Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@mattkapd môžem aj ja poprosiť? nedávno som tiež písala, lebo som z toho mimo, niekde píšu tak a niekde tak. Ako aj s pridávaním oleja alebo masla do príkrmov, naše mami to nedávali, a teraz, že sa musí, lebo mrkva neuvoľní vitamín A...
Aj ja si prosim poslat. Dakujem ;)
@majaon dnes bol den otvorenycj dveri v škôlke mne bolo az do placu ze to tak uteka a moj drobcek nie je uz taky drpbček.hrozne sa mi tam pačilo a chcel sa tam vratiť.Len rozhodnutie o prijati alebo uamoetnuti dostaneme az v juli.A Simi je ako jediny trojrpcny pod ciarov ze je naviac.Potom si tam 3 deti co maju 2 roky aj cosi no seru ma riadne😡😓😔
@zuzuk22 aj nám už druhý včera vykukol ...tak mame dva zúbky...nech nárastu a nech je chvíľu pokoj 😂
@majaon no nastastie nie len vsetko stale hryzla a davala do ust inak nie ani nebola nejaka umrncana ani nic nastastie 😅 no skoro celkom 🙂 26.6. Budeme mat 5 mesiacov 😄
@nikolienkaa tak uz budu obaja dvojzuby 😂
@fronili ty kokos tak to by ma riadne vytočilo keby zoberu 2ročne a 3ročne nie, asi by si mala isť spraviť poriadky, škôlka je od 3 rokov a prednostne by mali umiestniť 3ročne deti ak maju miesto a 2ročne sa dokonca ráta za 2deti a zabera miesto čiže ked dosiahne 3 roky tak uvolni akoby jedno miesto skus sa aj na to spytať ked už nič ine keby ho aspon počas roka zobrali.
@nikolienkaa
@zuzuk22 no pekne moja je taka nervozna vsetko hryzie nervaci😮tece jej z pusy to uz sa ani neda nazvat slintanie a nechapem zubky nedohladne dasienka ma len z boku trosku naliate ale inak nic.
@majaon
@veronikapodolska no urcite sa odvolam ak mi ho nezoberu a prezistim si aj to ktore deti zobrali nakolko neni fer ak uprednostnia 2 rocneho pred trojrocnym.to by uz aj maťo robil poriadky a stala by sa s neho furia😅
@fronili ale aj môj má take nervy ale už má oba vonku ale fungujeme na camilia ampulkach a kamistad gél 👌🏻 Dve super veci
Ahojte dievčatá, tak boli sme na poradni pred dvoma tt. a máme 6900 gr a 63cm,myslím že ta váha už zase stúpla. Začali sme prikrmi 3 deň mrkva, zajtra tretí deň zemiacik. Tvári sa kadejako, neni to mamino mliecko... aj my máme už jeden zub a dasienka zdurene. Hryzie všetko navôkol,až sa trasie keď ide na vec, niečo ako potrebujem dávku...smejem sa ale musí ju to tam tlačiť.
A máme zvýšenú teplotu tak 37-37,2°c už 2 deň, môže to byť aj zo zubkov alebo je nachladnuta? U nás je čo deň to zimsie dnes zatiaľ 11 stupňov a prší...
@elisebah91 ahoj. Mozu to byt aj zubky, teplota do 38,5stupnou sa moze pripisovat zubkom. Ma aj sopliky, resp.kasle?
@pampeliska84 asi si sa pomylila teplota zo zubov môže byt do 37,5%
@mattkapd nie do 38,5stupnov rektalne (v zadocku) t.j.po odratani do 38 sa bezne u deti pri prerezavajucich zubkoch vyskytuje.

@vuvi pošlem ti cez IP čo som dostala od pediatricky