Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@riela Teraz 3kg ale čo bude ďalej.... a bude to mať len stúpajúcu tendenciu 🙂
@indys to myslím vážne. nedostala som z neho nič. furt ma odbil že je to ešte skoro. no ja neviem kedy budeme vyberať mená my, ale asi ho poriadne pritlačím k múru, aby sa trocha rozhýbal.
ja tiež tak viem , že maná by mali byť vybrané už skôr, lebo akonáhle sa malé narodí, musí matka nahlásiť meno bába.
ale ja si myslím, že si zo mňa dneska tak trocha strieľal 😀
@anulienka_nr to . po tomto víkende, čo som všetko pojedla, to bude stúpať aj u mňa 🙂 . dobehnem ťa. práve teraz popíjam samaritána, lebo ma páli záha.
a drahému nenadávaj, teš sa že sa vám bez problémov zadarilo 🙂
@silvia0201 nebuď smutná, ani môj mi ešte nepovedal aké mená by chcel. keď som mu povedala, čo sa páči mne, tak len povedal, že dobre, tak dajme také.
@michelle1984 uf tak to drzim palce, si celkom dobre neviem predstavit vydrzat mozno rok, ved po porode si prave myslim ze bude celibat ved najskor po fyzickej stranke a potom aj po psychickej, ved ta unava .....
@silvia0201 to od neho nieje pekne ☹ ze si striela. ja by som z toho mala nervy. tak drzim palce pri pritlacani 🙂
@indys no je to 20 týždňov a už mi to brutál chýba, ale vieš, všetko ma bolí, furt som unavená, fakt na to ani nemyslím, až na tie sny ach ☹ ale dám vedieť jak dlho mi ten celibát vydrží 😀
@silvia0201 ja som to robila tak ze som povedala meno a ked sa mu nepacilo aj tak som vybrala take ake som chcela ja 😀
@indys vška je policjat, tak si musí sem-tam vystreliť 🙂 ďakjem. hádam to zvládnem bez nejakej väčšej ujmy 😀 (v dobrom myslené)
@marianax 😀 😀 😀 😀 však aj u nás to nakoniec tak skončí 😀 😀 😀 😀 ja som včera povedala asi 4 dievčenské a 4 chlapčenské, ale ani jedno sa mu nepáčilo. potom som zobrala tehu preukaz a začala mu čítať všetky mená. som sa poriadne nasmiala na ňom, keď som videla jeho zhrozenú tvár. a ešte dodal, že mu to robím naschvál. jasnačka ako ináč 😀 😀 😀
@riela nie som smutná, len ma to trocha nasralo, že sa ešte k ničomu nevyjadril. ale an koniec aj tk bude po mojom 😀
@silvia0201 tak jednoznacne moja 😀 urcite vyberies to najkrajsie 😎
@marianax no to hej, len keby ich nebolo taaaaaaaaaaak strašne veľa 🙂 ľahšie by sa vyberalo napr. s 10. nie??
Ahojte prajem vám všetkým pekný začiatok týždňa. Počujte sú naozaj najlepšie silikonové cumlíky a aj cumlíky na fľašiach?? Podľa čoho ich mám kukať?? 🙂
@silvia0201 tak to mas pravdu ja napr. pre dievcata uz mena ani neviem 🙂 a pre chlapca som chcela simon s mekcenom xiix ale mm chce lukas 🙂 mne najviac pasuje z mojich dievcat meno nasej Emmky krasne sa to vyslovuje 🙂
@marianax ja už v rodine dve Emky mám. aj s jedným m aj s dvoma mm. ja zatiaľ uvažujem nad Sofiou, Dianou a nakonie Silviou-toto by pravdepodobne chcel aj drahý. no a chlapčenské: Patrik, Jakub. Ani sama neviem. budem musieť zobrať kalendár a vybrať.
@silvia0201 ved mu povedz, aby nad tým uvažoval, daj mu čas a určite ti povie, čo by sa mu páčilo
@riela no keby aj mne povedal, že dajme také aké sa ti páčia, ale my máme úplne odlišný vkus na mená, takže túto tému ešte radšej ani neotváram
@michelle1984 no len aby si sa nerozhodla neskoro a potom neľutovala,...ja si chcem užívať, kým sa ešte dá, lebo potom budem určite z toho nočného vstávania viac unavená ako teraz
@lenka_x včera som mu povedala, nech už pomlay začne rozmýšľať nad menami, lebo stať sa môže hoc-čo.
@silvia0201 ja už asi mesiac študujem rozšírený slovenský kalendár a ti poviem také mená sú tam :D v tom malom si neviem vybrať ani jedno, už dokonca uvažujem nad menami čo sú neni ani v tom rozšírenom. len zase potom kedy by malo meniny :(
@lenka_x ono by to muselo byť obojstranné, on sa bojí ma čo i len objať aby ma nestlačil veľmi :( tuším to tehotenstvo prežíva viac než ja :D
@silvia0201 alebo mu to uľahči a vyber 5 dievčenských a 5 chlapčenských, tak budeš mať zaručené, že sa ti meno bude páčiť a on aspoň nebude mať toľko nad čím rozmýšľať
@michelle1984 kde nájdem ten rozšírený kalendár?
@lenka_x 😀 😀 😀 dobrá rada nad zlato 😀 😀 😀 skvelý nápad, len teraz vybrať tie mená.
ked si normálne dáš do googlu, (prípadne som ti poslala správou link)
@michelle1984 to som niekde čítala, že niektorí muži zostanú takí ľaknutí, že aby niečo nepokazili...môj je tiež trošku, ale nepreháňa to, chytá mi bruško, a skúša, či ho malé kopne :D
@silvia0201 poslala som ti ho poštou 🙂
@lenka_x tak bruško mi chytá aj on a furt prikladá ucho či nebude dačo počuť, darmo mu hovorím že je ešte skoro :D ale inak sa bojí desne, extrémne starostlivý :D
@michelle1984 ďakujem, budem študovať 😉
@michelle1984 aspoň vidíš ako sa už strašne teší a nevie sa dočkať

@silvia0201 to akoze mysli vazne? az ked bude male na svete, to je trosku neskoro nie? ved mena hlasis pred porodom a to si neviem predstavit, ze to sa estelen zacne rozhodovat.Hmmm ten tvoj drahy musi byt strasne povercivy alebo ustrachany , ze svojimi cinmi (ako su kupa kocika alebo vyberanie mena) moze ovplyvnit to, co sa v buducnosti stane alebo nestane s babatkom. My sme uz mali 2 alternetivy mien, no a teraz som zistila ze obe boli v poslednej dobre volajako velmi vela pouzivane, tak sme zacali pekne od zaciatku. Myslim ,ze nik nechce aby sa jeho dieta volalo ako kazde druhe.