icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

majaon
25. mar 2017

@fronili jeeej,no bombova je,krásnučká 😍 hlavne,že jej je lepšie... a ako zvládla krst?my krstíme až 21.5.

zuzuk22
26. mar 2017

@fronili 😍😍😍😍😍 nadherna😍😍😍 riadna kočka vyobliekana😘

kostrmenka
26. mar 2017

Ahojte mamičky,chcem sa opýtať ake stolice majú vase detičky? Lebo mam dilemu,moj ma riedku,je aj kojeny aj mu davam nutrilon a čítala som ze riedka stolica je zla,tak ja uz neviem.dakujem za rady.

marienka1703
26. mar 2017

@kostrmenka My sme len na nutrilone a kaka kazdy druhy den, nema tuhu, ma taku napoly riedku, takze si myslim, kym nieje zelena,,,alebo spenena, nestresuj

kostrmenka
26. mar 2017

@marienka1703 teraz kakal zase a mal zelenú☹

picur22
26. mar 2017

@kostrmenka moja je len kojena a má riedku stolicu,a skoro pri každom kojeni sa po.... 😁 a tak ako píše mamička vyššie,kým nie je zelena,alebo kým nemá koliky,alebo zapchu netreba stresovat...dokonca som čítala že zelená stolica nemusí byť dôvodom toho že ho boli bruško alebo je hladne,ale od stravy matky-pokiaľ je kojene....kým priberá a rastie podľa mňa netreba robiť paniku

bellybug
26. mar 2017

Zelena stolica moze byt aj z urcitej latky, ktora sa stiepi v tele, nepamatam si teraz presne nazov, ale upozornil ma na to pediater, - z hladu uz vobec nie, to ze je hlupost

fronili
27. mar 2017

@majaon
@zuzuk22 babi krst zvladla sice si trosku poplakala nakoöko mala zrovna spinkat a nema rada vodu na hlavicke ale prezila.uz je po vsetkom a ja uz dufam ze budem mat toho menej tento tyzden vcera som bola ako matoha vsetko ma bolelooo do posledneho svalu.behala som cely de riesila vybabovala chystala na oslavu asi to malo riadny ucinok na moje telo.

fronili
27. mar 2017

K tej stolici nakolko malinka nieje este uplne fit tak ma s primesou hlienou najskor som sa dolakala ale doktorka vravela ze je to skrz prechladnutia ze sa telicko cisti od bakterii.tmavo zelena stolica nieje v poriadku zevraj ale tiez nemam blizsie info.

zuzuk22
27. mar 2017

@fronili my sme zas vcera doobeda utehali so starsim olim 3 roky na pohotovost :(...rozbil si celov kuchyni o stol a mal to hlboke riadne tak to bolo kriku placu ach jaj 😢 ale uz je dobre

majaon
27. mar 2017

@zuzuk22 božinku 😮 nech sa mu to rýchlo zahojí 😉

Inak už mám po zákroku,malinká to zvládla,teda hlavne tata si zaslúži veľkú pochvalu ako sa celý čas o ňu staral 😘 ,akurát,že fľašu s UM nechytila ani za svet,tak aspoň striekačkou trochu popapala 😊 potom mi pomohla sestrička odsať to prvé mlieko po narkóze a ďalšie už papala,síce dosť grckala - asi tam ešte boli nejaké pozostatky z liekov,no hádam bude už len lepšie 😉

nely29
27. mar 2017

Naše poklady 🙂

fronili
28. mar 2017

@zuzuk22 bozinku moj starsi ma tiez stale niaky uraz.Aj ste sili?nech sa nu to zahiji cim skor.
@majaon no super ze mas po a ze to tvoj manzel zvkadol.
Dufam ze bude uz len dobre
Ja som dnes dostala ms ale ziadne bolesti nic.to asi pride zas casom aj po porode so simim som to tak mala.

fronili
28. mar 2017

@nely29 jeeej aky su paradni 😍😍😍

zuzuk22
28. mar 2017

@nely29 jeeej 😍

zuzuk22
28. mar 2017

@fronili
@majaon
Dakujeme. No chvala bohu nesili iba mu to zlepili dokopy....v poatok mu to budu odlepovat ci to je uz ok...to zas bude placu ....oli moc drov nemusi 😖

julinka88
29. mar 2017

Ahojte v nedelu sme krstili a všetkyxh vas pozdravujeme malinka ma 5230 gramov kojime sa ale uz aj dokrmujeme dvakrat dennne som odhodlana zavolat laktacnu aby mi poradila ako len kojit lebo malinka sa jeduje pri kojeni ze musi tahat

elisebah91
30. mar 2017

Ahojte kocky hlasim sa po dlhom case. Zatial papame moje mliecko aj ked som uz zbadala asi krizu tretieho mesiaca(papame papame a prsniky poloprazne ze som aj rozmyslala ci tam daco najde), ale hadam sme to zvladli prikladanim, pitim tekutin a vajcovou polievockou mnam. Ja este stale mam zimny fusak kedze spi vonka aj podvecer a tu je este chladno, niekedy aj mrazy rano. Uz pekne drzime hlavicku aj ked este kolemba. A mame na navsteve o mesiac starsiu neterku. Tolko od nas 🙂 a prajeme pekny dnik 👍

jargre
31. mar 2017

@fronili ahoj..krasne oblecko, kde si kupovala a topanocky? My chceme krstiny na maj nech je teplo

fronili
1. apr 2017

@jargre dakujem krasne satecky kupovala mamina v nemecku ale podobne maju aj v h&m len iny material a topanocky mam z ali su ozaj super a teplucke som snich normalne prekvapena.v maji uzbuee teplejsie to je super 😊

veronikapodolska
3. apr 2017

Baby zastavte čas😩 Dnes som bola pozrieť sestru a tu máte rozdiel medzi týždňovou3 kg a dvojmesačnou 6kg, veľmi rýchlo nám rastu 😘

veronikapodolska
3. apr 2017

Sestrina mala má veľkosť 50 na sebe a naša 68😘

mattkapd
3. apr 2017

@veronikapodolska boze takto je ten rozdiel riadne vidno. .No nedala som si ani tabletky predpísať tak som zvedava kedy sa druhé zadarii

mattkapd
3. apr 2017

Tak mame 10 týždňov 58cm a 5100g..😙😍😙😍

zuzuk22
3. apr 2017

Moja Sofi 🙂 26.3. Mala 2 mesiace a jej bratranec Jožko mal 25.3. 5 mesiacov 😃

majaon
3. apr 2017

Všetky babatina sú aké zlatunke 😍😊 moja Miška onedlho zje aj mňa,ako 10-týždňová mala 5500g 😁 čaká nás prvé očkovanie 18.4. akurát na moje narodky a potom konečne nastreliť náušničky 😉

nikolienkaa
3. apr 2017

AHojte ženičky 🤗 Ako sa máte ? Ako dá Vám darí ? Co nové ? 😁 My zajtra mame poradňu a 1.ockovanie 😰
Pozdravujeme 😘😘😘

zuzuk22
4. apr 2017

@majaon zlatunka je 🙂 ved aj Sofi už váži 5100 g cca a 60 cm 😀 rastu riadne 🙂 tak držíme palce aj s očkovanim aj s nausnickami 🙂 my mame uz nausnicky za sebou este v porodnici 🙂 a očkovanie a poradna bude v jednom 27.4. 😀

julinka88
4. apr 2017

Ahojte my mame 5230 a 57 cm mame sa super a uz mame fotečky z fotenia
Pozdravujeme

julinka88
4. apr 2017