icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

indys
15. jan 2012

@silvia0201 to akoze mysli vazne? az ked bude male na svete, to je trosku neskoro nie? ved mena hlasis pred porodom a to si neviem predstavit, ze to sa estelen zacne rozhodovat.Hmmm ten tvoj drahy musi byt strasne povercivy alebo ustrachany , ze svojimi cinmi (ako su kupa kocika alebo vyberanie mena) moze ovplyvnit to, co sa v buducnosti stane alebo nestane s babatkom. My sme uz mali 2 alternetivy mien, no a teraz som zistila ze obe boli v poslednej dobre volajako velmi vela pouzivane, tak sme zacali pekne od zaciatku. Myslim ,ze nik nechce aby sa jeho dieta volalo ako kazde druhe.

anulienka_nr
15. jan 2012

@riela Teraz 3kg ale čo bude ďalej.... a bude to mať len stúpajúcu tendenciu 🙂

silvia0201
autor
15. jan 2012

@indys to myslím vážne. nedostala som z neho nič. furt ma odbil že je to ešte skoro. no ja neviem kedy budeme vyberať mená my, ale asi ho poriadne pritlačím k múru, aby sa trocha rozhýbal.
ja tiež tak viem , že maná by mali byť vybrané už skôr, lebo akonáhle sa malé narodí, musí matka nahlásiť meno bába.
ale ja si myslím, že si zo mňa dneska tak trocha strieľal 😀

riela
15. jan 2012

@anulienka_nr to . po tomto víkende, čo som všetko pojedla, to bude stúpať aj u mňa 🙂 . dobehnem ťa. práve teraz popíjam samaritána, lebo ma páli záha.
a drahému nenadávaj, teš sa že sa vám bez problémov zadarilo 🙂
@silvia0201 nebuď smutná, ani môj mi ešte nepovedal aké mená by chcel. keď som mu povedala, čo sa páči mne, tak len povedal, že dobre, tak dajme také.

indys
15. jan 2012

@michelle1984 uf tak to drzim palce, si celkom dobre neviem predstavit vydrzat mozno rok, ved po porode si prave myslim ze bude celibat ved najskor po fyzickej stranke a potom aj po psychickej, ved ta unava .....
@silvia0201 to od neho nieje pekne ☹ ze si striela. ja by som z toho mala nervy. tak drzim palce pri pritlacani 🙂

michelle1984
15. jan 2012

@indys no je to 20 týždňov a už mi to brutál chýba, ale vieš, všetko ma bolí, furt som unavená, fakt na to ani nemyslím, až na tie sny ach ☹ ale dám vedieť jak dlho mi ten celibát vydrží 😀

marianax
15. jan 2012

@riela jezkove oci tak to je teda sen 😀

marianax
15. jan 2012

@silvia0201 ja som to robila tak ze som povedala meno a ked sa mu nepacilo aj tak som vybrala take ake som chcela ja 😀

silvia0201
autor
16. jan 2012

@indys vška je policjat, tak si musí sem-tam vystreliť 🙂 ďakjem. hádam to zvládnem bez nejakej väčšej ujmy 😀 (v dobrom myslené)

silvia0201
autor
16. jan 2012

@marianax 😀 😀 😀 😀 však aj u nás to nakoniec tak skončí 😀 😀 😀 😀 ja som včera povedala asi 4 dievčenské a 4 chlapčenské, ale ani jedno sa mu nepáčilo. potom som zobrala tehu preukaz a začala mu čítať všetky mená. som sa poriadne nasmiala na ňom, keď som videla jeho zhrozenú tvár. a ešte dodal, že mu to robím naschvál. jasnačka ako ináč 😀 😀 😀

silvia0201
autor
16. jan 2012

@riela nie som smutná, len ma to trocha nasralo, že sa ešte k ničomu nevyjadril. ale an koniec aj tk bude po mojom 😀

marianax
16. jan 2012

@silvia0201 tak jednoznacne moja 😀 urcite vyberies to najkrajsie 😎

silvia0201
autor
16. jan 2012

@marianax no to hej, len keby ich nebolo taaaaaaaaaaak strašne veľa 🙂 ľahšie by sa vyberalo napr. s 10. nie??

