icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

riela
18. jan 2012

@02katka03 ja mám termín deň po tebe 🙂 . tiež budem v NR.

riela
18. jan 2012

@nella1 ja tiež žiadne kopančeky necítim.

riela
18. jan 2012

@stela01 gratulujem, a kedy sa vám ukázal, teraz niekedy?

stela01
18. jan 2012

@riela Vcera som bola na genetickom ultrazvuku 🙂

slavka1212
18. jan 2012

@silvia0201 jojjjj moja si zlata ale to fakt nemusi byt ...ja som rada ze budte mat dcerusku .... 🙂 horsie to je so mnou neviem na com som ....budem kludna aj ked bude chlapcek som si ista len uz to chcem vediieeeeet 🙂 a poviem ti ze pohyby som zacala citit az teraz asi tri dni dozadu ...take ze naozaj pohyby ...nieje to nejak neskoro ?

slavka1212
18. jan 2012

@riela ja cakam tretie a zacala som citit az teraz ....aj to este nie je take ze naozaj kpanceky ale citim ze sa hybe 🙂

riela
18. jan 2012

@slavka1212 ja necítim ešte ani pohyby. možno je aktívnejšie v noci, keď spím 🙂 .
zmenila si foto, že? pekné!

slavka1212
18. jan 2012

@riela trosku zmena hej a dakujem .......treba byt v klude ono to pride samo 🙂 to je tvoje prve mimi ??

chelonka
18. jan 2012

@silvia0201 hej hej to chceme všetky aby boli naše bábatka zdravučké a pôrod prebehol tak ako má. a dievčatko to bude, ved sa ti snívalo s chlapčekom - takže dievčatko, potom cigánka ti potvrdila dievčatko a do tretice ti to aj lekár potvrdil, že to bude dievka a basta 😀

lenka_x
18. jan 2012

@zz134 mam spoluziacky s malymi co neprerusili, dali sa na individualne a v pohode zvladaju

lenka_x
18. jan 2012

@chelonka no take mam aj doma, mozno sa do nich zmestim, ale aj tak asi budem kupovat nove - na taku prilezitost sa patri 🙂

michelle1984
18. jan 2012

@nella1 ja som v 20-tom a ešte ani pohyby necítim :D

riela
18. jan 2012

@slavka1212 hej prvé 🙂. Vidím že si v UK, budeš rodiť tam, alebo prídeš na Slovensko?

slavka1212
18. jan 2012

@riela super nech je hlavne zdravucke malinke zlaticko 🙂 ano moja tu sa chystam rodit ...dufam ze to nejak prezijem 😵

chelonka
18. jan 2012

@zz134 ahoj ja som Ružinov vylúčila ako prvý a to z dôvodu zlých skúseností 3 mojich známich - boli velmi nespokojné - jednej dokonca zomrelo babatko.Aj to prešetroval urad nad zdravotnou starostlivostou a pochybili v nemocnici, najhoršie alebo bolo to že vôbec jej nič nechceli povedať, všetko tajili ako mamička tušila že sa niečo deje ale furt ju odbili, až ked bol nutný prevoz na kramare tak prisli za nou že potrebuju jej podpis na prevoz. Jedna je rodina a druhé dve su dobré kamaratky, jedna znich druhé išla rodiť na Kramáre a tam bola velmi spokojná. Tak tri zlé skusenosti mi boli akurat dosť.
Ale určite sa najdu aj ludia čo su spokojný s Ružinovom
Proti Antolskej v skutku nič nemám tútú som vylúčila zase ja kôli vzdialenosti 😀
A pre Kramáre som sa rozhodla z viacerých dôvodov - bo aj keď by bol náhodu nejaký problem, aj tak sa bábo preváža na Kramáre. a teraz sa tam aj prerába tak to tam bude lepšie.
napr kukni aj tu ? http://tehotenstvo.rodinka.sk/sprievodca-porodn...
a mne je jasné že na kramároch ako pôrodnica nieje úplne 100% - ta ale sme na Slovenku ale je tam najlepšie novorodenecké!!!!

chelonka
18. jan 2012

@lenka_x jasné tak si kúpiš nové, aj kamaratka sa vydávala po druhý krat a už tehulka a také krásne večrné saty nasla že strach

chelonka
18. jan 2012

hmm neviem či pomôžem ale dám ešte inšpiráciu k menám

pre dievčatko mne sa páčia: Grace, Charlotte, Zara, Sára - po anglicky Sarah, Megie, Hana, Tamara, Zoe, Mia, Elisabeth, Nansy, Júlia, Natalie, Saskia a Barbora

hmm ale s menom pre chlapčeka mám problém zatial sa nám žiadne nejak extra nemápči mohli by ste sem podávať viac mien chlapčenských :D zatial sme sa zhodli len ja 2 menách čo by sa nám páčili a aj hodili k priezvisku a to je Samuel a Simom - ale nie sme o nich presvedčení nejak veľmi

