icon

Júlovky 2009 plánujú stretko. Pridajte sa

lucim
17. jan 2011

Dievcatka, urcite sa tento rok vidime, tesim sa na velke stretko mamin tatinov a hlavne detureniec. zakladam tuto temu, aby boli informacie pokope. davajte sem linky na typy miesta a ubytovania a aj kto by rad prisiel. spolocnymi silami urobime krasnu akciu, verim tomu. 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😉 😉 😉

zmurkaz
23. jan 2011

...no a aby som aj sem napísala čo na FB 😅
Češky @pirinka a spol 😵 😵 😵 ...a určite chcete ísť autom? nebol by lepší vlak? ... Bo ak áno - tak to by ste do tej Oščadnice nemali žlé spojenie 😉
AAAA - čo tak Trenčianske Teplice ...

..inak ja by som tak potichučky bola aj za to, aby sa vyberali len také, ktoré majú detský kútik vonku aj vnútri - teda vnútri určite - bo ak nááááááhodou bude hnusno upršano a neviem ako tak to bude o držku ☹ ...a vonku je to ďeťom v podstate jedno kde sú 🙂

ani3012
23. jan 2011

upravujem posledný link,čo pridala zmurkaz 😉
http://www.hotelcelnice.cz/

ani3012
23. jan 2011

@zmurkaz sa mi páči ten hotel Slovakia v Tren.Tepliciach

zmurkaz
23. jan 2011

@ani3012 ...aj mne ... a myslím že v Trenč. Tepliciach stojí aj IC ...

ani3012
23. jan 2011

@battole ahooooj ! tak dobre sa máme všetky ,tešíme sa strašne moc na stretko,zatiaľ hľadáme kde ,termín je 12.-15.2011 , zapíš sa do tablky a inf. bude podávané tu príp. na fb -v skupinke už si,nie ? 😉

ani3012
23. jan 2011

@zmurkaz Tepliciach nie,iba v Trenčíne. Ke´d sme išli do KE,tak síce na lístku Teplice boli písané ale nestáli sme tam,však @inneska ?

battole
23. jan 2011

@ani3012 v skupine este nie som na FB, ani som nevedela,ze existuje. :( tak ma niekto pridajte, alebo dajte vediet, ako ju hladat.

battole
23. jan 2011

Taaaaak uz som v skupine 🙂

zmurkaz
23. jan 2011

@battole ...no ide sa robiť celo ČR + SR stretko ... dátum je 12.5 - 15.5 2011 ..sme v štádiu vyberania lokality...a je aj tabuľka kto chce ísť - ale to si nájdi - tú poslednú 😉

ani3012
23. jan 2011

@battole pridávať tam môžeme len priateĺov a keď nie si moja kamoška ☹ 😉 ale nie, vidím,že si si dala žiadosť , tak super 😵 🙂

ani3012
23. jan 2011

@zmurkaz už som jej písala správu na FB 😉

kristina1984
24. jan 2011

@ani3012 môžem poprosiť o akú skupinku na FB ide?a ako sa tam dostať?Ďakujem pekne 🙂

laurajana
24. jan 2011

STRETKO KONIKOVIEK CS
čas navrhnutý 12-15.5.2011 ... miesto ????????......... cena ????????
mamina......................deti.....................dospeli.....................odkial .......morava ......stredne SK
ani3012.......................2.........................2 ............. ...................MA
pirinka.........................1......................1-2................................DC
majkas........................1............................2 ..........................BA,BJ
sorciera24.................1.............................2 ..........................MT
lucim ..........................1 ............................2 ...........................SE ..............X...................X
laurajana ...................2.............................2 ...........................KA som za Oščadnicu
jennna....................... 1..............................2 ..........................BB
samayka....................1 (+0,5)..................2 + havo?? ........PK
aďka12.......................1............................1-2 .......................BB
kristina1984...............1...........................1-2 ....................... SI
zaba2707....................1..............................2...........................BA
zmurkaz .....................2.............................1-2........................TT
anavi85......................1.................................2..........................PK
katica5 ?.....................1.............................1-2.......................NZ
blani2..........................1...............................2...........................HO
lucka_m.....................1...............................1-2.......................MB
inneska.....................1(+0,5).......................2..........................IL...........X.........................
lucianna1312............1...............................1-2........................BA

