icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
4. apr 2017

@julinka88 krasne fotky krasna rodinka 🙂

majaon
4. apr 2017

@julinka88 jeeejo krásna rodinka 😍 tiež plánujem dať si urobiť rodinné fotky 😊

nely29
7. apr 2017

V stredu sme mali 3 mesiace 🙂

majaon
19. apr 2017

Ahojte žienky,nikto sem už nepíše,ako rastiete? Ako zvládate očkovanie? My sme mali včera a malá má chvíľami zvýšenú teplotu a je trošku mrzutá,ale inak sa to dá,vážime 5920g ako trojmesačná,čisto sa kojime a Miška je ozaj dieťa za odmenu 😁 už aj dudel občas chytí,ale iba keď zaspáva...dúfam,že to takto aj zostane 😉 Tak sa držte všetky a užívajte si bábätka,lebo nám rýchlo vyrastú ani sa nenazdáme a pôjdu nám do škôlky 😊

jetotu
19. apr 2017

Ahojte 🙂
Tak sa hlasime aj my s Jonáškom. Jojo je úžasné babo, ako aj kého sestra,spí celú noc od narodenia, blaboce od mesiaca, je ale stokrát šikovnejší ako zojka 🙂 očkovanie sme zvládli na jednotku, len ja som zase plakala :D váži už 6,6kg a meria 63cm 😂 mala guľka 🙂 sme na UM, lebo nestačilo a mali sme problémy (uraty v moci -suchá plienky) tak papa teda dávku pre 6mesačne babo 😂🙈 On nás čoskoro všetkých zje 😂😂😂

veronikapodolska
19. apr 2017

Ahojte, my mame v 3 mesiacoch 6,3kg a 65cm len sa kojime, trochu nás ešte stále trápi grckanie ale už je to lepšie, v noci sa budi 3-4 krát a cez deň potiahne 2 take dlhšie spanky že mama už aj niečo porobi a už sa vie aj sama zahrať pod kolotočom, očkovanie nás čaká budúcu stredu☹

aandreja
19. apr 2017

@jetotu je to krasny chlap! :-* moj by ma tiez celu zozral keby mohol 😀 zatial zvladame dokrmovat mrazakovym odstriekanym este z doby ked bolo mlieka veeela uvidime ako dlho este vydrzime iba na materskom..

zuzuk22
19. apr 2017
zuzuk22
19. apr 2017

Tak aj my sa hlasime🙂 o tyzden mame poradnu 3mesacnu aj s ockovanim 🙈 momentalne vazime cca 6kg a 62cm cca 😄
Sofi je zlata velmi 😍 v noci sa budi 1 max 2 x aj to sa napapa a hned spi dalej 🙂 aj to v noci ked sa zobudi ani neplace 😄 sa zobudim na to ze sa hmyry tak ja odbehnwm do kuchyne rychlo po mlieko ani ju nevyberam s postielky vypije a spinka 😍 kojila aom ju od narodenie v pohode....ale asi 3 od dvoch mesiacov som zacala pocitovat ze uz mam menej mlieka ...zacala som davat raz za den umele bebu....a uz asi tyzdwn sme uz len na umelom 😖 uz som to nesilila. Ako uz je tak je. Chcela som aspon pol roka ako aj oliho ale tak co uz . asi mi k tomu neprospel stres co mala zapal pluc ..nemocnica....myslim ze tym to zacalo ... Potom dva tyzdne po sebe s olim na pohotovosti co bol sikovny a roztal si celo...a dalsi tyzden zas rana do hlavy o tycku jak delo ...
Ale u je dobre 🙂
Sofi je moje slniecko 😍 stale sa len vyskiera aj ked jej sople vysavacom vyberam 😂😂😂
Vynahradzuje mi oliho . ten ked bol babo sa usmieval velmi malinko.

