icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
9. dec 2016

baby a babatka su kedy uz uplne vyvinute v poriadku ze nehrozi inkubator? viem ze hrozi zltacka.. ak ma dietatko vahu (co je samozrejme na utz priblizna) kedy je uz 100%ne?

lalia87
9. dec 2016

@aniko_h malinka pampusik.aka je rozkosnaaa,klip nadherny. Mne polovicka toto pusta,slzy ma vzdy v ociach z toho,tiez krasny text o tom,ked sa dozvedeli ze cakaju mimi

https://www.youtube.com/watch?v=-w90iQOHtXo
lalia87
9. dec 2016

@veronikanellka171 co ja viem,tak od 37tt ked sa dovyvijaju plucka.

nikolienkaa
9. dec 2016

@veronikanellka171 nie nič take mi nepovedal doktor o tyzden v štvrtok mam poradňu rada by som sa uz otvárala 😂 vecer vyskúšam balón

@lalia87 áno dnu nejde vobec 😁

@fronili šák ano ved zo všetkých žien tak 5% používali aniball.... doteraz poriadne nič take neexistovalo ,a rodilo sa stale

@kwr som zvedavá kedy sa vypýta,cítiš sa dobre ? 🙂

verunqha23
9. dec 2016

Konečne normálna fotka 🙂 🙂 ... Babyy už sa blížime každá blížime k tomu kedy budeme naše lásky držať v náruči :3

zuzuk22
9. dec 2016

@veronikanellka171 co som ja počula tak od 36 tt by uz malo byt Bábo vyvinuté 🙂

jetotu
9. dec 2016

@veronikanellka171 moja je 36+4ttnarodena. Báli sa či sedí týždeň tak nachystali inkubátor, sestry z detskej jis ale keď malú vybrali... Hlboký nádych a hlasný plač 🙂 takže netreba nič riešiť malička bola fit ;)

veronikanellka171
9. dec 2016

@zuzuk22
@jetotu
Dakujem lebo sa bojim aj hybat viete aby to zrazu neprislo.. este aspon tyzden a pol chcem vydrzat nech som tesne pred 38tt

kostrmenka
9. dec 2016

Ahojte. viete mi poradiť nieco na pálenie záhy? ??

mirka8492
9. dec 2016

@kostrmenka malox 🙂 Mne pomáha

jetotu
9. dec 2016

@kostrmenka
@mirka8492 mne malox dr zakázal 🙈 ale ficim na minerál /iskra /bystrinka - tie sumienky. Jak som dakedy musela.mat pri sebe cigy, teraz mam plnú kabelku týchto sáčkov 😂😂😂😂🙈🙈🙈

lenkavalkova
9. dec 2016

A mne povedali, ze Malox v pohode mozem. Zatial som si dala len raz, ale pomohol ;)

fronili
9. dec 2016

@aniko_h kraaaasna pesnicka❤

julinka88
9. dec 2016

@verunqha23 pekne male bruško ty si sko srnka chuda

kwr
9. dec 2016

@mirka8492 studene mlieko a natural mandle...ale mne to pomoze tak na hodinu cize musim.potom opakovat...

verunqha23
9. dec 2016

@julinka88 hahah dakujem :D ... pribrala som len do bruška noo a do prs vraj :D

verunqha23
9. dec 2016

Jáj baby tak sa teším o pár dní sa stanem 3x tetou <3 sestra má termín 16 decembra tak sa neviem dočkať malého :3

kwr
9. dec 2016

@nikolienkaa maly sa uz druhy den hybe absolutne minimalne plus ta bodava bolest akoby som.sedela na zeravych ostrych nozoch...kupila som si aj tonic po ktorom som tuzila cele tehu a pekne si dam s ladom a zajtra ideme na palacinku a dam.si s horucimi.malinami tak snad ta kombinacia spolu s pohybom a este ideme zdobit stromcek atd tak bude padnem za vlast od vysilenia alebo zacnem rodit...
@veronikanellka171
@zuzuk22
@jetotu
Vraj dokonceny 37.tt sa povazuje za donosene, ale ako aj @jetotu napisala.zalezi od skore po narodeni babatka- nas Ozzy bol 36+3 a mal Apgar 9/10 a 10/10 a plakal este skor nez ho komplet vytiahli a pediatricka prisla na izbu a dosledne ho prezrela (samozrejme po zlatej hodinke) a vyhlasila ze moze ist na izbu so.mnou bez potreby inkubatora a akehokolvek dalsieho zasahu, napriek epiduralu. Velmi dufam v podobny vysledok aj tentokrat aj ked chcem skusit porod bez liekov ale epidural mam tiez v porodnom plane ak by porod nepostupoval, ako pri Ozzym...