Bolo by fajn pridať každej názor, za ktoré miesto je, lebo sa z toho "nevymotáme" už dosť linkov...hm? Všade je krásne, no naj sú hory a čistý vzduch, no nie? 😉

sorciera24
24. jan 2011

@laurajana aj ja som za hory, Trencianske Teplice su sice pekne,ale v meste to nemusim....
STRETKO KONIKOVIEK CS
mamina......................deti.....................dospeli.....................odkial .......morava ......stredne SK
ani3012.......................2.........................2 ............. ...................MA
pirinka.........................1......................1-2................................DC
majkas........................1............................2 ..........................BA,BJ
sorciera24.................1.............................2 ..........................MT.......Oscadniaca 😵
lucim ..........................1 ............................2 ...........................SE ..............X...................X
laurajana ...................2.............................2 ...........................KA som za Oščadnicu
jennna....................... 1..............................2 ..........................BB
aďka12.......................1............................1-2 .......................BB
kristina1984...............1...........................1-2 ....................... SI
zaba2707....................1..............................2...........................BA
zmurkaz .....................2.............................1-2........................TT
anavi85......................1.................................2..........................PK
katica5 ?.....................1.............................1-2.......................NZ
blani2..........................1...............................2...........................HO
lucka_m.....................1...............................1-2.......................MB
inneska.....................1(+0,5).......................2..........................IL...........X.........................
lucianna1312............1...............................1-2........................BA

ani3012
24. jan 2011

fotky z Trenčianskych Teplíc 😉

laurajana
24. jan 2011

vidíte babenky aké to je ľahké ak niekto pridá "recenziu" že tam bol, tak mne je Vám to aj jedno Oščadnica či Tren. Teplice, veď ide o stretko, len nech tam varia, aby sme pol dňa netrávili pri sporáku to mi doma úplne stačí, aj keď varím rada 😀 😀 😀

@ani3012 ste tam boli dušička?! Aj ubytovaní?

majkas
24. jan 2011

ahojte,

@zmurkaz velkaaa pochvala za tie linky, ze si si dala tu namahu to dat dokopy 😉
@ani3012, prispejem ti potom na tu cokoladu pre zmurku 😉 ale pozor kupuj orion studentsku pecat, ta je bezlepkova, alebo potom nejaku horku, tie tiez byvaju bezlepkove 😉

mne je to v podstate jedno ci morava ci slovensko, samozrejme ze aj pre mna cim blizsie tym lepsie, ale suhlasim s tym, ze by sa mal hladat objekt, kde budu mat aj vo vnutri detsky kutik. lebo ak by bolo zle pocko, tak v obycko hoteli sa z tych nasich detureniec zblaznia.

pozerala som tu oscadnicu http://www.penzion-central.sk/index.php/kontakt (v tom zozname zmurkinom bol nejaky zly link) a oni vo vnutri nemaju pre deti nic.
ak by sa islo smer zilina tak ja sa skor priklanam k tomuto hotelu http://www.hotel-terchova.sk/index.php/deti-v-h...
podla mna to vyzitie pre decka je tam super, aj ta mini zoo vonku, detske ihrisko, aj vo vnutri detsky kutik, vybavenie v restike.
mjau tam kapacitu 45 lozok, takze podla sucasneho zoznamu by sme mohli obsadit pomaly aj cely hotel 😀 A urcite su na deti pripraveni, preto by som sa neobavala bordelu v restike pri obede a pod. ako by som sa obavala v inom hoteli.

vzdialenost Zilina Oscadnica - 30km, Zilina Terchova 24km, aj ked terchova je viac vychodne. predpokladam ze ak by sa aj vybrala oscadnica, tak baby z ciech by isli cez zilinu, no a potom je to uz jedno ci zo ziliny pojdu na sever alebo na vychod po obycko ceste

cenovo je ta terchova podobne ako ten hotel slovakia v trencianskych tepliciach. ten ma tiez dobre vybavenie, jedine co mi na nom vadi ze je v meste, radsej by som isla niekam viac na vzduch - mne mestskemu cloveku by to urcite len a len prospelo 😀

teraz to vyzera ze propagujem ten hotel, ale nie, nikdy som tam nebola, a ani osobne nikoho nepoznam kto tam bol ale podla webu sa mi to paci a myslim ze aj decka by tam mali o zabavu postarane.

