Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
👍
Ahojte dievčatá, tak dlho som sa neozvala, boli sme včera u dr. a máme 6400 gr a 61cm stále papáme moje mliečko čo som rada, lebo niekedy to vyzeralo na pekné krízy ale dali sme to zatial ( mne dr. povedala že už budeme prikrmovať od 5 mesiaca.. nie od 6teho) tak to hádam potiahneme 🙂 Mali sme aj očkovananie, a keby som vedela skôr o tých náplastiahc tak ich určite vyskúšam, takto som odkázaná na octan na ranky. Malá má zatial len zvýšenú teplotu, dufam ze to uz pojde len dole a nie hore....spi mi celkom dobre, v noci sa budíme tak 3-4x na papanie a cez den mi buva aj 2x 2.5-3 hodky, v izbe a vonka este dlhsie. Moja by nevzdrzala na krátkych polhodinovych spankoch ako tu citam, tej je malo ked spi len hodinku.. potom vstane taka rozbita, ,, co ma uz budite, ved ja este spiiiiim aaaa " ...😉
Jaj baby,mám strašné výčitky,dnes sa mi babulka moja skotúľala z gauča na koberec,nevidela som ako,bola to sekunda,iba som počula buchnutie a plač,mala ešte aj prisunutú taburetku ku gauču,tak som myslela,že to stačí,no a stalo sa 😢 bola som samozrejme hneď aj na pohotovosti,prezreli ju aj RTG lebky urobili,našťastie je všetko Ok,ale mne je hrozne,ani som to nepovedala drahému...len som chcela aby ste dávali aj vy sakra pozor na drobcov,keďže sa začínajú dosť hýbať a prevracať,ja už na moju kaskadérku budem určite striehnuť viac ako doteraz...dúfam,že ma tu nezvozíte aká som matka,keď som toto dopustila,no verte,že si to len tak neodpustím,aj keď sa našťastie malinka "len zľakla".
@majaon neboj sa nič. .myslim ze každej sa to raz skôr či neskôr vstane..zatial každú maminu čo poznám sa jej to stalo..Sú to veľmi dobre maminky ale stačí chvíľka nepozornosti a šup uz je to tu..ale chvalabohu sa vám nič nestalo..A chapem že sa cítiš hrozne ale ste v poriadku to je hlavne..drzkajte sa
@elisebah91 jeeej drzim vám palceky..to sú krasne miery..Čo mám kamarátky maminky tak všetky prikrmovali od ukončeného 4 mesiace aj napriek tomu ze mali plno kojene detičky. .náš este ockovanie len čaká tak som zvedava ako to zvladneme
@majaon prave sme boli u neurologicky a ta nas upozornovala, ze toto je obdobie, ked deticky najviac padaju z gauca a ze maminky to vzdy riadne prekvapi. Neboj sa nie si jedina, hlavne je, ze sa jej nic nestalo. Si zlata, ze si to tu napisala, aby si aj ostatne maminky dali pozor.
Moj Jarko ma teplou a to nas este ani neockovali. Uz zacina aj kaslat. Ach jaj vobec neviem kedy mohol ochoriet.. to pocasie je take..nikdy neviem ako ho mam obliect. Chudacik. Zajtra ideme zas k dr.
Ahoj zienky ... maly ma na zapesti modrinku podliatinku .. moze byt to stoho si to miesto cuca ???
@mattkapd
@lenkavalkova veru,každú chvíľu ďakujem pánbožkovi,že sa jej nič nestalo a vám ďakujem za pochopenie,aj vy sa držkajte 😊
Ahojte maminy. Veru aj mne padol prvy syn ked mal 4 mesiace z postele na zem. A to som bola presvedcena ze je dost daleko od kraja. Odbehla som len pre plienku a sup uz bol dole.. doteraz netusim ako 😨
Pri druhom som uz poucena a davam maleho na deku na zem. Ale clovek nikdy nevie.. stava sa kadeco. A lazdu maminu co poznam jej padlo babo nejakym sposobom a vobec to neznamena ze ide o "zle" matky! Prave naopak.
Nuz ked vidim akych mate drobcekov pochvalim sa nasimi mierami z poslednej poradne 68 cm a 7800 g 😇 takze mam co nosit. Ockovanie sme davali hexa+prevenar13+rotavirusy vsetko naraz. Malemu som dala po prichode domov cipok paralen a naplaste a zvladol to bez problemov. Aj ja som rozmyslala nad tym ze ockuju rovnako 4 aj 8 kilove babatka... kamoska vravela ze jej dr odmietol ockovat kym jej mala dosiahla 5 kg. Asi je to individualne..
Ozaj a co hovorite na nove pampers pc? Nas mal ekzem na brusku ako keby ponad plienku tak som skusila zmenit na tesco uvidime ci mu zmizne ale ak hej tak je to ozaj dobry bordel.. clovek kupuje to najdrahsie v domienke ze dava svojmu dietatu to najlepsie a pritom opak je pravdou 😔
@natalia_17 ahoj,ja som myslela,ze nas nezaockuju,kedze mame pod 5kg,tiez som pocula ze pod 5 sa neockuje a moja dr.ze vaha vraj nerozhoduje. Ale ja aj tak nemozem uverit tomu,ze to mozu 6,5 a 4,5kg babatka taku istu davku rovnako znasat. I ked,nasa to zvladla fajn. My sme mali pc 1 aj stary aj novy obal a ok a 2 stary obal tiez ok,potom tu mam jeden balik dvojok s nov obalom co sme dostali,tak uvidim co to bude,skusim jednu dat a budem sledovat prdku 🙂
@lalia87 nam stare pc nevadili iba tieto nove. A to az po nejakom case pouzivania. Tiez som myslela ze ich dobre znasa.. az po par tyzdnoch mu to vybehlo.. a predvcerom ma to uz dotocilo uplne .. rozbalim a presne taka reakcia ako pisali ludia na fb co som videla staznosti. Najprv som to brala s rezervou ze to je blbost.. no uvidime teda ci to bolo z tych plienok ci nie po par dnoch
@natalia_17 malinkeee :( nech sa to cim skor zahoji. Esteze nam to dali len taky maly balicek,vyskusam par plienok a ked to bude zle tak hned zahodim. Ja rozmyslam nad babylove,tie ludia tiez chvalia alebo sovickove z tesca tusim 🙂 len este svokra mi priniesla dva druhy plienok tak aj tie miniem,i ked neviem ako jej vysvetlit ze chcem len jeden druh pouzivat a nie co balik to iny druh 😕 😀
@elisebah91 srdce moje v RK tie náplaste som nezohnali, ale dám si objednať teraz asi 😊
Tie staré pampers pc boli super..Nové uz o nicom..Nám sa spravili zapareniny. .Teraz používame pampers active dry alebo z dmky babylove

@mattkapd chcela som to aj ja napisat 🙂