icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

mattkapd
14. jún 2017

@vuvi pošlem ti cez IP čo som dostala od pediatricky

aniko_h
14. jún 2017

@mattkapd aj ja mozem poprosit?

vuvi
14. jún 2017

@mattkapd dakujem velmi pekne 🙂 super je to aj vidiet... Vdaka este raz

mattkapd
14. jún 2017

@aniko_h jasne poslem cez ip

adriana101
14. jún 2017

@mattkapd môžem aj ja poprosiť? nedávno som tiež písala, lebo som z toho mimo, niekde píšu tak a niekde tak. Ako aj s pridávaním oleja alebo masla do príkrmov, naše mami to nedávali, a teraz, že sa musí, lebo mrkva neuvoľní vitamín A...

julinka88
14. jún 2017

@majaon my ten istý problém mala od narodenia grca a grca uz aj prikrmujeme a teraz ked uz je v pohybe a furt brusakuje a dviha sa no grca zas a perem a prezliekam a dokola😂

zuzuk22
14. jún 2017

@mattkapd mozem aj ja poprosit?😁😁😁

pampeliska84
14. jún 2017

Aj ja si prosim poslat. Dakujem ;)

nely29
14. jún 2017

@mattkapd môžeš poslať aj mne prosím.

fronili
14. jún 2017

@majaon dnes bol den otvorenycj dveri v škôlke mne bolo az do placu ze to tak uteka a moj drobcek nie je uz taky drpbček.hrozne sa mi tam pačilo a chcel sa tam vratiť.Len rozhodnutie o prijati alebo uamoetnuti dostaneme az v juli.A Simi je ako jediny trojrpcny pod ciarov ze je naviac.Potom si tam 3 deti co maju 2 roky aj cosi no seru ma riadne😡😓😔

fronili
14. jún 2017

@majaon Par foto z dňa otvorenych dvero

mattkapd
14. jún 2017

Baby moje tak to sem hodim ..Ak by to niekto zle videl môžem to odfotit inak..

zuzuk22
15. jún 2017

Včera prvy zubok vonku dnes uz druhy 😍😍😍😘😘😘😘

majaon
15. jún 2017

@julinka88 presne aj ja ju len prezliekam,aj von nosím náhradné oblečenie,lebo furt sa dvíha aby videla z kočiara a potom grcka,no už sa teším keď bude sedieť v športovom 😊

majaon
15. jún 2017

@fronili držím palce aby sa s tým dalo ešte niečo urobiť a zobrali Simiho do škôlky 😉

majaon
15. jún 2017

@zuzuk22 teda ako skoro,aj mala nejaké prejavy?

nikolienkaa
15. jún 2017

@zuzuk22 aj nám už druhý včera vykukol ...tak mame dva zúbky...nech nárastu a nech je chvíľu pokoj 😂

zuzuk22
15. jún 2017

@majaon no nastastie nie len vsetko stale hryzla a davala do ust inak nie ani nebola nejaka umrncana ani nic nastastie 😅 no skoro celkom 🙂 26.6. Budeme mat 5 mesiacov 😄
@nikolienkaa tak uz budu obaja dvojzuby 😂

veronikapodolska
15. jún 2017

@fronili ty kokos tak to by ma riadne vytočilo keby zoberu 2ročne a 3ročne nie, asi by si mala isť spraviť poriadky, škôlka je od 3 rokov a prednostne by mali umiestniť 3ročne deti ak maju miesto a 2ročne sa dokonca ráta za 2deti a zabera miesto čiže ked dosiahne 3 roky tak uvolni akoby jedno miesto skus sa aj na to spytať ked už nič ine keby ho aspon počas roka zobrali.

julinka88
15. jún 2017

@majaon asi tak🙂

fronili
16. jún 2017

@nikolienkaa
@zuzuk22 no pekne moja je taka nervozna vsetko hryzie nervaci😮tece jej z pusy to uz sa ani neda nazvat slintanie a nechapem zubky nedohladne dasienka ma len z boku trosku naliate ale inak nic.
@majaon
@veronikapodolska no urcite sa odvolam ak mi ho nezoberu a prezistim si aj to ktore deti zobrali nakolko neni fer ak uprednostnia 2 rocneho pred trojrocnym.to by uz aj maťo robil poriadky a stala by sa s neho furia😅

nikolienkaa
16. jún 2017

@fronili ale aj môj má take nervy ale už má oba vonku ale fungujeme na camilia ampulkach a kamistad gél 👌🏻 Dve super veci

elisebah91
16. jún 2017

Ahojte dievčatá, tak boli sme na poradni pred dvoma tt. a máme 6900 gr a 63cm,myslím že ta váha už zase stúpla. Začali sme prikrmi 3 deň mrkva, zajtra tretí deň zemiacik. Tvári sa kadejako, neni to mamino mliecko... aj my máme už jeden zub a dasienka zdurene. Hryzie všetko navôkol,až sa trasie keď ide na vec, niečo ako potrebujem dávku...smejem sa ale musí ju to tam tlačiť.

elisebah91
16. jún 2017
elisebah91
17. jún 2017

A máme zvýšenú teplotu tak 37-37,2°c už 2 deň, môže to byť aj zo zubkov alebo je nachladnuta? U nás je čo deň to zimsie dnes zatiaľ 11 stupňov a prší...

pampeliska84
17. jún 2017

@elisebah91 ahoj. Mozu to byt aj zubky, teplota do 38,5stupnou sa moze pripisovat zubkom. Ma aj sopliky, resp.kasle?

mattkapd
17. jún 2017

@pampeliska84 asi si sa pomylila teplota zo zubov môže byt do 37,5%

pampeliska84
17. jún 2017

@mattkapd nie do 38,5stupnov rektalne (v zadocku) t.j.po odratani do 38 sa bezne u deti pri prerezavajucich zubkoch vyskytuje.

picur22
17. jún 2017

@mattkapd mozem aj ja poprosit ten zoznam 😊

mattkapd
17. jún 2017

@picur22 vyššie je priložený