Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte baby. Dnes poradňa za nami. malinká má cca 2590g. termín ževraj ostáva stred januára. akosi prestala rýchlo rásť. naposledy bola popredu presne dva týždne a dnes len o 4 dni. Mali ste to niektorá? Tam ma to ani nenapadlo ale takto keď si to nechávam prebehnúť v hlave, že celé tehu bola popredu o týždeň a potom o dva, a teraz len 4 dni tak či nie je nejaký problém. Musím sa spýtať budúci týždeň keď pôjdem na monitor. To už idem posledný krát a potom už do nemocnice. Ale prietoky sú v poriadku aj všetky ostatné výsledky. Aj to e coli sa vyliečilo. 🙂 Dnes nám tiež prišli fotky z fotenia. prikladám nejaké.
@mamuskazuzuska myslím ze do zajtra su tie plienky ja som kúpila 6 balíkov a doma mam dva 😂
@mamuskazuzuska tusim do zajtra uz len ale niesom si ista. Ale super cena. Za 9 eur
@nikolienkaa ja mam doma jeden balik mali 43 ks jednotky uz zbaleny do porodnice 🙂
Potom velky jeden balik jednotky
Este 3 baliky velke dvojky a jedny trojky 🙈
@aniko_h odchylka merania 🙂
@nikolienkaa joj len to neprezen ja som to pri prvom prehnala a potom som predavala 😀 tak musim poslat zajtra manzela alebo zbehnut este ja 🙂
@zuzuk22 ved to je perfektná cena ja robím teda v drogérii ale nikdy nižšie než 11€ sme nemali a to este mávam aj zamestnaneckú zľavu 10% ale co z toho.... ja mam jeden balík do nemocnice maly cca 30ks a potom jedny 1,štvore 2 a troje 3 😁 Snáď mu sadnú 😂😂😂😂
@nikolienkaa treba treba zásoby 😀 aj pri olim som mala zásoby narodené a vsetko sme aj minuli 😀
Rozmyslam tu teraz,ze ked zacnu kontrakcie,kedy treba ist do porodnice. Viem ze.por.asist.vravela,ze ked uz budu kazdych 6-7min. Ale som zabudla co povedala s odtecenim plodovky 😕 tusim ked odtece tak ist hned a necakat na kontrakcie kazdych 6min. No cela som dopletena 🙂
@lalia87 no moc ti asi nepomozem . Ja som bola s mojou dr dohodnutá kedže to bolo medzi sviatkami s olim a poslednú poradňu co som mala mat uz neordinovali ze mam prísť do nr do porodnice nemocnice ze si ju mam dat zavolať ze ma pozrie v den termínu ak dovtedy neporodim . Akurat mala službu 🙂 a uz tu noc ked som mala ist ráno ma uz bolelo brucho sko ked som mala krami a uz nervózna som ani spať nemohla .... Ráno sme šli hned teda pozrela ma na prime a ze uz sa zacinam otvárať ze si ma tam uz nechajú a vecer o 8h uz bol Oli na svete 🙂 plodovej mi na sale prepichli mi neodtiekla
@zuzuk22 no tak ty si to mala ukazkove,ked ti to presne sadlo na termin 🙂 ja viem,ze vravela ze ked budu kazdych 14min a tak a tusim este kym neodtecie plodovka,tak mozme byt aj doma,lebo tak ci tam by sme tam boli na vzdycharni. Ale sa mi zda,ze ak odtecie plodovka a zatka ze treba ist. Ach ze som si to nezapisala. Lebo chcela by som co najviac vydrzat doma a nie to tak den prevzdychat 🙂 uz.len nech tam pridem a do par hodiek nech to je 🙂
@lalia87 mne ked zacala odtekat plodovka som nemala ziadne kontrakcie ani bolesti ale hned.ma.poslali babice do nemocky lebo vraj vtedy sa zvysuje riziko infekcie...a tak som musela lezat 3 dni tam a cakat kedy zacnu kontrakcie...neviem ako kazu na Slovensku postupovat ale ja mam na papieri tu napisane v akych pripadoch volat babicu a ina kukne a povie ci uz treba ist do nemocky alebo nie....ako hovori @zuzuk22 nie vzdy voda.odtecie takze asi co.pride prve🙂
@kwr no ved tak sa mi to zda,ze povedala por.asis.ze ked.odtecie,tak.proste treba hned.ist,za tu infekciu. Uvidime ako to bude,najradsej by som bola za to,akosom.napisala zuzke,neodtiect a doma predckat kontrakcie.k inervalom tym cca 6-7minutovym. Aaaaale ja mienim a sofia zmeni :D
@fronili ja mam skvely a jednoduchy recept na linecke od mojej babicky ktora uz zial dozera iba z nebicka na nas.. ak nevyjdu tak tak ti ho posuniem. 😉
@aniko_h ahoj ja som to mala o dva tyzdne pozadu a zrazu mala to preskocila a sedi akurat na realny tyzden 🙂 tak som mala sok lebo som kvazi dva tyzdne z nicoho nic preskocila..
