Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@fronili ak si dobre pamatam si pisala davnejsie ze si z okolia Trenc. Teplic a mne sa pacili tie vase spolocne tehot. fotky.tak som sa chcela opytat,kde alebo u koho si si ich davala robit.my este nemame a neviem ani za kym ist.alebo nejake dobre rady uvitam kt. ste aj z TN. Dakujem 🙂
No tehulky ja som po vcerajsej kontrole od dnes na pn a musim lezat.Drobec je velmi nizko hlavicku ma nacapenu pred kanalom tak sa musime setrit kedze mame este len 33 tyzden.Tak som znepokojena co vlastne mozem robit.😒
@nikolienkaa u nás ešte čaká kym sa Oli zobudí 😀 dnes ťahá nejako dlho 😀
@gulocka7888 drzim palce treba sa šetriť co najviac nech Bábo este aspon mesiac počká 🙂
@kwr neries co hovoria a ako sa na teba pozeraju v nemocnici. Lepsie byt 100 krat histerka ako raz nieco neriesit a potom lutovat. Zial poznam take pripady z blizkeho okolia :( Preto aj ja hocico bolo hned som utekala do nemocnice a hned som sa citila lepsie ked mi povedali, ze je vsetko v poriadku. predsa sa len jedna o ludsky zivot, a nie hocijaky ale nasich malych lasok 🙂 takze neries inych. Aj moja gynekologicka povedala, hocico sa mi nezda hned nech dojdem, lebo istota je istota, a ked stresujem ja ci je mala v poriadku, stresuje aj ona v brusku a tak nech sme obe pokojne 🙂
Môj maly je nejak dosť aktívny ,len brucho sa mi vyduva stale 😁 To je. Pohode ze je stale v pohybe ? 😊
@kwr presne ako baby napisali, nech si kazdy mysli co chce, radsej ist zbytocne ako neist a ma sa nieco stat... Moj prvy syn sa ku koncu tehotenstva hlasil menej a nakoniec pri cisarskom zistili, ze plodova voda uz bola uplne zla a chlapec priduseny...nastastie vsetko dobre dopadlo, ale teraz uz si tiez davam lepsi pozor na to, ci citim pohyby dostatocne casto.
@nikolienkaa aj mne dosť dneská od rána bruško skáče....🙂 žaba len keby sa chcela otočiť, lebo je nožičkami dole😕
@marusia_81
@nikolienkaa
Baby podlamna je to normalne akurat sa niekedy az cudujem ze ci uz neni aj unavena bo niekedy vystraja cely den proste furt v pohybe😀
@marusia_81 môj je otočený uz asi od 30.tyzdna tak dostávam do rebier ale neviem ci sa nehrá s ručičkami pri hlave lebo niekedy cudne pocity na mechúr a tak 😁 Nech ich uz mame pri sebe 🙂)
@julinka88 presne stale v pohybe ja by som si aj pospala ale on náročky kopne nech mi ani oči neujdu😁😁
Baby ja.som dnes este nevstala,po vcerajsej narocnej noci sa mi ani nechce,som v pyzame a len sa tu vlnim. Dnes uplne bez zivota,jaaaaa,co ja som.chodiaci duracelko,este ani mala samoc nevlni,asi ju idem rozhojdat nech o nej trosku viem
@fronili sikulka🙂 aj svokor robieva oblatky trubycky doma tak ka uz mam upevene u neho 😂 dnes som uz postavila aj stromcek ale ozdobovat budeme zajtra uz asi len 🙂 kamoska mi pisala ze robia tak reku idem aj ja teda 😂 inak som planovala na vikend. Vcera vecer ma inak tak bolelo zvlaztne brucho . som nevedela ze co to . oli spal medzi nami vcera lebo mal pobede nehodu vo svojej posteli a pocikal sa tak mal este mokry madrac trochu ...😁 tak spal medzi nami ale asi o pol 1h v noci som sa zobudila a ja s tym bruchom co ma este aj bolelo som sa radcsj potom odstahovala na gauc tak potom som spala tam do rana aj ked som sa obcas prechadzovala z boku na bok 😁
@zuzuk22 ja tento rok peciem len pre dve zname a pre nas inak to robime vo velkom ale na tento rok som musdla odmietnut.nemohla by som pri tom stat alebo sediet.to uz neni nic premna s tym bruchom.spravim max jednu davku inak by som spravila aj 4-5 za den a to od konca oktobra az do 15.12 kazdy den.to by som teraz nemohla.
Viete čo ma najviac štve, že vôbec neviem aké dám meno.. Mám tri Ema,Simona, Monika môj muž chce Moniku, ale ja som viac za Simonku a Ema tých že je v škôlke z desiatich 6...😕ťažké to je
@nikolienkaa to ma tesi ze niesom sama.Tiez nas drobec neviem ci bude cirkusant alebo boxer alebo futbalista alebo nejake salta robi.Ale doktorka povedala ze to je dobre ze ho citim tak velmi.Len teraz klud lebo sa bojim zakazdym ked sa mrvi aby sa mi zas neposunul.
@marusia_81 ucim v 7 triedach a v každej je minimálne jedna Emka, Monika sa mi nepáči. Takze za mna Simi 🙂
@zuzuk22 prosim ta pod akym nazvom to najdem? Mala som to na wish ale uz sa mi to neukazuje :( krasne to je
Ahojte mamičky,otcovia,je tu kanál s detskými rozprávkami úplne zadarmo a bez otravných reklám už viac ako 180 klasických rozprávok na CZ/SK scéne a každý týždeň pribudajú pomožte nám vytvoriť veľkú komunitu pre rodičov a hlavne pre naše deti stači kliknúť na obrazok prípadne sa prihlásiť na odber , zdieľajte tento príspevok a možno tak pomožete nájsť rodine kamarátom vhodné videá pre Naše deti , prípadný LIKE .Ďakujem ak ste to dočítali až sem za Váš drahocení čas , ĎAKUJEM .ospravedlnujem sa Adminom za nevhodnost ale ide o dobru vec
https://www.youtube.com/channel/UCvoi_9afTHW4xK...
@marusia_81 Za mna urcite Simonka. Jednoznacne najkrajsie z tych troch 🙂
@marusia_81 keby nemame synçeka simona jednoznacne dame simonku 🙂
@veronikanellka171 tu je link na ali
https://m.aliexpress.com/item/32692401664.html?... ;)
@zuzuk22 uz som nasla dakujeem /) lebo aj ja chcem objednat na fotenie potom 🙂 baby aj vy rozmyslate ako vyzeraju vasi drobci, ci maju napr vlasky atd? 🙂 ja kazdy den

Baby kedze dneska sa Alfie cely den nehlasil tak som vecer zavolala babici ze mam zajtra poradnu ale ze cely den ziadny pohyb len silne bolesti krizov a podbrusku.
Tak ma.poslala do nemocky na.pasy- spravili mi tam aj ultrazvuk hned a oznamili ze hlavicka uz zostupila do lonovej casti...reku dobre, este pred 5 dnami mam nalez nezostupena...ale pokazde si pripadam ako hysterka ked sa tam.objavim a nakoniec je vsetko v najlepsom poriadku...ale tak hlavne ze je a maly je pripraveny...