majulosa
16. jan 2012

Ahojte prajem vám všetkým pekný začiatok týždňa. Počujte sú naozaj najlepšie silikonové cumlíky a aj cumlíky na fľašiach?? Podľa čoho ich mám kukať?? 🙂

marianax
16. jan 2012

@silvia0201 tak to mas pravdu ja napr. pre dievcata uz mena ani neviem 🙂 a pre chlapca som chcela simon s mekcenom xiix ale mm chce lukas 🙂 mne najviac pasuje z mojich dievcat meno nasej Emmky krasne sa to vyslovuje 🙂

silvia0201
autor
16. jan 2012

@marianax ja už v rodine dve Emky mám. aj s jedným m aj s dvoma mm. ja zatiaľ uvažujem nad Sofiou, Dianou a nakonie Silviou-toto by pravdepodobne chcel aj drahý. no a chlapčenské: Patrik, Jakub. Ani sama neviem. budem musieť zobrať kalendár a vybrať.

lenka_x
16. jan 2012

@silvia0201 ved mu povedz, aby nad tým uvažoval, daj mu čas a určite ti povie, čo by sa mu páčilo
@riela no keby aj mne povedal, že dajme také aké sa ti páčia, ale my máme úplne odlišný vkus na mená, takže túto tému ešte radšej ani neotváram

lenka_x
16. jan 2012

@michelle1984 no len aby si sa nerozhodla neskoro a potom neľutovala,...ja si chcem užívať, kým sa ešte dá, lebo potom budem určite z toho nočného vstávania viac unavená ako teraz

silvia0201
autor
16. jan 2012

@lenka_x včera som mu povedala, nech už pomlay začne rozmýšľať nad menami, lebo stať sa môže hoc-čo.

michelle1984
16. jan 2012

@silvia0201 ja už asi mesiac študujem rozšírený slovenský kalendár a ti poviem také mená sú tam :D v tom malom si neviem vybrať ani jedno, už dokonca uvažujem nad menami čo sú neni ani v tom rozšírenom. len zase potom kedy by malo meniny :(

michelle1984
16. jan 2012

@lenka_x ono by to muselo byť obojstranné, on sa bojí ma čo i len objať aby ma nestlačil veľmi :( tuším to tehotenstvo prežíva viac než ja :D

lenka_x
16. jan 2012

@silvia0201 alebo mu to uľahči a vyber 5 dievčenských a 5 chlapčenských, tak budeš mať zaručené, že sa ti meno bude páčiť a on aspoň nebude mať toľko nad čím rozmýšľať

silvia0201
autor
16. jan 2012

@michelle1984 kde nájdem ten rozšírený kalendár?

silvia0201
autor
16. jan 2012

@lenka_x 😀 😀 😀 dobrá rada nad zlato 😀 😀 😀 skvelý nápad, len teraz vybrať tie mená.

michelle1984
16. jan 2012

ked si normálne dáš do googlu, (prípadne som ti poslala správou link)

lenka_x
16. jan 2012

@michelle1984 to som niekde čítala, že niektorí muži zostanú takí ľaknutí, že aby niečo nepokazili...môj je tiež trošku, ale nepreháňa to, chytá mi bruško, a skúša, či ho malé kopne :D

michelle1984
16. jan 2012

@silvia0201 poslala som ti ho poštou 🙂

michelle1984
16. jan 2012

@lenka_x tak bruško mi chytá aj on a furt prikladá ucho či nebude dačo počuť, darmo mu hovorím že je ešte skoro :D ale inak sa bojí desne, extrémne starostlivý :D

silvia0201
autor
16. jan 2012

@michelle1984 ďakujem, budem študovať 😉

lenka_x
16. jan 2012

@michelle1984 aspoň vidíš ako sa už strašne teší a nevie sa dočkať