Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte dievčatá, ozývam sa po dlhom čase.. máme sa dobre, zatial papáme čisto moje mliečko ale neprespíme celú noc, budíme sa 2-5x, záleží od noci. Aj nám už Dr. povedala že prikrmovať od ukončeného 4 mesiaca... no uvidíme, aj sa teším, lebo cítim akoby mi mliečko ubúdalo, možno to je len blbý pocit...sme po druhom očkovaní, malá mala mierne zvýšenú teplotu, tak sme neriešili žiadne čípky, ale bola riadne rozbitá večer, nie a nie sa ukludniť, plačkala mi dosť, a na druhý den 2 stolice po sebe... ale zvládli sme to. Naposledy sme mali 6400 gr ale mám podozrenie že to naša kočka už dotiahla na 7 kg, už to nie je len tak nosiť sa na rukách :D ale čo neurobíme pre ich krásne úsmevy 🙂
@aniko_h ahoj ... Ano m malej sa priznal.. 🙂 ... Aj sa starak chvilu ... No ale zase prestal ... Ze sa somnou nechce stretavat v tom pripade ani s malou ze bez nej vydrzi ... Som zvedava dokedy ...
@verunqha23 to je hajzel.umrem s tych chlapov.fajt nechapem co maju v tych hlavach. Je mi to luto.a ako ti ode mamickovanie? Uzivas si malinku?
@aniko_h jasne uzivam 🙂 strasne je zlata 🙂 prespi celu noc neplace vela 🙂... Len skoda ze uz nekojim ... A ty ? 🙂 ... No je a vyzera to tak ze som zase tehotna ... Snim ... A nezarazilo ma vobec co povedal ked som mu povedala ze som zase asi tehotna... Povedal zr to urcite nieje jeho 🙂
@verunqha23 no u nas je tiez vsetko v poriadku.ja este kojim.malinka sa v noci budime len raz na papanie a potom az rano.ale dost mi poplakava kedze mi cez den nechce spinkat. Si znova tehotna? A to uz je iste,ci este nevies? Fuuu. Ale hajzel to je. Ja by som sa na Tvojom mieste s nim uz ani nebavila a vymazala ho zo zivota.a na malinku Ti aspon prispieva?
@aniko_h keby to islo nanho zabudnut ;( ... Nooo hej 30eur na mesiac fuuuu ci vela... Je to hajzel a neni to iste ale uz mi mesiac meska menzes
@verunqha23 jaaaaj moja. Ja ani slov nemam. 😢 ani neviem co Ti popriat kedze dietatko je zazrak a dar. Ale od takehoto kretena. Kazdopadne drzim Ti palce a daj vediet ako sa to vyvija 😘
Ahoj mamicky idem si po radu ... moj 5 mesacny syncek mava exem na tvaricke natieram holtovou mastickou .... no dneska som sa tak rozculila uz som si musela zapalit byvam u svokrovcov ked poviem nie oni ano tak dneska to ma zasa na tvaricke .. svokra bola s malym sama ja som mala robotu iba pridem ku malemu a kukam ze ma namatene licka .. a ja ze co to je a ona holtova mast ....som si pomyslela niesom blba.. tak ze ho idem umyt a dat spat on : ona nieeeeee neumyvaj mu tie licka jmm ... pridem hore a citim konopnu mas mariskovu no akoro ma picloooooo....... nic som hej nevravela ..... musela som sa vyrozpravat
Zienky moj 5-mesacny syn zacal odmietat mlieko, sme na UM, prikrmy papa pekne, ale mlieko vypije na jednu davku max. 50ml, ani predtym vela nepapal mlieka 120ml, ale teraz to je strasne malo, v noci v polospanku vypije 100 ml, mate niektora takuto skusenost? A to ze prikrm papa len 2 krat denne, zatisl ma byt babatko prevazne na mliecku.
@majkavid hlavne to dost nechapem! Ona mu nagebrala nieco na tvaricku a tebe povedala ze je to holtova mast? Skvele no to by som jej svoje na to povedala! Fu.. Nezavidim Vam tie ktore byvate so svokrami!! Ja by som to nedala ani na vikend..
@majaon sak to nemoze byt tvoj syn 😀 to si kedy stihla prosim ta !! 😀 fesakovi prajem vsetko naj ale fakt z tej foto starsia sestra rozdiel tak max 5-7 rokov 😀
Joj mamulky.Ja byvam tiez so svokrou no sice v jednom dome ale v rozdielnych bytoch.Svokra ma prizemie a my vrch.Kde tu pride no do vychovy sa mi nestara.Len ma hneva ze ked ho na chvilu ma maleho tak mu bucha rukou postole a rata do troch.Ze ho uci ratat.Tak si myslim ked ho nauci trieskat po stole a raz ju maly tresne tak mu nepoviem ze nie to nesmies.Ked si ho na to nauci tak mu to ale iba k nej dovolim.Samozrejme voci inym nechcem aby bil ci packal to ho budem ucit ze nono .Ze moze moja moja pohladit po licku.Takze zatial mi svokra az take kusky nevystraja.A ked zacne poviem jej svoje.Akurat mi chodila do bytu obuta tak som kupila velku nalepku pred dvere prosim vyzuvajte sa a zrejme pochopila lebo sa zacala 😀 Ale maleho jej nechcem moc nehavat.Max ked potrebujem na postu alebo na rychli nakup.Inak si ho radsej vezmem alebo pockam kym pride tatino a ten ho postrazi.
