by ma zaujimalo ako tam mam to škvrňa naskladane,lebo ju citim.uuuolne vpravo az v chrbtici mam nieco,take tvrde,neviem ci hlavicka ci chrbatik,asi sa mi chce obtocit okolo trupu :D a to uz asi 4dni ju tak mam. Minule moja mum mala zachvat smiechu,zrazu sa mi vlavo splaslo brucho a normalne uplne v boku nadvihlo,ona ze to co jeeeee :D
Ahojte baby, aj mna teda zabíjajú tie noci, prehadzujeme sa, matozim. Musim spať s vylozenymi nohami, lebo sa mi skracuje krčok...ale dnes som sa rozhodla napiect medovníky, ste ma motivovali, len uvidíme ci vydržia do Vianoc🙂
Ja sa pridavam do klubu zle spiacich, ale len preto, ze som sa budila na vlastne chrapanie! 😂 nakoniec som si dala kvapky od lekarky, to pomohlo. Len dufam, ze porodom sa to spravi.
No dievčence pridávam sa k uplne nemotornym maminam z gauca presne aj ja so švihom stavam a ked mi nieco padne na zem uz zurim lebo uz brucho nepusti holenie uz len so zrkadlom uffffuz nech je koniec a o kopancoch a divnych tvaroch mojho brucha ani nehovorim🙂
Kopečkovanie veci zahajene. Drogeria pre mna a babo zatial v krabici nachystana,dalsie veci v skrini nakopečkovane.neviem nikde zohnat uplne tmavy uterak a tmavu rukavicu na kupanie :-/ teda nasla som,ale uterak za 10€ a to nedam,ked to potom aj tak vyhodim. Vysvetlivky pre polovicku pripnute na chladnicke :D
@julinka88 aj u mna je to podobne.Brucho sa vlni pocas dna velmi casto.Niekedy myslim ze ani nespi.Zajtra mame sono tak som zvedava ake kusky bude vyvadzat.Mame zacinajuce bolesti chrbta niekedy sa neviem ani pohnut.Ale musine vydrzat este necele 2 mesiaciky.
Babi dnes v noci som mala sen😶 ze sa mi mala vytlacila von cez brucho a ze nemala ani pupocnikovu snuru.ze mala na seve este taku kozicku co sa s nej supala a ze som isla budit manzela ze musime zavolat sanitku lebo sa malinka narodila v 32 tt. Rano som to pisala kamoske a ona ze sa jej snivalo ze rodim a volali sme pôrodnu asistentku🙈pomooooc zacina mi sibat.to ideme kuk za chvilu mikulasa do dediny a ja mam brucho tvrye na kamen nechce sa mi ani dychat.a moj muzicek ma stve pretoze sa este nevratil yomlv s polovky😡
Baby.ako to tu citam tak vsetky balite alebo ste pobalene.veci mate nachystane. My dokoncujeme dom aby sme sa stihli prestahovat do vianoc. Veci pre babo este ani nemam doma.vsetko je naskladane v mechoch. Vcera som aspon vajicko ku kociku si priniesla ze to vycistim. No koniec...
Tak ja som prave auto dovisavala. Cisty kamenolom uz v nom bol 🙉 a ako dovi. Ma to total unavilo....chrbat si necitim.....cista parada....ale este pojdem na vecer zasa daco pre mimi pozehlit. Este riad umyt by trebalo....a mne sa uz nic nechce. Ale trochu oddychnem a pojdem na to .
@lalia87 inak som sa zasmiala na tom vstavani z gauca ze zo svihom 😂😂😂
Ahojte 🙂
Neviete ako sa to riesi, ked nemam zazmluvneneho lekara a ma je zle otocena, cize pravdepodobne pojde cisatskym. Vtedy v porodnici cakaju az do terminu porodu, ci sa neotoci a na poslednu chvilu robia cisarsky? Alebo sa so mnou na poradni proste dohodnu na konkretnim termine cisatskeho?
Dakujem 🙂
@misinkad mozno ta upokojim ze nie si sama. Aj my sa stahujeme a budem rada ak to do vianoc aspon provizorne stihneme.. o vyzdobe a darcekoch ani nevravim.. ale ja som si dala z pivnice kde mame zatial vsetky veci v krabiciach doniest aspon pre maleho a do porodnice. To si urcitr pochystaj lebo v nasom prupade nas to uz mozr prekvapit aj skor tak aby si nebola pptom zbytocne v strese. Malinke babo toho vela nepotrebuje hlavne aby si ho mala v com odniest domov v nemocnici ti daju ich vecicky akurat pre seba sa pobal.. uvidis hned sa budes citit lepsie. Viem o com hovorim ja som to urobila len minuly tyzden ale mne hrozi aj predcasny porod tak uz som bola nervozna a povedala som si ze uz to musim dat.. stahovanie nestahovanie vsetko musi ist bokom teraz 😉ale chapem ta uplne..
@zuzuk22 sak ja by som uz aj chcela...hovorim.Alfiemu ze ja som ready a ze by teda uz aj mohol.napriklad v stredu ma.vyrocie moja draha babicka, uz to bude 11 rokov, cize by bolo pekne keby sa na nu narodil a zase 13.dec.ma vyrocie moj dedko cize pre nas poslednych 11 rokov je december s horkou prichutou tak by bolo pekne spojit si ho aj s niecim pozitivnym...
@weroneeka uplne presne neviem - ja som mala zazmluvneneho a maly siel cisarskym o tyzden skor. Ale kamoska myslim nemala nikoho zazmluvneneho a aj tak jej dali termin cisarskeho cca 3 dni pred terminom. Lenze jej sa porod spustil o 2 tyzdne skor, v porodnici jej najprv povedali, ze ved dievcatka sa bezne mozu rodit aj KP, tak sa tam niekolko hodin trapila, potom pochopili, ze s jej uzkou panvou to nepojde a nakoniec jej spravili cisarsky...
Baby taka intimna a trapna otazka :D ... Neviem ako vy ale po pohlavnom vstyku aj vam napuchli pysky ? :D ... Citim sa trapne ze sa to pytam :D
@verunqha23 hehe necit sa trapne sak tu riesime vytoky a kadeco;)
Ja osobnu skusenost nemam ale vraj je normalne ze to mas viacej prekrvene teraz ku koncu...
Jaj zeny,o pol 5 som sla do mesta,najprv darceky,potom so segrou vymrznut.na ohnostroj,ja som vzdy naspat dieta ked vidim ohnostroj 🙂 ale tento rok bol nejaky šupacky :D potom zas do nak.centra sa zohriat a pockat na odvoz a som uplne k.o.,krize brucho odidene a to som chcela este na vianoce dnes piect 🙂 no asi kaslem na to. Zjedla som jablkove pyte a mala sa ide vykopat z brucha
Baby prave som zozrala (nezjedla) ani neviem kolko ovsenych keksikov v cokolade z Ikea....nelutujem nic!!! Dnes v obchode som si kupila sveter a natelnik v mojej pred tehu velkosti a bez problemov sa do nich mestim aj s pupkom...celkom fajn na 35+5....no nie? ;)
(A keby aj nie aj tak zjem tie.keksiky)

@jetotu tak to si vystihla ja som mala v noci poslickou po vcerajsej oslave.este som bola aj nahnevana maly velmi zle spal pretoze niekto nepochopi ked poviem nie a neprejedajte mi dieta😡tak to aj dopadlo zjedol viac ako ja sama a pomixoval vsetko mozne.nechapem preco nerespektuju co poviem dieta si poznam najlepsie sama😠potom sa trapi aj on v noci a aj ja.