icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

alicia28
16. jan 2012

@michelle1984 , je to kravina,,,,naco by si mala mat latkove? aky to ma zmysel? ved je to chore.....to som este ani nepocula ze by niekto toto hovoril 😀 v dnesnej dobe,,
mozno moja 80 rocna babka 😀 ,,, latkova ked uz sa dava tak sa da na pampersku a to kvoli tym nozickam ,ked to kaze ortoped ze treba aby boli nohy odseba ale inak to nema zmysel naco trapit dieta? ty ludia uz trepu take kraviny ,,nestiham sa cudovat 🙂

michelle1984
16. jan 2012

@alicia28 moje kolegyne mi to vraveli a moji rodičia a kamoška čo má 4 ročnú dcérku vraj tiež mala tie látkové
no si ma potešila, že nemusím 🙂

alicia28
16. jan 2012

@michelle1984 , ani o tom nerozmyslaj 😀

riela
16. jan 2012

@alicia28 ani tu v NR nemôže byť myslím na "vzdychárni" s tebou, pokiaľ sú tam iné mamičky-tehuľky. tuším až potom na sále. ale radšej sa popýtaj v tej téme - Nitrianska pôrodnica - čo nové. Tam ti poradia lepšie. Ja skúsenosti s týmto nemám.

anulienka_nr
16. jan 2012

@zz134 No to mne hovor, vzdy som mala prsia skor male lentilky pod kobercom 🙂 a teraz hruza a strach, najhorsie na tom je, ze sa mi na nich tym bujnym rastom brutal dopraskala pokozka a kremujem o dusu uz od zaciatku tehu....ukazkove prsia uz asi mat nebudem 🙂, ostatne detaily ani nehovorim ...

majulosa
16. jan 2012

Ach ja by som iba jedla neviem čo ma to pochytilo nech je už 24.1 a idem na sono. A nevie mi naozaj nikto poradiť za tie cumle?? čo som písala?? ☹

majulosa
16. jan 2012

tak a spravila som si opekané zhemiaky mňamky mňam 🙂 😉

michelle1984
16. jan 2012

ja by som si dala hranolky :( som ich nemala dlho, mimčo ich odmieta fňuk

milacik0106
16. jan 2012

@majulosa Nie si ty náhodou tehotná xi ... že stále si len hladnučká 🙂 Koľko si už pribrala? Ja jem tak normálne ale mám už 7kg plus 😉 Toho 24.1. máš morfologické sono? Držím ti palčeky 🙂

michelle1984
16. jan 2012

@milacik0106 7kg? :o ja len kilo 😒

lenka_x
16. jan 2012

@milacik0106 no po takomto zážitku zo sona sa už aj ja teším na to svoje, kedy ho pekne uvidím, nie ako na kontrole na tom 2D, kde nie je nič vidno :/...no len kedy to bude :(

michelle1984
16. jan 2012

aký je rozdiel medzi 3D a 4D ultrazvukom

milacik0106
16. jan 2012

@michelle1984 prvé tri mesiace to bolo +1kg a štvrtý bolo to +4kg ... asi to bolo tými sviatkami 😉 Ale bola som aj chorá, takže som vynechala dennodenné vychádzky a možno aj to prispelo k väčšiemu prírastku 🙂 Ešte priberieš neboj ... 😉

milacik0106
16. jan 2012

@lenka_x Ja mám stále zážitok keď vidím drobca .. a to je jedno či je to čierno-biele sono alebo už 3D/4D... moja doktorka má ooobroooovskúúú plazmu na stene kam pozerám .. tak ho vidím stále v super veľkosti 😉

milacik0106
16. jan 2012

@michelle1984 mne sa to zdá ako to isté ... možno len menšie nejaké technické rozdiely sú vtom

michelle1984
16. jan 2012

@milacik0106 tak ja už končím štvrtý :DDDD a to som cez sviatky šla s váhou ešte aj dole čo je dosť divné kedže jem omnoho častejšie ako pred otehotnením. ale pribrať som pribrala, som si merala pás a už musím nosiť tehotenské gate, ale tie kilá mi nejak stoja :DD a vychádzky si teraz v zime tiež nedožičím, furt soplem a cez vianoce som bola 2 týždne chorá, tak radšej čučím doma :(
ako vidím ty si teraz o týždeň dlhšie ako ja, preto sa čudujem nad tým váhovým rozdielom 😒