silvia0201
autor
18. jan 2012

@stela01 ahoj. joj a ktorá si bola ty?? ja teraz neviem, lebo jedna bola už dnuka, keď som ja prišla a jedna slečna sedela oproti mne.
no taký nabalený to sme boli my 🙂 to teba tak dlho sonoval??
ja som tiež bola nadmieru spokojná. veľmi milý pán dr a veeeeľmi sympatický 🙂 áno dievčatko. keď kukal a meral kostičky, tak sme sa bavili. ani neviem ako prišla reč na malé a ja som povedala, že čakám, že to bude chlapec. tak tam šiel kuknúť a povedal. no podľa toho vás sklamem, lebo je to dievčatko a na obrazovku napísal XX. ja som vtedy onemela, nemohla som otrhnúť oči od malej a skoro som sa tam rozplakala. keby sa ma v tej chvíli niečo opýtal, tak mu určite neodpoviem, lebo v hrdle som mala strašnú hrču. potom sa ešte raz kukol, či je to naozaj dievčatko a skončil. aj v papieroch mám napísané pohlavie XX 🙂

riela
18. jan 2012

@slavka1212 určite to zvládneš, veď si šikulka 🙂

stela01
18. jan 2012

@silvia0201 Ano , ja som to bola 🙂No tak tato foto , a ty original 10000 a 1 🙂 uplne inak vyzeras 🙂 manzel ten sa na foto podoba podla neho som si myslela ze to budes asi ty 🙂

Veru ja som sa tam tak dlho zasivala 🙂 zle si lezi panko 🙂 , sikmo chrbtom ,no nic nespolupracoval 🙂
Ale videla som pipik tak ze je to chlapec 🙂 vsetko o.k 420 g , o 10 dni viac , ale vyzera to vsetko o.k
A na koniec som isla este na wecko ,lebo ho nebolo dobre vidiet 🙂

silvia0201
autor
18. jan 2012

@slavka1212 aj ja som na teba strašne zvedavá. ja si myslím, že to bude dievčatko. veď ti test vyšiel ružový no nie?? kedy ideš na sono??
ja si myslím, že nie je neskoro. veď aj v literatúre sa píše, že od 16tt-22tt. no je síce pravda, že viac rodičky by mali cfítiť skôr, ale môže byť bábo trocha lenivé, preto si cítila len teraz. moje je dosť akčné, čo sa čudujem, lebo drahý je veľmi kľudná povaha. kua, žeby zasa bolo po mne???????? no to si užijeme 😀

silvia0201
autor
18. jan 2012

@chelonka ok. no teraz si ma odzbrojila totálne 😀 😀 😀 nemám žiadne argumenty 😀 😀 😀 vzdávam sa 😝 😝 😝

chelonka
18. jan 2012

@silvia0201 aaa ozaj u ktorého doktora si bola na tom ultrazvuku 3D??? bo ja rozmýšlam že by som tak sla tiež ked si bola tak spokojná aj s prístupom a všetkým toho lekára a kolko si to platila a kolko sa treba objednať do predu?

silvia0201
autor
18. jan 2012

@stela01 ahááááááááááááááááááááá. tak preto si sa tak tajuplne usmievala 🙂 🙂 🙂 🙂 aj ma to napadlo.
no foto. to na foto som prišla čerstvo od kaderníčky. teraz som doma tak sa tak nestatrám o svoj image 😀 😀 😀
aj dr ti povedal že je to chlapina??? moja má 330g a je o jeden deň pozadu.

silvia0201
autor
18. jan 2012

@chelonka ja som bola v BA u dr Čunderlíka. no ja neviem ako dlho do predu sa treba objednať. ja som tuším volala v 19tt. aj tak skôr ako v 21tt ťa nezoberie. ale skús.
no na mňa urobil 100% dojemj. takého gynekológa ako on by som brala 🙂

stela01
18. jan 2012

@silvia0201 Ked som bola u svojho gyn, tak ten mal pocit ze vidi gulky ,a tu som to uz videla pisika 🙂
Dobre si vyzerala 🙂 podla mna tu na foto vyzeras o mnoho starsie . Tak ,ale foto skresluje , aj postavu som si predstavovala ze mas inu ,preto som nevedela ci si to ty ....v realy uplne super ..... 🙂 Kocka 🙂

silvia0201
autor
18. jan 2012

@stela01 hahahahahahahahahaha. ja mám do kočky na hony ďaleko, ale díky.
no moja, ale aj ty vyzeráš super. ja som si najprv myslela, že je to nejaká študentka 🙂 🙂 🙂

stela01
18. jan 2012

@silvia0201 Xi xi , jejeeeeee nezartuj 🙂 ale dik 🙂 Pekne to bolo zastrcene v ri.... pol hodku som bludila 🙂

riela
18. jan 2012

@chelonka
Bruno, Sven, Nino, Dávid, Marko, Leo.
Inak vieš čo robím v poslednej dobe? Vždy keď končí film a idú titulky na záver, tak si čítam mená všetkých účinkujúcich a spolupracujúcich 🙂. Pozerám, že či ma niečo nezaujme.

chelonka
18. jan 2012

@silvia0201 no o nom som už od iných počula dobré veci, no ved ja ani nechcem íst teraz najskôr 21 až 23 tt a ešte kolko peniažkov si paltila za to?