zuzuk22
9. dec 2016

Mna pali zaha kazdy den. Uz sa to snazim nejako nevnimat....😳
Inak baby taketo hunate vecicky z oboch stran ked su mormalne zehlite? Nepokazim to ? Dakujem

natalia_17
9. dec 2016

@zuzuk22 nie ja som hunate nezehlila, taketo vecicky sa podla mna nemusia vobec zehlit 😉

kwr
9. dec 2016

@zuzuk22 ja som.zehlila cez plienku. Detske.veci ja zehlim.aby horuca.para.zabila.pripadne.parazity nie aby vecicky pekne vyzerali...

sandri
9. dec 2016

Juj ked ma chlap kramy, to je trest bozi. Po kazdom len vrci, este stastie, ze ja mam taku povahu, ze si hryznem do jazyka a pockam, kym ho to prejde... Som sa ho spytala, ake ma plany na nedelu, lebo ze chcem mame pomoct upiect medovniky a uz som mala prednasku spojenu s krikom, ze ci som normalna vypekat v 35 tt. Hlavna vec, ze pred tyzdnom som piekla doma pre nas a to mu nevadilo... Tak som mu len povedala, ze ak si mysli, ze ja si od neho pytam povolenie, tak je na velkom omyle. Ja si len potrebujem zariadit, kedy tam pojdem a nie ci tam pojdem... 😝 tak mam tichu domacnost 😀

nikolienkaa
9. dec 2016

@sandri ja som pomaly v 38tyzdni a varím,peciiem,umývam kúpeľnu...ved to nieje choroba ...nech robí každi to naco sa cíti 😋

nikolienkaa
9. dec 2016

@kwr presne aj j som všetko žehlila aj ponozticky a dokonca aj traky,všetko proste ...

sandri
9. dec 2016

@nikolienkaa samozrejme 😉 on to len dnes nejako moc preziva... Ale je pravda, ze vcera som sa citila velmi zle, tak chapem, ze sa o mna boji...

lalia87
9. dec 2016

Zabijanie nudy,kokosove jeze,linecke,skoricovomandlove susienky,kokosovosnehove pusinky,este tyzden musim pockat aby som mohla urobit suhajdy,puncove gulky a marlenka gulky..a vidim to tak,ze cas zabijem robenim vanilkovych rozkov 😂

lalia87
9. dec 2016

@sandri my ideme zajtra busom so segrou na vylet za bratom do ba a na vian.trhy,vcera drahy ze oo aky fajnyy vylet,len pekne chod,aspon ti ubehne cas,cudovala som sa,ze nepindal a dnes ked sme kupili listky tak mi zadeli,ze nevie ci neriskujem uz taketo vylety v tomto stadiu tehu a ako sa boji. Ako je pravda,ze aj ja som uvazovala ci to je dobry napad,lebo nikdy sme takto nesli na vylet ani ked som nebola tehu a cil sa vytrepem ked mi cely tyzden bolo zle,ale vsak mi to schvalil tak co 😀 to zas zajtra bude reciiiiiii

adad23
9. dec 2016

@veronikanellka171 moj narodený v 33.tyzdni uz dychal sam.. v inkubatore bol tyzden.. teraz uz pri mne na izbe je. Tak dufam ze cim skor priberieme a zbavime sa tej zltacky.. 🙂

nikolienkaa
9. dec 2016

Baby mne dako ochlpatelo brucho 😂 A teraz mi začína pupok vypuucat

aniko_h
9. dec 2016

@adad23 drzim palce aj tebe aj malinkému. ale super, ze uz je pri tebe 🙂 o tyzden uz budete doma, treba mysliet pozitivne.