Ja mam doma pampersky 2x jednotky, 2x dvojky a 1x trojky a este svokra dokupila 1x jednotky a 1x trojky.. a vcera sme boli s mamou v rakusku a kupila som tam krabicu vlhcenych obrusok pampers 64ks za 9,99 takzw balenie 1,10€. Jedine co ma stve ze nemaju plastove zatvaranie iba tu lepku ale nevadi aj tak som dost usetrila
Baby .. potrebujem poradit ... cely noc som hnackovsla co ma robit ... citala som ze to je naznak porodu no len ja som len 35tt dufam ze to je len dajaka vyroza 🙄
@lalia87
Ahoj, tak ja som mala včera poradňu a bola som tam asi 1,5hod 🙂
Bola som na pasoch a maličký sa velmi malo hýbal ale to preto (ja si myslím), že som bola nalačno lebo aj krv mi brali. Dr. ma pozerala na koze a skonštatovala že mam na tento tyzden (som v 37tt) pekne uzavrete hrdlo. A nakoniec mi povedala, že ešte aby som takto vydržala pár dní a potom uz možem ísť rodiť 😍
Na budúci tyzden mam ďalšiu poradňu a potom este mam ísť na prietoky tak dúfam, že to bude ok 🙂
A ozaj baby aj Vy ste zaznamenali menší pohyb vášho drobca?
Inak ja už velmi ani nevládzem, v noci poriadne nespím, ráno sa cela spuchnutá zobudím a cez den ma pri chodení bolí cela panva 😔
A včera na tehujoge som sa dozvedela, že minuly tyzden vo štvrtok som mala poslíčkov 😲😍
@lalia87
@kwr
@zuzuk22
Baby, nám hovorili, že ked budeme mať pravidelne kontrakcie cca 1hod takvtedy uz treba ísť do pôrodnice, že si tie kontrakcie mame sledovať a zapisovať a ked bude kontrakcie trvať minútu a potom bude 5 min pauza a toto bude pravidelné tak treba uz ísť 😉
A hlavne, ženy, treba dýchať pri tých kontrakciach 🙂
@cookiee menší pohyb malého mam ale len taký ze uz nekope ale tak hýbe sa stale neviem ciby uz chodil alebo co 😂😂😂
A aké je to mat klystiir 😁😂😂
Zienky práve mi prišiel papier zo socialky 🙂 vyrozumenie materskej 🙂
Budem dostavať 13,37€na deň ... cca 410€ mesačne.... slušne 👌Mohlo by to aj viac trvať nie len pól roka 👪
@nikolienkaa no tiez som ze pre boha ake to bude 🙈🙈🙈 ale v pohode celkom ...vyliezla som na kozu a sestricka mi do zadku strekla volaku vodu asi mydlovu 😂😂😂😂 a potom hned ides na wc ko 🙈
@nikolienkaa inak toez som mala taku matersku s olim avdufam ze aj teraz mi este vide tato vysia. Je to 100 a jedno 400 a 200 eur....

@zuzuk22 hej postrehla som ze je akcia, nevies dokedy?