Jaaaj maminky tiez raz budeme svokrami, musime byt tolerantne, alebo sa o to aspon snazit ;). Ja som ale pre istotu odisla 200 km daleko od svokry aj od mamy 😉
Tak ja mam rodičov dosť blízko a svokrovcov este bližšie cca 100 metrov. .chodia ku nám malo my k ním tiež malo a teda fakt sa nikdy nestarali čo ako robím alebo tak. .predtým než idú nieco urobiť tak sa ma opýtajú či to robim tak alebo inak
Ja mam so svokrou pekny vztah, aj na dovolenky spolu chodime, asi raz do roka na nejaku chatu, prip. wellness, ale to bude tym, ze sme tak daleko od seba. A aj ked mi nikdy nemal kto pomoct s mojimi troma detmi, aj tak si to neviem vynachvalit 🙂 Prichadzala do uvahy moznost, prestahovat sa spat do toho isteho mesta, ze by boli po ruke aj mama, aj svokra, ale ja som to razne zamietla. Takto je to dobre 😀
@verunqha23 prepac mi nechapem ako s nim mozes byt zase v tim
Sak to je hajzel prvej triedy uz pri prvom sa nestaral neak extra dufam ze si neni tehotna adrzim palce😳
Boze hajzel jeden daj si s nim pokoj
Babi ahojte hlasim sa po sto rokoch ledva stiham kuk spravy na fb.presli sme si od januara aj chorobami aj malinka aj simonko.uz sa ani nekojime ☹ ale uz som sa s tym vysporiadala.
@majaon u nas to iste maly Simi ma obdobie vzdoru niekedy som az na psychinu😂ale zacal trosku uz kecat a po novom su otazky kazdodenne co je toto ?tak vysvetlujem mu o dusu.malinka je dobrucka hrozne sem tam ma niake stavy ale oproti januaru februaru vymenena na 100%.popridavam aj fotecky len precitam este naike prispevky od vas najnovsie lebo do zadu k spravam sa ani nedostanem.teraz som rada ze chvilu buwaju obaja✊
No tak som docitala.Adelka bude mat teraz 13teho 5 mesiacov boze preco to tak leti😭 druhe ockovanie zanami a minuly tyzden vazila 7600g a 64 cm ma uz 1,5 cize nenarastla do dlzky ale so sirky😅.Prespinkavala uz celu noc do rana ale v poslednom case su u nas budicky bezne ale vzdy dostane dudku a spi dalej.Som zvedava ako dopadne nasa dovolenka o mesiac pri mori idem aj kvoli Simimu aby sa mu zlepsila imunita.Ked v noci stavam tak je to hlavne kvoli nemu a to od decembra zacal plakavat v noci ale uz vieme dôvod takze len pretrpiet.Prilis rychlo sa nam totizto od decembra vysvihol a niektore deticky maju pri tom bolesti tela ked su v klude a to je v noci.A nemozem mu dovolit veöa sa nahanat po zahrade aj ked on sa chce stale nahanat musim mu to korigovat trosku nakolko nam vzdy vtedy v noci zle spi a budi sa ze ho bolia nozicky.Inak ma nic nenapada ale poslielam aj foto.
@verunqha23 ahoj 🙂 tak ako sinatom ? Si tehotná ?
@fronili no ahoj,už som bola aj na vás zvedavá,ale chápem,že je toho času už menej 😉 zlaté detičky máš,no a tie obdobia u našich chlapcov veru si ešte užijeme,môj Šimi zase teraz za všetko reve,ale fakt za blbosti.Miška je dobručká,len už začína vymýšľať,už len tak neobleží,inak sa čisto kojime,ešte sme nezačali ani s príkrmami 😊
@nikolienkaa
@julinka88
@aniko_h neviem ci som ... Nemam cas ist ku gynekologicke lebo mam v skole skusky a nemam chut si spravit ani tehotensky :( ... Vcera ma dostal tak na dne ze som sa v skole psychicky zhrutila ... Ked som hi ja poprosila aby isiel somnou a s malou k doktorke na ockovanie mi povedal ze zbytocne vynechavat skolu nebude... A vcera ? ... Vystupila som aj s malou z autobusu a co nevidim ? ... Nastupoval jednej k...
.. do auta a isli spolu prec ... Uz 2 tyzdne to snou taha cez vikendy chodil snou na zabavy a teraz su spolu 🙂 ... Tak som volala jeho otcovi ze ci vie o tom z e neni v skole ... A on ze nevie... Tak potom mi zavolal vraj je s kamaratmi v meste... A ja ze aha jasne s kamaratmi 🙂 ... No a jeho otec mi povedal ze mu povedal ze nech ide do riti zato ako sa sprava ze od neho uz nech nic necaka ... Nemam ani naladu mu dovolit aby malu este niekedy videl ;( ... Sice on sam zanou nechce chodit odkedy sa bavi s hentou .... Vraj mu ona zakazuje aby sa stykal s malou a on ju respektuje... Hajzel

@khojova
@gulocka7888 my ešte nie,akurát včera som sa pýtala doktorky a že čisto kojeným deťom stačí začať po ukončení 5.mesiaca,aj tak malinkej stačí mliečko zatiaľ 😉