Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@aniko_h aj mne ale niekedy kazdy chlp inde Jo keby diskotéku mali 😂😂
@veronikanellka171 cvičenie zahaaajeneee 👌
Huraaa 😁! Zahryzla som si do ruky s ze musí to iist 😂😘 som na cca 20-21 musim sa naučiť koľko stlačení mam koľko cm a potom to pôjde ... ale riadne tlaky pri tlačení ,bojim sa co to bude pri 30cm 😂 Uz ma aj kríze začali bolesť snáď z toho neporodim hneď 😂
@nikolienkaa ze je neprijemne ked vylieza, a mam blby reflex ze to stiahnem otvor,, ja som dala dnes 21cm ja sa toho bojim ze moc nafuknem, tlaky tiez ziadna vyhra ale neviem do kedy mozem fukat tak si vzdy pridam stlacenie
@veronikanellka171 hej je to take nepríjemne ale ked uz tlacis a mas ten najväčší priemer tak uz vtedy dávam dobrého všetko som to precitovala ako pôrod 😂😂👏🏻
Oli je od vcera chory tak mam o program postarane... 😥 vcera horucky 38.2 aj vnoci. Plus v noci zvracal vodu...a teraz tiez 38... 😳 davam nurofen. Akurat trochu papa konecne som mu zohriala zapiekla aspon trochu holy toust.chleba. dufam to nebude na dlho 😳
Ahojte 🙂 cez týždeň som bola na poradni a spýtala sa ma dr. či má niečo bolí,tak som jej povedala že celé vnútro panvy a len podotkla že to bude už teraz až do pôrodu.Ale až takú bolesť akú mám teraz posledné 2 dní som nečakala.cela panva,slabiny až mi bolesť vystreluje do nôh že ani chodiť nemôžem dokonca ani na posteli sa otočiť.myslite že to je normálne že sa telo pripravuje na pôrod?som 36 tt.neviem či ísť v pondelok k dr.alebo počkať do stredy na poradňu.
Ahojte 😊 uz ma kazda z vas poskladanu a nachystanu postielku? Ci len ja nemam?
@zuzanadringus ja som muzovi povedala, ze postielku ma poskladat az ked budem v porodnici. Nech nam zbytocne nezavadzia... Clovek to pri druhom babatku vnima tak nejako praktickejsie... 😝
@zuzanadringus ja mam poskladanu ale to sme este nestiihli zlozit po oliverovi 😂 ale nachystanu ju este nemam 😄
@sandri ved to... ze bude zavadziat... ale manzel na take veci nema nervy a ja by som si to najradsej nachystala este sama nech viem, ze je to tip-top vsetko 😂 tak neviem ci je uz cas... pobalena som uz 3 tyzdne, lebo som mala dost silnych poslickov a som sa vtedy zlakla, ze nie som pobalena, nemam zlozenu postielku a porodit mozem o mesiac no aj o tyzden 😁
@kostrmenka
Mna záha páli skoro každý deň uz viac ako tri týždne 😨 pomáha mi pohár vlažného mlieka, mineralka fatra (tá ktorá ma modro-červenú etiketu) a mandle (lúpané, nesolene, nepražene)......vyskúšaj a uvidíš 😉
@zuzanadringus ani ja 🙂 ešte sa musí namalovať a hlavne že o dva tyždne ma čaka planovana sc 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale stiiiiiham
@misa1992 ja mam to iste uz par dni a som tiez 35 tt. Je to normalne neboj ku koncu to uz je takto.. telo ta same nuti si oddychnut a uz nic tazke nerobit a nebehat moc. Myslim ze kazda z nas tu ma nejaku obdobu toho co si napisala. Ja som sa tuto noc min 2x zobudila na to ze sa nemozem od bilesti prevratit na druhy bok. A tiez mi to stale vystreluje dole tie tlaky a bolesti brucho tvrdne.. a tak. Neboj ved uz coskoro zacneme jedna po druhej rodit 😉
@natalia_17 no aspon vieme ze sa blizime do finishu 🙂 ale taku bolest som fakt necakala,no uz len vydrzat.ja som sa len zlakla ci to je normalne
@zuzanadringus ja si nepripustam, ze by som mohla porodit skor 😀 cez vianoce chcem dat dokopy kocik (este stale je v pivnici). Buduci tyzden poperiem babatkovske veci a chcem si kupit aniball. Inak viac zijem Vianocami momentalne 🙂
@zuzanadringus ja mam asi dva tyzdne cca
@zuzanadringus ani ja este nemam poskladanu,este je v pivnici 😀 ,ale plachty,hniezdo a baldachyn mam oprate,uz len pozehlit a tata ked ju zlozi nahodime 😉
@misa1992 jaaaaj tie bolesti,ani nehovor 😕 ja uz nevladzem skoro nic urobit a tiez v noci je to katastrofa ked sa pretacam,no fakt uz len vydrzat,lebo si pripadam jak lazar 😅
@zuzuk22 chudatko male,nech je coskoro fit 😉 moj je chory uz asi tri tyzdne,kasle a kasle a uz ma druhe atb,plus k tomu este ine lieky,skusala som aj prirodne - cibulovy sirup,slana voda pri postel a nic...neviem uz co na ten kasel,u dr sme kazdu chvilu a v skolke vobec 😢 poraza ma z toho uz,ta bezmocnost ked mu neviem pomoct...
Ako citam vsetky ste ubolene.. ja som celkom fit, iba v noci krize ked sa otacam alebo niekedy nie, alebo ked potrebujem zdvihnut vyssie nohu (napr do vane) mam akoby problem.. samozrejme dlhsia chodza boli pod bruskom.. ale inak ma nic nenapada

@nikolienkaa ja som sa dnes tiež na tom smiala v sprche :D a este k tomu pod pupkom mi rastu chlpky v smere nahor :D