silvia0201
autor
16. jan 2012

@marianax pekne takto zmeniť v hodine dvanáctej plány 😀 asi aj ja to tak spravím, ak sa na ničom nedohodneme. 😉

lenka_x
16. jan 2012

@milacik0106 no ja som práve bola v 15 t a aj keď má doktor tiež veľkú obrazovku, už som tam nič nerozoznala :/

lenka_x
16. jan 2012

@michelle1984 tiež som nevedela, ale niekto tu už písal, že vraj na 4D vidíš bábo v pohybe, na 3D nie

silvia0201
autor
16. jan 2012

@slavka1212 ja s teba raz uschnem 😀 no veď počkaj zajtra sem hodím foto z 3D a bude tam riadny pipík aj s vajkami, tak potom ti napíšem, že chlapčenské mi netreba 😵

milacik0106
16. jan 2012

@michelle1984 moja ty si už v piatom mesiaci a ten končí tuším 22+1 tt .... si pozri môj album, tam mám kalendárik 🙂 A mala si ťažkosti na začiatku tehu?

milacik0106
16. jan 2012

@lenka_x tak povedz dr. nech ti pekne poukazuje bábatko a povysvetľuje .... budeš tomu viac rozumieť 🙂

milacik0106
16. jan 2012

@silvia0201 Silvinka ja ti prajem aby ti vyšlo presne to po čom tvoje srdiečko túži ... chlapov už máš .. máš teraz nárok na babenku 🙂 držím palce

michelle1984
16. jan 2012

@milacik0106 už v piatom? kks to jak je značené, to je potom tehotenstvo viac ako 9 mesiacov :D radšej ostanej na tých týždňoch :D (dík za radu mrknem). No ťažkosti mám skôr teraz, prvé dva mesiace by som ani nevedela že som tehotná, zistil mi to doktor ked som bola v piatom, proste žiadne príznaky, nič, ale v treťom som začala vracávať a trvalo to niekoľko týždňov, potom som ostávala byť slabá a furt unavená.

anulienka_nr
16. jan 2012

@alicia28 k tomu doprovodu, neviem neviem ked je viac porodov na sale ci je mozne aby bol partner vobec s Tebov aj ked to NR oficialne povoluje (dokonca sa za to aj priplaca 20 euri), tiez som pocula od kamosky ze vo vzdycharni nemoze byt s Tebou doprovod vobec (a tam niekedy stravis viac casu ako pri samotnom porode a prave vtedy by si potrebovala psychicku podporu blizkeho) a niekedy ho ani nestihnu zavolat....Nechodis na predporodnu pripravu?

silvia0201
autor
16. jan 2012

@milacik0106 ďakujem ti veľmi pekne, si veľmi zlatá. mám tak trocha obavy, či je všetko ok. ale pevne verím, že je.

nella1
16. jan 2012

ahojte, myslite ze sa da urcit pohlavie aj na zacietku 19tt? akurat mi vychadza vtedy kontrola teraz v stredu a uz by som mooc chcela vediet 😀

slavka1212
16. jan 2012

@silvia0201 zajtra ides na 3D sono ? ....waaaw sa tesim na foto 🙂 ...ziadny pipik tam nebude ani vajka ale kavove zrnko 😵

silvia0201
autor
16. jan 2012

@slavka1212 idem. už sa zajtra vidím. zas bude zo mňa kôpka nervov. na veľkú pôjedm určite 3x, dokým sa nevychystám na cestu. nechápem samu seba, prečo to tak prežívam, keď mám ísť k dr. potom to tak aj vypadá. TK mám dobreže nie 150/100 a pulzy 100.
ak bude zrnko, posielaš adresu a ja posielam materiál 😀

slavka1212
16. jan 2012

@silvia0201 😀 heheh sikam z teba ....ty si pripad 😀 jujjj uz sa tesim ....a ty sa hod zajtra od rana do kludu a nenervac 😵 budem na vas mysliet 🙂