majaon
20. apr 2017

Jaaaj všetky babatinka sú aké zlatunké 😍 len nech sú nám hlavne zdravučké 😊

aandreja
20. apr 2017

@zuzuk22 na tej druhej foto nam tusim chce princezna nieco strasne povedat! 😀 :-* krasnucka bubinka

zuzuk22
20. apr 2017

@aandreja no ona uz rozprava o 106 😄 stale nieco vykrikuje 😄 dakujeme 😍

picur22
20. apr 2017

Caute mamicky...hlasime sa tiez po dlhej dobe.mame krasnych 5860gr a 63cm....v sobotu mame krstiny spojene so sobasom a aby to neislo tak jednoducho tak je mala nachladena 😞 kvapkame kvapky od lekarky plus sinupret a fenistil.tak snad bude dobre...uz len to pocasie je des...ale inak sa mame super...pekny zvysok tohto "krasneho" dna vam prajeme a uzivajte si matersku plnymi duskami ✌✌😁😁🍷🍸🍹🌹

julinka88
26. apr 2017

Ahojte baby my mame poradnu az o tyzden ale malinka je uz riadne tazka
Je uplne super celu nof spinka az do 5 potom sa napapa a buva este do 7
Cez den moc zato nenaspi tak nemam cas na varenie upratovanie atd ale milujem juuuu😘
Ozaj uvazujete niekto nad odkladom ockovania do noziciek a na d ockovanim proti rotavirusom my urcite dame lebo najstarsi to mal ako 4 rocny a to bol masaker qko si v nemocnici vytrpel
A pozdravujemeeee vas

zuzuk22
26. apr 2017

@julinka88 my mame poradnu zajtra tak som zvedava aj spolu s ockovanim. Verim ze to zvladneme v poriadku . drzte palce potom sa ozvem 🙂

lalia87
26. apr 2017

Ahojte maminy 🙂 my sme mali ockovanie vcera a dali sme vsetko. A mame 4650g 55cm 🙂 drobcek sme 🙂

kattky
26. apr 2017

Nadherne babatka. Ja uz sa neviem dockat toho svojho.

julinka88
26. apr 2017

@zuzuk22 dezim palce😀

zuzuk22
26. apr 2017

@julinka88 dakujem. Rano o 7h tam uz budeme . dufam ze to dame bez tazkosti 😧

vuvi
27. apr 2017

@lalia87 jejo,konecne niekto,kto ma podobnú vahu ako my 🙂 už som sa bála,ze moja je jediná medzi tými valivukmi 🙂 hlavne,ze je vsetko v poriadku,no nie?

julinka88
27. apr 2017

Mate tu niekto taky problem ako my?Lejka grca a grca je kojena aj dokrmovana a denne ju aj 5 krat prezliekam co grca nepomaha ani vyssia poloha hlavy odgrgnutie proste nic

bona7
27. apr 2017

@julinka88 ano, my sme na tom tak isto, maly grcka aj po troch hodinach, ked uz ide znova jest, nestiham prat body a podbradniky, neskutočné mnozstvo ich denne pouzijeme, ale vraj ked negrcka prudom, tak to nevadi.

zuzuk22
27. apr 2017

Tak baby poradna aj ockovanie za nami. Zvladla to vyborne. Ani velmi neplakala len chvilocku🙂 doma som jej to uz natrela preventivne octanovvou mastou. Zatial je v pohode dufam to tak uz aj ostane ....😖 a uz mame 6kg a 61 cm 😍

zuzuk22
27. apr 2017

Dala som aj ten prevener 13. Aj oli ho mal. Tak nech maju rovnake.

natalia_17
27. apr 2017

@julinka88 aj my mame tento problem, ale pokial babatko pekne pribera tak sa to po 3 mesiaci postupne zacne upravovat, neboj 😉

aandreja
27. apr 2017

@julinka88 aj my stale prezliekame maly je grco bez ohladu na to ci je po jedle alebo pred jedlom ci grgne alebo ne ci dostane materske z prsnika alebo flase co ho nosim lezi rovno alebo vyvysene.. A to negrcka zrovna malo.. Niektore dni je to taka hruza ze uvazujem z coho vlastne pribera? Tento mesiac napriklad vyse kg 😀 ale doktorka ze ked prospieva nerieste! Ze do roka sa to upravi..

julinka88
27. apr 2017

@aandreja
@natalia_17
@bona7
Tak to musime prretrpet aspin ze sme neni sami a ze je to,, normalne" uz nech to prejde

zuzuk22
27. apr 2017

No my uz teplotujeme 38:(

julinka88
27. apr 2017

@zuzuk22 hmmm malinka to len pae dni musite vydržať 😔

lalia87
27. apr 2017

@zuzuk22 malinkaaaa :( dala si jej aj bejake chladive zabaly? Ja som dala na vpichy a nadajala som ju vodou.