icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

sandri
21. mar 2017

Dnes malemu obliekam oprate pyzamko, taham, natahujem, hladam kde sa to zaseklo- az potom mi doplo. On z neho proste vyrastol 😀
No a caka nad vojtovka, kvoli preferencii pravej strany. Snad sa to rychlo upravi.

zuzuk22
22. mar 2017

@sandri drzim palce 🙂

elisebah91
22. mar 2017

@sandri aj my už meníme pomaly ale isto šatník za vačšie kúsky.. ide to nejako z kopca, kedpozerám na tú našu babulku ako vyrástla aká je už živá. Boli sme včera na poradni a máme 5460 gramov a 56,5 cm a prvá dávka očkovania za nami. Zvládli sme to a aj noc bola celkom dobrá.

zuzuk22
22. mar 2017

No baby som zvedava do kedy budem kojiť ... Uz jej musim raz za den dat aj umele .. Kúpila som bebu zatial v pohode ... Dnes je 3 ti den co som jej ju dala vždy pobede jej tam . Vypije najviac 100ml lebo nejako som stale nejaká vycucana jej to asi nestačí ...:( no tak uvidíme ako to bude ďalej ... Ale od vtedy je taka kludnejsia spokojnejsia 🙂 zajtra mame poradňu tak som zvedava co noveho 🙂

zuzuk22
22. mar 2017

Myslim ze ten stres a nervy ked sme boli v nemocnici co bola chorá mi k tomu mlieku asi nepomohol ze ho uz mam menej :(

mattkapd
22. mar 2017

@zuzuk22 a neskúšala si homeopatika na mlieko?..mne ich poradil doktor po prehliadke po 600 nedeli

lenkavalkova
22. mar 2017

@zuzuk22 ja som myslela tiez, ze prichadzam o mlieko ( stresy, ked sme sa stahovali) takze som mu asi 4x za sebou spravila vecer umele a vypil tak 60-90. Viac som ani nezarabala. A potom som si povedala, ze nebudem mu ho davat a nabehli sme naspat a zase len kojime. Vydrz, mozno to je len prechodny stav. Drzim palce 🙂

sandri
22. mar 2017

@zuzuk22 ja ked som zjedla cicerovu polievku, tak sa mi strasne naliali prsia. Vyskusaj. Este sa odporuca tmave pivo a napoj z bieleho hrozna (vinea alebo stava od Matysaka).

zuzuk22
23. mar 2017

@lenkavalkova
@sandri
@mattkapd dakujem baby 🙂 dufam je to len prechodne ...ee ani som o tych homeopatikach nepocula este. S tou polievkou to som este nepocula 🙂
Inak dnesna poradna ze 5090g a 59cm 😃 babyzna jak hrom 🙈🙈🙈 hlavne nech sme zdrave 🙂 dalsia poradna 27.4. Uz aj s ockovanim 😖

lenkavalkova
23. mar 2017

@sandri a ja som sa bala aj cicerovy chleba jest, to nenaduva? A vineu, ked som si dala, tak sa mi asi viac prsia naliali, to je pravda, ale maly potom revaaal, aj ked som si ju odbublinkovala, ale asi nie dostatocne abo co. Ako to robite?

sandri
23. mar 2017

@lenkavalkova ja som pila tu stavu pd Matysaka. Ta je bez bubliniek. Mna cicer nenadul, ale netusila som, ze je dobry na mlieko. Kedze mlieka mam dost, musela som odsavat, lebo maly chudak nestihal prehltat, tieklo potokom 🙂 viac som cicer nejedla 🙂

mattkapd
23. mar 2017

@zuzuk22 ricinus communis 5Ch vyskúšaj. .stojí to okolo 3,50 a v lekarni ti aj povedia užívanie. .tuším 3x denne 5 guliciek cmulat. .No veru vidim tiež ako rýchlo to vsetko uteká. .ja by som kludne vrátila ten deň a isla rodiť znova..

