Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa ach jaj ja sice bolest zubov nepoznam ale nech to rychl oprejde.ja mavam problemi z dasnami ale az tak ze by som skrabala steny 😥chvala bohu to teraz v tehu nieje az take zle.
Ach babi dnes som tak intenzivne rozmyslala ze mam este 7 tyzdnov pred sebou ja teda dufam ze iba 4-5 ale naozaj uz nevladzem s mojim sidlom doma a s tym bruchom.otocil sa o 360 stupnov posluchal vzdy no teraz ma fazu vzdoru a ja mam pocit niekedy ze ho iba hresim a potom ma to mrzi.chcem mat uz telo pre seba.aj ked s svomi to bude urcite narocnejsie s tym pocitam ale predsa uz budem ohybnejsia a viac zvladat ako teraz.
@nikolienkaa
Aj ja zacinam cítiť jeden zub uz par dni :( sa toho bojim a modlim nech to prejde a vydrží este kym sa mala narodí a trochu sa doma zabyvame . Potom by som išla k zubarovi . Dufam nebude treba skor ... Raz ho cítim potom zasa v pohode a takto sa to strieda z dnami :(
Baby mate niektora tehotensku cukrovku?
@mamuskazuzuska ja ju mam
@lalinka18 ako znasas pohlad na vsetky tie kolace na MK? 😀
@fronili poznam ten pocit: nasmu ide ocny zub skoro vobec nechce jest, prehana ho a je placlivy..
Do toho ja s mojimi bolestami a k tomu nervy len vrcim.na muza v noci nemozem spat a cez den pri malom iz vobec nie...tiez mam pocit ze maleho len hresim a pritom.on je take dobre dieta...
Dnes som začala 38tyyyyzden 😍 Paneboze ako to letiiiii...
@mamuskazuzuska hrozneeee ani mi nevrav,len nasucho preglgam😔
@lalinka18 dnes som tu manzelovi revala, vcera sme piekli medovnicky aj so starsim a cele to tu vonia a ja nemozem :(
@nikolienkaa kokos takze u teba cca uz len dva tyzdne😍to by som brala veru.juj fakt sa to blizi ku koncu❤
Baby ja si uz neviem oholit nohy! To ako pojdem na ten cisarsky? 😅 A ostrihat nechty...to je tiez nadludsky vykon 😂
@lenkavalkova ja som si este minuly vikend zvladla 😀 teda ostrihat, holenie si nechavam az na tesne pred porod 😀 nerobim co nemusim 😀 inak aj ja budem mat sekciu
Baby ako ty spomynate ze ako sa nam to uz krati az ma brucho boli 😁😁😁 ze aky bude porod 🙈 dufam to dame vsetky v pohode 🙂
Inak baby poradte daku ibspiraciu co kupit mojmu 3 rocnemu huncutovi na vianoce ? Mna akosi nic nenapada 😳
@mamuskazuzuska tak to som rada, ze nechodim sama chlpata😂. V stredu idem do poradne, tak to budem musiet nejako zvladnut vsetko...uffff
Ahojte maminy,tak vcerajsi vylet do BA sme zvladli aj ked posl.hodinu mi uz islo krize urvať 🙂 tyyych ludiii ako nakakanych,vsetci sa tlacili,madzgali. oddnes za 50dni. Teraz bola 1.adv.ned.,uz je tretia,neuveritelne 🙂 co sa tyka holenia,zajtra mam poradnu tak sa tesim na dnesny boj 😂
@zuzuk22 ja som malemu na vianoce kupila obojstrany koberec kde ma z jednej strany farmu z drugej mesto.k tomu dostane drevenu farmu.napadlo ma to preto lebo sa rad hra zo zvieratkami a ma ich v krabici tak si moze spravit farmu.dostane este psikov tlapkovu patrolu zboznuje ich.a od dedkovcov stolik na piesok a kineticky piesok.tak sa tesim na ten bordel doma😂🙈 bude mat 2,5 vo februari.
Ohladom holenia sa snazim ked sa da nakolko ked to neham dlhsie tak moooc dlho to trva a nevladzem potom.
@zuzuk22 a co ti najviac miesta zabralo? Mne vsetka ta drogeria 🙂 mam jej plnu krabicu,zatial to mam len pokopeckovane. Teraz chcem porozdelovat pozehlene veci podla velkosti a urobit dalsiu kopecku s tym,co treba babu na cestu domov.
