icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

picur22
4. máj 2017

@julinka88 dakujeme 😊

julinka88
4. máj 2017

@majkavid
Ahojky ak si to cuca intenzívne a často tak určite to môže byť

zuzuk22
4. máj 2017

@picur22 nadherny ste 🙂

picur22
6. máj 2017

@zuzuk22 dakujeme 😊

zuzuk22
6. máj 2017

Dnes som oprasila trochu korcule 😄

zuzuk22
6. máj 2017

Krásny slnečny den za nami 😍

zuzuk22
6. máj 2017
lenkavalkova
6. máj 2017

Maminky tie co kojite, kedy zacinate s prikrmami? Ze teraz uz aj kojace mamicky zacinaju od ukonceneho 4.mes., ale moja doktorka mi nic nepovedala naposledy a ja som si zabudla popytat povolenie 😀

majaon
7. máj 2017

@lenkavalkova no aj ja som nad tým rozmýšľala,ale asi začnem keď sa mi bude zdať,že jej nestačí moje mliečko ako aj pri Šimonkovi,to bolo od 5. mesiaca 😉

majkavid
7. máj 2017

Ahoj kocky maly tomaso ma 4 mesiace a 1 tyzden .. je zive dieta tak ked sa naje tak polovicku vygrcka 😀.sme na umelom miecku a uz prikrmujem .. uz 3 tyzdne mi spava od 20:30 do 6:30 rana ... chcem sa opytat musim mu davat papat aj v noci ked spi ....lebo sa mi zda ze schudol ..... ( moja svokra mi stale hovori ze mu mam davat jest vo spani ) stale mi to tlucie do hlavy ... ale ja si myslim ze keby bol hladny tak si pyta

lalia87
7. máj 2017

@majkavid mne zas moja mamina stale hovori,ze ci malej musim davat aj v noci papat lebo nam vzdy v noci davala len caj 🙄 😂 ak ti vela vygrckava tak mu davaj v kratsich cas.intervaloch ale necakaj az kym prejdu cca tri hodky alebo nu daj viac,i ked aj tak to vygrcka. Tak asi tie intervaly kratsie. Aspon mne tak vravela pedi ked mala nepriberala a este aj vygrckavala. Tiez si myslim ze keby je hladny v noci tak sa zobudi. Ved praveze cim je babo starsie tak si zvyka na nocny rezim,ze v noci sa spi

erickatt
7. máj 2017

@majkavid nedavaj, buď rada, ze spinká. Neschudol, len podrástol. Povedz , ze dr. tí zakázala v noci kŕmiť ked spí.

lalia87
7. máj 2017

Baby neviete co je s @kwr?

kostrmenka
7. máj 2017

@majkavid ahoj,koľko ti pije ml?

lenkavalkova
7. máj 2017

@majaon asi zacnem aj ja, lebo vecer uz ho musim dokrmit umelym. Tak zlahka pomalicky zacneme od ukon. 4 mes.
@majkavid nedavaj v noci, ked spinka, nech len spinka. Radsej cez den castejsie ;)
@lalia87 no veru neviem, aj mna by zaujimalo ako sa maju

majkavid
7. máj 2017

Tak on na 4 mesiace vazi 8 kg 😀a mera 64cm... a vypije 150 kazde 3 hodinky dakdy aj 5 vydrzi cez den nepapat ale zasa vela cajiku vypije

mattkapd
7. máj 2017

@majkavid mne môj malý papa 150ml. Každé 3 hodiny ale ide spát o 20tej a budí sa O 6tej..Na papanie ho nebudim keby bol hladny tak si isto vypýta ..A uz ked aj príkrmuješ tak by si mu mala dávať pit..Najlepšie dojcensku vodičku a nie cajiky..to ma na to hneď doktorka upozornila. .

majkavid
8. máj 2017

@mattkapd preco nie cajik.. ja davam prevatenu vodu ale aj feniklovy cajik ..aby sa vyprdkal a harmancekovy .. tak to nemam davat

zuzuk22
8. máj 2017

@majkavid ja dávam tiez feniklovy caj ;) skúšala som najprv cistu vodu ale tu mi vôbec nechcela ....vyplávala ju ... A ani studený caj nechce ... Len tepli 🙂

mattkapd
9. máj 2017

@majkavid pokiaľ nemáte problém z bruškom tak feniklovy neni dobre dávať lebo môže naopak zapekat. .A harmancekovy. .No ten je častý a silný alergen. .takze ja dávam vodu..ale neprevaram tie kde je napísané že sa nemusia..

julinka88
9. máj 2017
julinka88
9. máj 2017

@majkavid ajoj urcite nebud ked bude hadny zobudi sa teda ked nekojis

barca29
9. máj 2017

Ahojte baby nemáte problém s vlasmi? Ja som bola dnes u kadernícky a mi dosť vypadli vlasy...☹

bellybug
9. máj 2017

@lenkavalkova nam tiez doktor povedal prikrmy uz od ukoncenia 4.mesiaca (cisto kojena je),kvoli tomu,ze kojene deti nedostavaju dost zeleza cez mlieko,a aj kvoli inunologickemu okienku,kt.je medzi 4-8.mesiacmi. Radila som sa o tom aj s laktacnou na Slovensku (my sme vo Viedni),a suhlasila s jeho nazorom..tak za chvilku zaciname🙂

vuvi
9. máj 2017

@barca29 ahojky, no mne zacali v poslednej dobe padat velmi... este som si hovorila, ze ako som super obstala, ze mi po porode nezacali vypadavat.. a teraz... plne hrste vzdy :/

mattkapd
9. máj 2017

@vuvi ja som si kupila v lidli také tabletky na vlasy a nechty..Sú to len vitaminyextrakt z praslicky vitamín B1,B2,B6,B12 kyselina listová vitamín C,E zinok a betakaroten volá sa to ZDRAVE VLASY..Je to 30tbl. Každý deň po 1tbl. A stojí to okolo 2,50

zuzuk22
9. máj 2017

@barca29 mne

zuzuk22
9. máj 2017

Mme tiez zacali teraz nedavno dost vypadavat 😬😭

veronikapodolska
10. máj 2017

aj mne hrozne padaju ach bože a take pekne som ich mala, a s príkrmami pomaličky začneme tiež od ukončeného 4. mesiaca, je čisto kojena. Tak sa mi osvedčilo aj pri strednej dcérke 🙂 prvorodenu si nepamatam iba viem že už jej babka davala ochutnať jablčko v 2. mesiaci ale len trošku a nič jej nebolo ale tiež sme začali od 4. mesiaca a jej som aj pečivo dala skoro ešte nemala 6m. a je tu zdrava bez alergií, stále v pohybe a zje všetko aj jedna aj druha 🙂