Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@ljenka
@aandreja dakujem dakujem ...verim ze to zvladneme a pojdeme domov zdravy. Ale tyzden si myslim zectu budeme urcite ...ak nie dlhsie...ale tak len aby sa s toho dostala...bola tu drka predchvilkou a ze sa jej zda ju pocuvala ze je to trosku lepsie tak som rada. A inak je to tu narvate plne to tu je ....a stale chodia na prijem novy ...uz au sestricky a drka nervozne lebo ich nemaju kam davat a mamicky musia spat uz na stolickach lebo ja som bola posledna co dostala postel uz viac nemaju ....a aj ciganov je tu tost...len bordwl tu robia ...
Daval niekto z vas kvapky na krce a koliku infacol???
@kostrmenka ja davam pred kazdym papanim
@kostrmenka aj ja davam,ale nie pravidelne,len ked je zle...
@zuzuk22 drzim palce,nech ste co najskor doma 😘 uvidis,vsetko bude dobre 😉
Niekedy dam plne kvapkadlo, niekedy polovicu, ale davam vzdy ako som vyššie spominala, skusalas aj Coliprev, ale to mu vobec nezaberalo, z mojej skusenosti Infakol je lepsi, ale každému nieco ine.
@kostrmenka ja tiez davam cele kvapkadlo,v nemocnici mi takto bolo v povedane,ze mam davat...ake niekedy mam pocit,ze vobec nezaberá
Aj mne sa zda, ze mu to nie vzdy pomáha, ale ked nedam, je to este horsie, ale tiez trosku pomáha krem na brusko Pupuk a cvicit "koleno j laktu"
@veronikanellka171 Dobry vecer prosim vas ste spokojna stym kociarikom? Presne ten sa paci aj mne len sa este rozhodujem sportoca cast je dostatocne velka pre drobceka?
Ahojte baby. Chcem sa spYtat davate dietatom Vigantol alebo davate iny vitamin D. Citala som ze vigantol nie je moc dobry.
@lalia87 ahoj 🙂 čosi kúpila miesto vigantolu ? My používané dlho Uz jamieson ale myslím ze mu nerobí dobre... je este niečo iné ??
@nikolienkaa ahojky ano,devit sa to vola a myslim ze my sme oki. Davam kazdy den jednu kvapku do mlieka. Ako sa vam nosi? Mne vcera prisiel nosic,tak sa z neho vytesujem..🙂 🙂
@lalia87 popravde vooobec sa nenosime 😂😂 akosi ho nepotrebujeme Niko vydrží v hojdačke (najdlhšie aj 3hodky ), na hracej deke ( aj teraz sme na nej ), v kočíku aj 4hodky chodievame na dlhšie prechaadzky Atd...mala som ho tam vtedy ked sme sa v ňom odfotili a este asi raz na 5minut 😂 Vaaam sa ako nosí ? 🙂 a ako sa máte ? 🙂
Inak bože neskutočne letí ten čas :( týmto tempom zachvíľku do roboty pôjdem 😁
@nikolienkaa ahoj my sa zas radi nosime mam satku a neradi lezime🙂
Ahojte baby. Ako ste na tom s krvacanim? Ja som teraz 7 tyzden pomaly bude 8 a stale este spinim. Niekedy 1 den nic a druhy zase sa spusti taka krvava voda. Ja som mala cisarsky. A cakam ci budem mat aj normalnu menstruaciu lebo pri malom som kojila a mala normal menstruaciu kazdy mesiac.
@nikolienkaa uzasny je malinky 😍 Sofi stale sopli a kasle uz vyse tyzdna. Uz sa tesim ked bude este teplejsie a zacneme nosic vyuzivat,kupovany bol hlavne kvoli venceniu 🙂 na doma mi je zatial da sa povedat na nic ale malej sa v nom pacilo 🙂 len este musi trosku podrast ta moja liliprdka 🙂

@jargre dakujem vam baby . no snazim sa drzat ale mam chvilky ze mi je do placu...hlavne ale nech sa Sofi uzdravi💓