Ale sa nam to kraaatiii coo? Teraz sme tu este len rumazgali ako nam byvalo spatne a uz finisujene 🙂
@fronili dakujem 🙂 mozno ma este nieco aj v obchode osvieti 😄
@lalia87 drogeria? A to co tam mas vsetko ? Ja mam z drogerie len minimum ...😄
No dala som do kufra plienky balik 43ks ...10ks podlozky pod seba ...vlozky zupan 2 nocne kosele croksy ako prezuvky uterak osusla a bol skoro plny 😂
Ale tak uz mi zostali len drobnosti nejake dolozit dufam . mam zbalene aj 5ks sietove nohavicky a 2x obycajne moje. 2 podprdy z toho jednu kojaciu 😄 hreben. 2x vreckovky sprchovy jednu ziletku keby daco 😂 2x dudel 4x ponozky vlozky do podprdy aby mlieko nepresakovalo... A to je asi vsetko zatial 😄
Este dobalim tiez veci pre malu domov a nejake 2x ciapky aj do porodnice aj deku pre nu do porodnice 🙂 dufam ze to tam dako popcham este ....ak nie este zoberiem aj ruksak 🙈😂
Tiez sa este chystam potriedit pozehlene vecicky podla velkosti a dalsiu varku zehlit a potom nachystat co jej obleciem ked pojdeme domov 🙂
No ani nevrav....nedavno sme este grcali kade sme chodili a uz ideme rodit😄
@lalia87 do kifra co som uz pobalila som hodila aj zoznam co tam uz mam nech viem a na chladnicku som dala papierik co este treba a lked ma nieco este napadne vzdy dopisem🙂 este aj toaletak aby som nezabudla 😂
Este musime tento tyzden najlepsie behnut aj vybavit uz konecne aj priezvysko po priatelovi nech ma aby sme to este stihli 🙈
Dnes som uz prevratila kalendar a ked tam vidim uz ze stedry den 🙉🙉🙉🙉🙈🙈🙈🙈 panecku uz ??? 🙈
@zuzuk22 kukam do krabice ze co tam mam: plienky,hyg.vreckovky,vlozky,vlozky do podprdy,podlozky,bepanthen,vlhc.utierky,lieh,gaz.stvorceky,siet.nohavicky,caj pre koj.matky,dva vitaminy na mlieko,kamilk.roztok. Z dalsej kopecky mam:odsavacku na mlieko,sampon,sprchac,zub.pastu,deodorant,prezuvky do sprchy,uteraky,tricko,leginy,nocne kosele,ponozky,ja aj pribor,salku,malej ciapocky,rukavicky,latkovu plienku. Na chladnicke mam tiez zoznam co este treba:hreben,kefka,tyc.do usi,klobuciky,zupan,balzam na pery,papuce,cumlik,deka a svetrik malej a to by malo byt vse 🙂 a vidis,ziletku som zabudla,aj toaletak,podprdy,musim dopisat na chladnicku 🙂
@lalia87
@zuzuk22 baby ja mam jednu tasku pre seba a jednu pre malu,tiez este pomaly dokupujem,ale v podstate mam zaklad,ostatne ked by aj potom doniesol tata 😉
Inak sme boli v piatok na vianocnom vecierku,bolo fajn,hlavne jedlo mnam,ani som vsetko neokostovala 😀 ale mala som dost veru,uz som sa aj domov tesila vyvalit sa na gauc,lebo sme s drahym dali aj dva sladaky 🙂
no a vcera som si upiekla bezlepkovy traseny zakusok a dnes idem na bezlepkove medovnicky konecne,ved tie Vianoce su uz za dverami 😲
@majaon mnamkaaaaa. Uz sa zvianocnieva extremnou rychlostou 🙂 to vam bude fajne doma medovnickovo rozvoniavat,mnam mnam. Maju tie bezlepkove maskrty aj inu chut,ako tie klasicke?
Ja si radsej robim kopecky hned vsetkeho nech mam,lebo neviem ci apa stihne prist na slovensko,tak nech segru ci mamu nestresujem zhladavanim kde co mam 🙂

Mna začína bolereet zuuuub. Ide mi to az do uchaaaaaa 😩😩😩😩😢