Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte žienky,nikto sem už nepíše,ako rastiete? Ako zvládate očkovanie? My sme mali včera a malá má chvíľami zvýšenú teplotu a je trošku mrzutá,ale inak sa to dá,vážime 5920g ako trojmesačná,čisto sa kojime a Miška je ozaj dieťa za odmenu 😁 už aj dudel občas chytí,ale iba keď zaspáva...dúfam,že to takto aj zostane 😉 Tak sa držte všetky a užívajte si bábätka,lebo nám rýchlo vyrastú ani sa nenazdáme a pôjdu nám do škôlky 😊
Ahojte 🙂
Tak sa hlasime aj my s Jonáškom. Jojo je úžasné babo, ako aj kého sestra,spí celú noc od narodenia, blaboce od mesiaca, je ale stokrát šikovnejší ako zojka 🙂 očkovanie sme zvládli na jednotku, len ja som zase plakala :D váži už 6,6kg a meria 63cm 😂 mala guľka 🙂 sme na UM, lebo nestačilo a mali sme problémy (uraty v moci -suchá plienky) tak papa teda dávku pre 6mesačne babo 😂🙈 On nás čoskoro všetkých zje 😂😂😂
Tak aj my sa hlasime🙂 o tyzden mame poradnu 3mesacnu aj s ockovanim 🙈 momentalne vazime cca 6kg a 62cm cca 😄
Sofi je zlata velmi 😍 v noci sa budi 1 max 2 x aj to sa napapa a hned spi dalej 🙂 aj to v noci ked sa zobudi ani neplace 😄 sa zobudim na to ze sa hmyry tak ja odbehnwm do kuchyne rychlo po mlieko ani ju nevyberam s postielky vypije a spinka 😍 kojila aom ju od narodenie v pohode....ale asi 3 od dvoch mesiacov som zacala pocitovat ze uz mam menej mlieka ...zacala som davat raz za den umele bebu....a uz asi tyzdwn sme uz len na umelom 😖 uz som to nesilila. Ako uz je tak je. Chcela som aspon pol roka ako aj oliho ale tak co uz . asi mi k tomu neprospel stres co mala zapal pluc ..nemocnica....myslim ze tym to zacalo ... Potom dva tyzdne po sebe s olim na pohotovosti co bol sikovny a roztal si celo...a dalsi tyzden zas rana do hlavy o tycku jak delo ...
Ale u je dobre 🙂
Sofi je moje slniecko 😍 stale sa len vyskiera aj ked jej sople vysavacom vyberam 😂😂😂
Vynahradzuje mi oliho . ten ked bol babo sa usmieval velmi malinko.
Jaaaj všetky babatinka sú aké zlatunké 😍 len nech sú nám hlavne zdravučké 😊
Caute mamicky...hlasime sa tiez po dlhej dobe.mame krasnych 5860gr a 63cm....v sobotu mame krstiny spojene so sobasom a aby to neislo tak jednoducho tak je mala nachladena 😞 kvapkame kvapky od lekarky plus sinupret a fenistil.tak snad bude dobre...uz len to pocasie je des...ale inak sa mame super...pekny zvysok tohto "krasneho" dna vam prajeme a uzivajte si matersku plnymi duskami ✌✌😁😁🍷🍸🍹🌹
Ahojte baby my mame poradnu az o tyzden ale malinka je uz riadne tazka
Je uplne super celu nof spinka az do 5 potom sa napapa a buva este do 7
Cez den moc zato nenaspi tak nemam cas na varenie upratovanie atd ale milujem juuuu😘
Ozaj uvazujete niekto nad odkladom ockovania do noziciek a na d ockovanim proti rotavirusom my urcite dame lebo najstarsi to mal ako 4 rocny a to bol masaker qko si v nemocnici vytrpel
A pozdravujemeeee vas
Ahojte maminy 🙂 my sme mali ockovanie vcera a dali sme vsetko. A mame 4650g 55cm 🙂 drobcek sme 🙂
Nadherne babatka. Ja uz sa neviem dockat toho svojho.
Mate tu niekto taky problem ako my?Lejka grca a grca je kojena aj dokrmovana a denne ju aj 5 krat prezliekam co grca nepomaha ani vyssia poloha hlavy odgrgnutie proste nic
Dala som aj ten prevener 13. Aj oli ho mal. Tak nech maju rovnake.
@julinka88 aj my mame tento problem, ale pokial babatko pekne pribera tak sa to po 3 mesiaci postupne zacne upravovat, neboj 😉
@julinka88 aj my stale prezliekame maly je grco bez ohladu na to ci je po jedle alebo pred jedlom ci grgne alebo ne ci dostane materske z prsnika alebo flase co ho nosim lezi rovno alebo vyvysene.. A to negrcka zrovna malo.. Niektore dni je to taka hruza ze uvazujem z coho vlastne pribera? Tento mesiac napriklad vyse kg 😀 ale doktorka ze ked prospieva nerieste! Ze do roka sa to upravi..
@aandreja
@natalia_17
@bona7
Tak to musime prretrpet aspin ze sme neni sami a ze je to,, normalne" uz nech to prejde
No my uz teplotujeme 38:(

@julinka88 krasne fotky krasna rodinka 🙂