Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@aniko_h malinka pampusik.aka je rozkosnaaa,klip nadherny. Mne polovicka toto pusta,slzy ma vzdy v ociach z toho,tiez krasny text o tom,ked sa dozvedeli ze cakaju mimi
@veronikanellka171 co ja viem,tak od 37tt ked sa dovyvijaju plucka.
@veronikanellka171 nie nič take mi nepovedal doktor o tyzden v štvrtok mam poradňu rada by som sa uz otvárala 😂 vecer vyskúšam balón
@lalia87 áno dnu nejde vobec 😁
@fronili šák ano ved zo všetkých žien tak 5% používali aniball.... doteraz poriadne nič take neexistovalo ,a rodilo sa stale
@kwr som zvedavá kedy sa vypýta,cítiš sa dobre ? 🙂
@veronikanellka171 co som ja počula tak od 36 tt by uz malo byt Bábo vyvinuté 🙂
@veronikanellka171 moja je 36+4ttnarodena. Báli sa či sedí týždeň tak nachystali inkubátor, sestry z detskej jis ale keď malú vybrali... Hlboký nádych a hlasný plač 🙂 takže netreba nič riešiť malička bola fit ;)
Ahojte. viete mi poradiť nieco na pálenie záhy? ??
@kostrmenka malox 🙂 Mne pomáha
@kostrmenka
@mirka8492 mne malox dr zakázal 🙈 ale ficim na minerál /iskra /bystrinka - tie sumienky. Jak som dakedy musela.mat pri sebe cigy, teraz mam plnú kabelku týchto sáčkov 😂😂😂😂🙈🙈🙈
A mne povedali, ze Malox v pohode mozem. Zatial som si dala len raz, ale pomohol ;)
@verunqha23 pekne male bruško ty si sko srnka chuda
@julinka88 hahah dakujem :D ... pribrala som len do bruška noo a do prs vraj :D
Jáj baby tak sa teším o pár dní sa stanem 3x tetou <3 sestra má termín 16 decembra tak sa neviem dočkať malého :3
@nikolienkaa maly sa uz druhy den hybe absolutne minimalne plus ta bodava bolest akoby som.sedela na zeravych ostrych nozoch...kupila som si aj tonic po ktorom som tuzila cele tehu a pekne si dam s ladom a zajtra ideme na palacinku a dam.si s horucimi.malinami tak snad ta kombinacia spolu s pohybom a este ideme zdobit stromcek atd tak bude padnem za vlast od vysilenia alebo zacnem rodit...
@veronikanellka171
@zuzuk22
@jetotu
Vraj dokonceny 37.tt sa povazuje za donosene, ale ako aj @jetotu napisala.zalezi od skore po narodeni babatka- nas Ozzy bol 36+3 a mal Apgar 9/10 a 10/10 a plakal este skor nez ho komplet vytiahli a pediatricka prisla na izbu a dosledne ho prezrela (samozrejme po zlatej hodinke) a vyhlasila ze moze ist na izbu so.mnou bez potreby inkubatora a akehokolvek dalsieho zasahu, napriek epiduralu. Velmi dufam v podobny vysledok aj tentokrat aj ked chcem skusit porod bez liekov ale epidural mam tiez v porodnom plane ak by porod nepostupoval, ako pri Ozzym...
@zuzuk22 nie ja som hunate nezehlila, taketo vecicky sa podla mna nemusia vobec zehlit 😉
Juj ked ma chlap kramy, to je trest bozi. Po kazdom len vrci, este stastie, ze ja mam taku povahu, ze si hryznem do jazyka a pockam, kym ho to prejde... Som sa ho spytala, ake ma plany na nedelu, lebo ze chcem mame pomoct upiect medovniky a uz som mala prednasku spojenu s krikom, ze ci som normalna vypekat v 35 tt. Hlavna vec, ze pred tyzdnom som piekla doma pre nas a to mu nevadilo... Tak som mu len povedala, ze ak si mysli, ze ja si od neho pytam povolenie, tak je na velkom omyle. Ja si len potrebujem zariadit, kedy tam pojdem a nie ci tam pojdem... 😝 tak mam tichu domacnost 😀
@sandri ja som pomaly v 38tyzdni a varím,peciiem,umývam kúpeľnu...ved to nieje choroba ...nech robí každi to naco sa cíti 😋
@kwr presne aj j som všetko žehlila aj ponozticky a dokonca aj traky,všetko proste ...
@nikolienkaa samozrejme 😉 on to len dnes nejako moc preziva... Ale je pravda, ze vcera som sa citila velmi zle, tak chapem, ze sa o mna boji...
@sandri my ideme zajtra busom so segrou na vylet za bratom do ba a na vian.trhy,vcera drahy ze oo aky fajnyy vylet,len pekne chod,aspon ti ubehne cas,cudovala som sa,ze nepindal a dnes ked sme kupili listky tak mi zadeli,ze nevie ci neriskujem uz taketo vylety v tomto stadiu tehu a ako sa boji. Ako je pravda,ze aj ja som uvazovala ci to je dobry napad,lebo nikdy sme takto nesli na vylet ani ked som nebola tehu a cil sa vytrepem ked mi cely tyzden bolo zle,ale vsak mi to schvalil tak co 😀 to zas zajtra bude reciiiiiii
@veronikanellka171 moj narodený v 33.tyzdni uz dychal sam.. v inkubatore bol tyzden.. teraz uz pri mne na izbe je. Tak dufam ze cim skor priberieme a zbavime sa tej zltacky.. 🙂
Baby mne dako ochlpatelo brucho 😂 A teraz mi začína pupok vypuucat

baby a babatka su kedy uz uplne vyvinute v poriadku ze nehrozi inkubator? viem ze hrozi zltacka.. ak ma dietatko vahu (co je samozrejme na utz priblizna) kedy je uz 100%ne?