icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
9. dec 2016

Ja by som najradsej vydrzala bez nej ale bez zazmluvnenej nejdem rodit 😂

natalia_17
9. dec 2016

@lalia87 neboj, zvladli baby pred nami, zvladneme aj my. ja len obdivujem babule ktore mozu povedat o svojich porodoch ze to bolo v pohode, lebo ja mam ine skusenosti po prvom, ale je pravda ze ja mam uzku panvu a maly mal cez 4 kila, teda podla mna mal ist sekciou, trochu to podcenili, lebo som mala koli tomu velmi komplikovany a tazky porod ktory skoncil forcepsom, tam mala byt jednoznacne sekcia.. teraz uz na to davaju pozor, dokonca sme kp, dndes idem na sono tak uvidime.. ci nakoniec nepojdem cisarskym tentokrat.

lalia87
9. dec 2016

@natalia_17 no to mi ani nevrav,ze ta dali ist normalne s uzkou panvou,lebo aj ja ju mam uzku a od zaciatku sa hovori ze to vyzera na cisarsky,len este v 36tt sa bude merat a uvidi sa,kolko sa roztiahla..a tiez sme zatial kp..tak uplne zla kombinacia,kp,uzka panva,epi nedavaju..a keby ma daju normalne tak neviem co budem robit. Uz sa cim dalej tym viac bojim,ja prvorodicka. Napis ako si potom dopadla na sone

buchta666
9. dec 2016

@lalia87
v nr sa veru epi nedava, ja mam skor strach kto ma vobec v nr pri sekcii uspi.

jetotu
9. dec 2016

@buchta666 rádio jemné :D ale nieee určite niekoho majú 🙂

zuzuk22
9. dec 2016

@lalia87 klud🙂 dame to aj bez epi ;)

lalia87
9. dec 2016

@zuzuk22 jaj drahaaa,ale ty nemas kp a uzku panvu 😔 😲

zuzuk22
9. dec 2016

@jetotu si ma pobavila 😄 ze radio jemne 😄

zuzuk22
9. dec 2016

@lalia87 zbytocne sa dopredu nestresuj. Nieje to na nic dobre. Este ma cas sa aj otocit. A ked sa neotoci a mas aj uzku panvu tak proste povies ze cisarsky a hotovo ze normalne nejdes

zuzuk22
9. dec 2016

Baby uz mi kysne cesto na prekladane pagace 🙈😍

lalia87
9. dec 2016

@zuzuk22 doteraz som nestresovala ale uz pomaly zacinam 🙂 lebo bar co sa tu so mnou deje a uz niekedy neviem ci mam frisko volat segre ci co robit a utekat na pohotovost,ked ten moj loptoš dojde az 22.12.dom 😕 a mala je tiez nejaka zaspata,len sem tam ju citim ze sa zamrvi,vcera az o pol2 poobede som.ju 1x citila,tak uz stresujem jak debilna 😂

lalia87
9. dec 2016

A nervava som dnes :( uz druhy krat tento tyzden vypli bez upozornenia vodu,rano som vstala a nesla,zas nemam ani vo vedrach ponalievanu,nic. V pondelok ju vypli o 12tej a este o 21 nesla tepla a studena len hrdzava. Dnes vstanem a vody zas nikde. Sak ma ide slak trafit.

lalia87
9. dec 2016

@buchta666 a chces mat celkovu anestezu?

zuzuk22
9. dec 2016

@lalia87 to s tou vodou poznam. Ti verim. Tiez nam vypli asi pred mesiacom lebo tu kopali dake kable ci co v dedine a rozbili potrubie tak od cca 18h do druheho dna do obeda nesla vobec voda . ma islo porazit....
No neboj dame to nejako 🙂 musime verit 🙂 aj ked aj mna uz niekedy vseliake myslienky chytaju....pptom ich musom rychlo zahnat 🙈

nikolienkaa
9. dec 2016

Tak baby mam za sebou uz aj urologa ,možem rodiť prirodzene mam to uz v poriadku obličky,aj mocovody všetko...ale malinkeho obličky sa mu nezdali koli tým dutinkam co tam ma...hneď po narodení pôjdeme na vyšetrenia nech to ma v poriadky bobacik môj....
Tak uznané čakať kedy prídu kontrakcie😍👌