majkas
24. jan 2011

podla google maps:
Praha - ZIlina - 414km, 4,5 hodky, ale neviem kto je z cesiek z najdalej, teda okrem @vendulacky
Snina - ZIlina - 312 km, ale tiez 4,5 hodky kedze je menej dialnic, dalej ako zo sniny uz asi nikto nie je, ci hej?

laurajana
24. jan 2011

@majkas tá Terchová vyzerá skvelo...hlavne super pre nás s detičkami a nevadí, že im to plne obsadíme, určite budú nadšený a zavolajú na nás telku 😀 veď ak nás bude taaaaaaaaaaak veľa tak to by bolo super, že? Niekto ani k slovu sa nedostane 😀

laurajana
24. jan 2011

...ak sa nemýlim tak v tomto hoteli skončilo aj viac-početné zoskupenie septembroviek a páčilo sa - že boli hlavne spolu a vyžitie pre detičky bolo skvelé 🙂

adka12
24. jan 2011

Tá terchová vyzerá supeeeeer 😉

lucianna1312
24. jan 2011

Aj mne sa velmi paci ta Terchova, ak tam sa deti podla mna vobec nebudu nudit 😀

ani3012
24. jan 2011

@laurajana ako s tou TV by nebol špatný nápad 😀 má niekto kontakt ? že by sme sa šupli medzi hlavné správy na JOJ alebo Markízu 😎

ani3012
24. jan 2011

baby traker (vyhľadávač detí, dieťa nájde do 30 metrov) to tak pre môjho Patrika a Evičku 🙄

sorciera24
24. jan 2011

tak ked tak na to kukam, vlastne mne jedno, ci tepice, ci oscadnica, ci Terchova 😉 v tomto sa vam prisposobim 😉
ja celkovo Terchovu milujem, takze tej by som sa mozno potesila este viac ako Oscadnici 😉

kristina1984
24. jan 2011

Tá Terchová je super a je skvelá pre detičky

laurajana
24. jan 2011

STRETKO KONIKOVIEK CS
sorciera24.................1.............................2 ..........................MT
laurajana ...................2.............................2 ...........................KA hotel Terchová

Bolo by fajn pridať každej názor, za ktoré miesto je, lebo sa z toho "nevymotáme" už dosť linkov...hm? Všade je krásne, no naj sú hory a čistý vzduch, no nie?

pirinka
24. jan 2011

ahoj kočky
@zmurkaz k těm tvým dotazům. Pokud jde o mě, tak já vlakem určitě cestovat nechci, protože když se kouknu na řády, tak od nás třeba do té Oščadnice je minimálně 8 hodin cesty na noc a 2 přestupy k tomu...takže se omlouvám, ale vlakem fakt ee i když pro pohodlí dítěte by to určitě mělo svoje výhody.

včera jsem se do noci už nedostala na net, tak jsem nemohla skouknout všechny ty odkazy, takže juknu teď

jinak, někdo jste tu dával délky tras z Prahy. V Praze bydlí jen aspine, ale ta se zatím nevyjádřila jestli vůbec pojede i když jsem jí urgovala. Vendul je to Německo (tuším u hranic s plzeňským krajem?!), já jsem z Děčína a Lucka_m Mladá Boleslav...takže z těchhle našich "prdelek" pak už ty trasy tak ideální nejsou (ppokud jde třeba o nás, tak do Oščadnice je nejrychlejší trasa 6 a 1/2 hodiny 😒 .
I proto jsem se přimlouvala spíš za tu střední část podél hranic Trenčín, Zlín atd. Když to půjde klidně zkusím ještě taky něco pohledat, ale ono to tak vypadá, že už ta Morava stejně nějak padá ☹ . Koukám, že se přesouváme stále výš a jediná já tu furt trapně zarputile lobuju za bližší místa k nám, protože holky z Čech se neozývají ☹ . No jo no, asi bych to měla přestat tolik řešit, třeba tam ani nakonec nepojedem s naším štěstím...

samayka
24. jan 2011

@pirinka - aj ja aj ja aj jaaaaa!! som za niečo nižšie... bližšie k hlavným ťahom..

pirinka
24. jan 2011

@samayka díky zlatíčko 😵 . I když nevím jestli bude náš názor stačit 😅 ☹