majaon
23. mar 2017

@zuzuk22 krásna a veliká babulka 😍 a držím palce s tým kojením aby bolo dosť mliečka 😉

majaon
23. mar 2017

Baby idem v pondelok do nemocnice na dočistenie,dnes mi môj doki našiel v maternici nejaké zostatky a že to musí von,tak som si obehala dnes predoperačné vyšetrenia,no bojím sa o malú,lebo nebudem môcť kojiť cca 5 hod. po anestézii a ona nevie ani piť z fľaše,ešte k tomu ani odsať sa mi nedá,no dúfam,že to nejako zvládneme,držte palce 🙄

mattkapd
24. mar 2017

@majaon drzim palceky ..zvládnete to..A ty si rodila CS?..tak potom skus malicku kŕmiť lyžičkou alebo striekačkou. ..

zuzuk22
24. mar 2017

@majaon drzim silbo palce 😊 a dakujeme 🙂 neboj to zmaknes ;)

zuzuk22
24. mar 2017

@mattkapd dakujem 🙂

buchta666
24. mar 2017

@majaon ja som bola tiez na docisteni, v noci som si odsala jednu davku, a este aj v nemocnici pokym som cakala na zakrok, pre istotu som nachystala aj umele mlieko a celkom to doma zvladli. po zakroku som jednu davku odsala na zahodenie a potom som uz normalne kojila

majaon
24. mar 2017

@mattkapd ďakujem 😊 rodila som normálne a dík za radu,keď Miška nebude chcieť z fľaše,skúsime inak.
@zuzuk22 ďakujeme 😉
@buchta666 no skúsim aj odsať,ale neviem či niečo pôjde,ešte nikdy som si neodsavala 😮

Inak nám dovolili aby bol priateľ s malou pri mne,tak hádam jej sestričky niečo dajú pri najhoršom 😉

fronili
24. mar 2017

Ach bozr pisem tak dlho spravu a vymaze mi ju 😡.
Babi moje nemam ani cas pisat tento tyzden je hotova katastrofa.manzel skocil na pihotovosti simi tiez ochorel.a ako keby nestacilo adel v noci chytila taky kasel ze sa mi 2 jrat nevedela nadychnut a musela som sniu jemne zatriast.doktorka povedala ze dychanie ma ciste.dala nam stoptusin dufam ze sa polepsi uz.som taka vystresovana a dolakala som sa hrozne.dufsm ze to skonci cim skor a budem moct uz aj ja svamu pokecat.

fronili
24. mar 2017
fronili
24. mar 2017

@sandri
@elisebah91 inak babi moja mala nosi 62ky uz a niektore 68🙈vsetky 62 s pepca su male.

fronili
24. mar 2017

@majaon drzim palceky nech vsetko dobre dopadne😘

majaon
24. mar 2017

@fronili ďakujeme,no musíme to zvládnuť nejako 😉 aj vy sa držkajte,nech ste všetci čím skôr fit a inak zlatučký sú aj mamina kočka 😍

zuzuk22
25. mar 2017

Baby mavate vonku deticky este v hrubom fusaku? Ja rozmyslam ze by som ho po vikende uz vyhodila ale sa bojim ci jej este nebude zima...

mattkapd
25. mar 2017

@zuzuk22 ja uz nie a to som rodila na konci januara...uz prikrývam len dekou..mne sa dá na fusak odopnut predná časť a tak namiesto podložky mam spodnú časť fusak a hore deka..doobeda mi takto prespal 4 hodiny. ..

zuzuk22
25. mar 2017

@mattkapd dnes som to kupila tak uvidim ci to pomoze ;) dakujem

sandri
25. mar 2017

@zuzuk22 ja este mam. Moj je zmrzlina a hlavne chodime von az okolo 16:00 (do skolky), a potom sme na ihrisku az do 18:00 a to je uz riadna zima.

zuzuk22
25. mar 2017

@sandri
@mattkapd no ja este asi nechám ... Sa bojim aby mi zas neochorela ... Ked sme boli nedávno este v nemocnici zo zápalom pľúc . Radčej nech je jej teplo ako zima ...

fronili
25. mar 2017

Nasa mala babulka dnes pred krstom.a rapidne sa jej polepsilo uz.ako keby jej nic nebolo 😍