icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
5. mar 2017

@jargre dakujem vam baby . no snazim sa drzat ale mam chvilky ze mi je do placu...hlavne ale nech sa Sofi uzdravi💓

ljenka
5. mar 2017

@zuzuk22 urcite sa rychlo uzdravi, drzim palce, nech je to cim skor

aandreja
5. mar 2017

@zuzuk22 az ma srdce zabolelo ako citam ze malicka ma zapal pluc.. Moj iba sopliky a uz to mi je do placu ked sa v noci nevie poriadne nadychnut a chrci jak stary hrniec.. Myslim na Vas nech ste obe silne a malicku si co najskor beries zdravu domkov! 🙏❤

zuzuk22
5. mar 2017

@ljenka
@aandreja dakujem dakujem ...verim ze to zvladneme a pojdeme domov zdravy. Ale tyzden si myslim zectu budeme urcite ...ak nie dlhsie...ale tak len aby sa s toho dostala...bola tu drka predchvilkou a ze sa jej zda ju pocuvala ze je to trosku lepsie tak som rada. A inak je to tu narvate plne to tu je ....a stale chodia na prijem novy ...uz au sestricky a drka nervozne lebo ich nemaju kam davat a mamicky musia spat uz na stolickach lebo ja som bola posledna co dostala postel uz viac nemaju ....a aj ciganov je tu tost...len bordwl tu robia ...

kostrmenka
5. mar 2017

Daval niekto z vas kvapky na krce a koliku infacol???

bona7
6. mar 2017

@kostrmenka ja davam pred kazdym papanim

vuvi
6. mar 2017

@kostrmenka aj ja davam,ale nie pravidelne,len ked je zle...

@zuzuk22 drzim palce,nech ste co najskor doma 😘 uvidis,vsetko bude dobre 😉

kostrmenka
6. mar 2017

@vuvi
@bona7 a ako davkujete?

bona7
6. mar 2017

Niekedy dam plne kvapkadlo, niekedy polovicu, ale davam vzdy ako som vyššie spominala, skusalas aj Coliprev, ale to mu vobec nezaberalo, z mojej skusenosti Infakol je lepsi, ale každému nieco ine.

vuvi
6. mar 2017

@kostrmenka ja tiez davam cele kvapkadlo,v nemocnici mi takto bolo v povedane,ze mam davat...ake niekedy mam pocit,ze vobec nezaberá

bona7
6. mar 2017

Aj mne sa zda, ze mu to nie vzdy pomáha, ale ked nedam, je to este horsie, ale tiez trosku pomáha krem na brusko Pupuk a cvicit "koleno j laktu"

bona7
6. mar 2017

@bona7 Pupik krem som chcela napisat

vuvi
6. mar 2017

@bona7 presne toto aj my praktizujeme.. pomaha to viac nez akekolvek kvapky, ale ked uz je naozaj zle, ze vidim, ako sa mala trapi, dobra je rektalna rurka...

dankolia
6. mar 2017

@veronikanellka171 Dobry vecer prosim vas ste spokojna stym kociarikom? Presne ten sa paci aj mne len sa este rozhodujem sportoca cast je dostatocne velka pre drobceka?

jargre
7. mar 2017

Ahojte baby. Chcem sa spYtat davate dietatom Vigantol alebo davate iny vitamin D. Citala som ze vigantol nie je moc dobry.

zuzzuli
7. mar 2017

@jargre my sme davali vigantol ale maly mi plakal cely cas co bol hore. Odkedy sme vysadili mam spokojne usmiate babenko a zatial nedavam ziaden iny 😉

zuzzuli
7. mar 2017

@jargre ja len ze netreba odsudzovat hned vigantol, mam 2 starsich synov a ani jeden z nich s nim nemal problem

majaon
7. mar 2017

@jargre ahoj,my dávame vigantol a zatiaľ klop klop,je to Ok,ale možno aj preto,že malinkej dávam aj Espumisan ráno aj večer pred kojením po 15 kvapiek a aj ja môžem všetko jesť a bruško je našťastie v pohode 😊

majka_pb
7. mar 2017

@jargre ahoj 😊 my sme mali predpisany vigantol, ale ten sme po informaciach na nete ani neskusila a po porade s lekarkou som hned kupila jamieson a maximalna spokojnost 😊

lalia87
8. mar 2017

@jargre ahoj,ja po precitani recenzii som sa pytala dr.ci je jedno ktory davat,a ze ano,vigantol preplaca poist.tak preto dr.davaju ten. Niekomu ze sadne,inemu nie. Ja som kaslala na tych par € a rovno kupila devit a sme ok 🙂

lalia87
8. mar 2017

@zuzuk22 ahojte zeny,ako sa.mate? 🌷

nikolienkaa
8. mar 2017

@lalia87 ahoj 🙂 čosi kúpila miesto vigantolu ? My používané dlho Uz jamieson ale myslím ze mu nerobí dobre... je este niečo iné ??

lalia87
8. mar 2017

@nikolienkaa ahojky ano,devit sa to vola a myslim ze my sme oki. Davam kazdy den jednu kvapku do mlieka. Ako sa vam nosi? Mne vcera prisiel nosic,tak sa z neho vytesujem..🙂 🙂

nikolienkaa
8. mar 2017

@lalia87 popravde vooobec sa nenosime 😂😂 akosi ho nepotrebujeme Niko vydrží v hojdačke (najdlhšie aj 3hodky ), na hracej deke ( aj teraz sme na nej ), v kočíku aj 4hodky chodievame na dlhšie prechaadzky Atd...mala som ho tam vtedy ked sme sa v ňom odfotili a este asi raz na 5minut 😂 Vaaam sa ako nosí ? 🙂 a ako sa máte ? 🙂
Inak bože neskutočne letí ten čas :( týmto tempom zachvíľku do roboty pôjdem 😁

julinka88
8. mar 2017

@nikolienkaa ahoj my sa zas radi nosime mam satku a neradi lezime🙂

julinka88
8. mar 2017

Baby vonku je kraaasne vozime sa🙂

jargre
8. mar 2017

Ahojte baby. Ako ste na tom s krvacanim? Ja som teraz 7 tyzden pomaly bude 8 a stale este spinim. Niekedy 1 den nic a druhy zase sa spusti taka krvava voda. Ja som mala cisarsky. A cakam ci budem mat aj normalnu menstruaciu lebo pri malom som kojila a mala normal menstruaciu kazdy mesiac.

bona7
8. mar 2017

@jargre aj ja som na tom tak isto, par dni nic,potom zase spinenie, 8 tyzdnov po sekcii, tiez cak kedy to uz prestane.

lalia87
8. mar 2017

@jargre ahoj,ja som po sekcii mala trochu krvacanie,spinenie,zase trochu krvacanie a potom zrazu sa mi normalne spustila asi ms,lebo slo zrazu vela krvi ako cez ms. Potom to prestalo a teraz tyzden mam len taky akoby ovu hlien,priesvitny. Mame 7tyzdnov

lalia87
8. mar 2017

@nikolienkaa uzasny je malinky 😍 Sofi stale sopli a kasle uz vyse tyzdna. Uz sa tesim ked bude este teplejsie a zacneme nosic vyuzivat,kupovany bol hlavne kvoli venceniu 🙂 na doma mi je zatial da sa povedat na nic ale malej sa v nom pacilo 🙂 len este musi trosku podrast ta moja liliprdka 🙂