Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@pampeliska84 ahoj, sopliky nema ale pokasliava, mne to zo zaciatku prislo akoby si vsimla ze vie kaslat tak kaslala len tak, ale teraz sa mi zda ze to uz nerobi narocky, no nekasle moc, len zavse
@elisebah91 kasel je taky suchsi alebo aj vykasliava? teplotka sa nazvysuje?
@pampeliska84 taky suchsi akoby drazdivy, teplota jej padla na 36,9 ale to sa poriadne vyspala (4,5 hod s papaniami doobedu a poobede tak 2 hod) a pri tom riadne vypotila
Ahoj mamicky maj maly tomino ma skoro 6 mesiacov a je zachripnuty aj kasel ma ale len minimum .. mozem ho doma inhalovat... co je dovre na to zachripnutie
@elisebah91 tak speduj ten kasel, ak by bok intenzivnejsi, tak zbehni k lekarke, nikdy nieje naskodu aby vas popocuvala
ahojte maminky. chcem sa opytat, my sme stale len kojeny a vcera sme prvykrat vyskusali mrkvicku. az ho striasalo chuda a vypluval to. viem ze to chce cas, len som chcela vediet ako ste vy a vasi drobci na tom s prikrmami?
@natalia_17 tak môj sa rozpapal tak po týždni. .najprv som mu skúšala len popucit cez vidlicku ale to nechce kupované mu chutia aj v pohariku aj z tej vytlacacej taštičky. .budem asi nutena kupit mixer 😂 ..uz sme skusali mrkvu,petržlen, zemiak, tekvicu, ryzovu kašu,jablko,hrusku, banán
@natalia_17 my dnes 3 den mrkvicky, ale nic moc, kazda lyzicka znamena vydesenu tvar a nasledne vyraz znechutenia
@mattkapd vy ste teda uz toho postihali. Davate uz aj kasicku na veceru?
@pampeliska84 ja som začala hneď tak ako doktorka vravela 4 mesiac ukončený plus jeden deň. .dávam tak 2-3 dni rovnaké. .nedavam kašu na veceru dávam zatiaľ iba jedno jedlo iné počas dňa. .ale ja to robím tak dam mrkvu 2-3dni potom do toho pridam petržlen zas tak o 2 dni k tomu pridam novú zeleninku a tak..Aby nemal len jednozlozkove ale vždy len jednu novú k tomu pridam
@natalia_17 ahoj,moja tiež prvý krát vyplula mrkvu,ale asi si už zvykla,začali sme pred týždňom a zatiaľ mala mrkvu dva dni,potom mrkva +zemiak a teraz tretí deň mrkva+zemiak+karfiol,zajtra chcem vyskúšať namiesto karfiolu petržlen a dnes navečer skúsim prvú kašu,potom o pár dní zase začneme s jablčkom,no a koncom 6. mesiaca pridáme mäsko a lepok.😉
@lenkavalkova krásne fotky robíš,môžem vedieť odkiaľ si? Ja by som chcela tiež nejaké rodinné fotky 😉
Ahojte maminky,prosím vás v koľkom mesiaci ste začali dávať drobcom lepok? Ďakujem 😉
@majaon ja som dala, ked mal cca 5 1/2 mesiaca.
Ja som dala ochutnať končeky z pizze ešte pár dni pred dosiahnutím 5m aj korku z chleba som už dala a teraz má 5m a 2 týždne a k jablku jej už dávam 2,3 piskoty
@zubrienka1
@zuzuk22
@veronikapodolska dík baby,tak máme najvyšší čas už 😉
@majaon To je vykon 😀 Krasne jej to ide, sikovna je. Ja som z PD, ak to nemas daleko, tak kludne, mozme nejake fotenie dohodnut, ale najskor az v auguste, lebo zajtra fotim svadbu, to mi zaberie uprava fotiek najblizsie 2 tyzdne a potom ideme na dovolenku ;) A ja som lepok este nedavala, ale pomaly asi vyskusame aj my teda.
@lenkavalkova ja som z PE,veď to je kúsok,tak potom v auguste sa môžme dohodnúť,ešte mi prosím ťa napíš aké máš ceny,dikes 😊
Ahojte baby prosím vas mate taky problem niekto ako my ze ked dam malej prikrm presnidavku cokolvek ma problem sa potom vykakat uplne tvede pije habadej aj mliecko aj vodu furt ale nvm co s tym kakanim a ti jej riedim aj vodou to jedlo aj tak sa nemoze vykakat
@julinka88 my sme na tom podobne ale moja nechce vodu piť z fľaše vôbec iba mm, ale trochu nám pomáha keď dám do vody vyluhovat susenu slivku a tuto vodu potom sanejako do nej snažím dostať a pomáha to nemá riedke ale je to mäkšie, vyskúšaj 🙂

@mattkapd aha dakujem ...som si nevsimla 😊