lalia87
9. dec 2016

@zuzuk22 no aj tito mantaci tiez,ze v pondelok zavrtali do potrubia a dnes neviem co vyviedli a to teraz mam utekat do obchodu nadrapovat sa s vodami. Ani do wc nemam co lievat,ani umyta,ani nic a pracku mam plnu nachystanu na pranie,este ze som ju nezapla. Na taketo veci ten chlap tak chyba,ach,aby som vsetko sama si musela teraz zadovazit,inak by som jeho vyhnala na vody.

nikolienkaa
9. dec 2016

@kwr este nič ? 😁

lalia87
9. dec 2016

@nikolienkaa a ked teda mozes ist prirodzene,ako to,ze ten aniball ti nejde zaviest? 😕

zuzuk22
9. dec 2016

@lalia87 no bez chlapov to mame tazke taketo situacie hlavne a uz teraz pomaly pred porodom....

nikolienkaa
9. dec 2016

@lalia87 písala som aj do aniball a ze to nieje možné ze to mam este skúsiť s viac gélom ( ze pošva je pruzna ) vyskúšam este ale ja neviem teda 😩😩

lalia87
9. dec 2016

@nikolienkaa a nie si predtym taka vystresovana? Drahy nech sa s tebou troska pohrajka a potom nech to tam supne 😂

nikolienkaa
9. dec 2016

@lalia87 aj pred pôrodom sa so mnou pohraju 😁😁😁😂😂?

veronikanellka171
9. dec 2016

@nikolienkaa ja som vcera dala 20cm.. a lekar ti nehovoril nic ze sa otvaras alebo mas makky krcok? To len ja zatial?

buchta666
9. dec 2016

@lalia87
celkovu nechcem, do pol tela staci, nech vidim a pocujem co sa deje

veronikanellka171
9. dec 2016

Dala by som isto aj viac ale bojim sa radsej idem tak po 0,5-1cm kazdy den

lalia87
9. dec 2016

@nikolienkaa pred porodom to pojde von a nie dnu 😂 ved tebe ho nejde dnu vopchat ne? 🙂

fronili
9. dec 2016

@nikolienkaa ja by som si stojo hlavu nerobila nemala som anibal ani pri prvom.poviem ti ze absolutne nevies kedy ta nastrihnu jediny kto to vnimal bol moj manzel.😅ja som sa ho pytala ze kedy to stihli nastrihnut ma a on ze coooo ty si to necitila?a ja ze nie😅teraz pri druhom som toez neroesila anibal da sa aj bez podla mna.nestresuj sa 😘

kwr
9. dec 2016

@nikolienkaa ee zatial sme dnes presli len 3,5km a este sa chystame do.mesta a este aj vecer vencit...uvidime...

aniko_h
9. dec 2016

Ahojte baby, dnes som natrafila na novú pesničku od Suverena. Prednedávnom sa mu narodila dcérka a zložil jej pesničku. Som si aj poplakala keď som pozerala ten klip. Neviem sa dočkať kedy už aj ja budem držať našu malinkú tak v náručí. ak chcete vypočujte si ju 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=l2yPIItbeZ8
natalia_17
9. dec 2016

@lalia87 ja som tiez prveho odrodila bez epi. tak sa neboj som tu, aj ty budes 😉 a hlavne ak nebudes mat takeho macka ako ja tak to budes mat ovela lepsie.
no, tak mam uz po tom sone.. a neviem ci sa mam tesit ci plakat. maly ma 3190 g !!! a zodpoveda velkostou na 39 tt !!! nechapem doteraz 😨 ale dobra sprava je, ze sa otocil hlavickou dole. dr mi povedal, ze ak by som porodila do konca roka tak normalne, ale v 38 tt treba este raz premerat a ak dovtedy neporodim tak naplanovat sekciu lebo je o 3 tyzdnne vacsi. najhorsie je ze to vychadza vsetko akurat cez sviatky a u nas objednavaju na sona najskor na koniec januara 😢 tak netusim co ja idem robit teraz...