Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@renatulka66 ahoj nie neviem len si myslym ze bude dievcatko ale uz som fakt zvedava zajtra idem ja 🙂
@marianax ako každý deň-zasa nič. ale skladám pazzle, takže mám o zábavku postarané. deti sú už konečne v škole. navarené mám, tak mám voooooooooľno. akokeby som ho nemala 🙂
a ty??
@renatulka66 ty myslíš asi ten o pupočníkovej krvi. no to dostalo aj mňa.
ja už neviem načom chcú ešte vlastne zarábať!!!
@marianax tak držím palce nech sa ukáže v plnej kráse a nech je to to čo by si chcela, ale samozrejme nech je zdravé 🙂
@silvia0201 presne ten. Na všetkom čo sa len dá, ale najlepšie je na deťoch a zdraví lebo to je pre každého najdôležitejšie... ☹
@renatulka66 díky moc. presne tak. myslieť pozitívne.
@silvia0201 Este 2 dni a caka ma morf. ultr. dufam budeme mat stastie a dozvieme sa co to bude 🙂 a ak nie tak
este tyzden a 2 dni 🙂 ja sa uz neviem dockat 🙂 k Cunderlikovi ....tesis ? 🙂
@silvia0201 Ja mám tiež strach lebo 2x som potratila, ale musíme si veriť, že bude dobre a hlavne zdravé...
@renatulka66 velmi pekne dakujem moja potesila si ma 🙂
@renatulka66 Ake stroje mas na mysli ?
@silvia0201 no mne treba ist na urad a a jna nakup a varit lebo u nas sa je to tak ze vecsinou sa zje vsetko tak stale som prilepena pri vareni 😀
@stela01 pri odbere krvi na triple test.
@stela01 jasne že sa teším 🙂 konečne budem vidieť malé v plnej kráse. len škoda, že je to tak pozde-popoludní. to dokým docestujem domov, bude aj 19hod.
držím palčeky, nech sa ti ukáže, nie ako moje. ukázalo len riťku.
@renatulka66 určite dopadne všetko ok, keď sme už tak povediac v polovičke. aj výsledky máme ok.
joj. až 2x?? ale to v prvých tt, nie? ja som len raz, ale dostalo ma to. nemyslela som si, že ma to tak zoberie, lebo ja som dosť silná nátura, ale toto ma doslova položilo. povedala som si, že ešte raz skúsime, ak by som prišla aj o toto, už by som tehu nebola. malinké sa drží, čomu som veľmi rada.
@marianax aj aj pôjdem nakúpiť, lebo drahému treba čierne tepláky, ale to mám ešte čas. variť som varila včera, niečo ostalo. mne sa starší syn nejak rozjedol. doslova je pažravý. 😝 len keby pozeral aj na to, že tu nie je sám. no čo. vedela som že to raz príde. a už je to tu.
@renatulka66 Ah tak ja som myslela pri odbere plod. vody ....
@silvia0201 áno bolo to v prvých tt. Kto tým neprešiel, tak nevie čo to je. Ale je to ťažké keď vidíš toľko detí okolo seba a hlavne tú našu rómsku komunitu jedno v kočiari, druhé na rukách a brucho veľké. Jak automat, hodíš mincu a vylezie 😀 Potom sa nám nedarilo a chodili sme po vyšetreniach, nakoniec som brala lieky a vyšlo to...tak sme sa potešili. 😉 🙂 Dúfam, že aj u mňa bude všetko v poho čomu verím. Dnes idem na ultrazvuk, tak sa teším... 😉
@stela01 už to je aj pri odberoch krvi a vtedy keď sú zlé výsledky tak sa odporúča tá aminocintéza.(odber plod. vody.)
@renatulka66 keď niekto spomenie rómsku komunitu, laebo keď ich vidím, tlak mi vyskočí na 500!!! ja som bola podobne ako ty. po potrate sa nám nedarilo. v obchode, na ulici som stretávala samé tehotné. aj rómky. vtedy by som bola asi vraždila. ale je to už za mnou-nami.
je to smutné, že naši dr neriešia 1.potrat, ani 2. potrat. začnú ženu+muža vyšetrovať až po 3.!!!! čo je zlé pre psychiku ženy. ja som si všetky vyšetrenia spravila na vlastnú päsť. aj tak som k ničomu nedošla. pochopila som, že to tak jednoducho malo byť. a po 6.mesiacoch som sa s tým zmierila.
@silvia0201 Iha to az Sale budes cestovat ..
@renatulka66 Ano to viem ja som myslela ze narazas na neaku novu metodu na odber. plod vody tripl testy niesu 100 %
ahojte babulky ja som uz v 18tt a este stale nemam brusko iba take male ked sa poriadne najem rano nemam skoro nic...zacinam mat obavy aj ked viem ze pri prvom to bolo podobne...ste na tom niektora rovnako???
@silvia0201 Ja by som vtedy tiež vraždila... Ja som chodila k jednému lekárovi a ten naozaj neriešil nič po 2 potratoch. Tak som sa odhodlala a zmenila som lekára a ten nás hneď odporúčal na vyšetrenia. Takže som mu za to veľmi vďačná...Lenže nie je to jednoduché sa stým z mieriť keď vidíš, že u niektorých to ide ľahko a prečo práve ty...
@monuska342 Ja ti dám z mojich 7 kíl niečo... Si za?
😉
@marianax 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze si tiez pavuk? 😀 😀 😀
@renatulka66 aspon 2 beriem urcite 🙂 vies ake je to nazblaznenie ked vsetci ma stale okukuju a komentuju ze si vobec tehotna???ved ani nemas brucho...no na porazenie 😀
@monuska342 Poznám ženy, ktoré pribrali počas celého tehotenstva len 6 kg, takže si z toho nič nerob. Hlavne, že malinké sa drží a ty tiež a samoška ak nie sú komplikácie. Príde k tomu a budeš krásna okruhlučka tehuľka. Nestresuj sa a teš sa... 😉
@renatulka66 ja som pri prvom pribrala necelych 9 kg a po porode som hned mala ploche brusko....neviem cim to je asi mam moc pevne brusne svaly... 🙂 ja sa nestresujem len trosku zavidim okruhlym tehulkam 😉
@marianna28 no ja sa skor podobam na pani hrosicu 😀 😀 😀

@marianax Ahoj, mne vyšiel chlapec a dnes idem na ultrazvuk a do poradne tak som zvedavá čo bude... 😀 Ty už vieš?