Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@anulienka_nr jeeeej blahozelaaaaaam 😀 dufam ze nam sa ukaze v utorok 🙂
@marianax to je dobrek, že si si popestovala aspoň sa na teba nalepí 🙂
takze od dnes icialne na PN, sefka sa vcera sa vcera vyjadrila, ze uz ma za mna nahradu a nech idem na PN:( to je ale sila. ale aj tak dobre, zacnem sa venovat sebe. inak kocky co mate uz pokupene, lebo ja som zatial kupila len jedno bodycko:(
@silvia0201 😀 😀 sak na mna uz nalepene lebo sa smejeme ze som otehotnela tesne po narodeni maleho on ma 19tyzdnov a ja som v 18tt 😀
@marianax ja viem, ale ja som myslela že sa na teba nalepií chlapec 😀 ale to je super.tak to sa veľmi rýchlo lepí na teba 😀
@silvia0201 😀 jaaaaaaaj achaaaa no uvidime ci sa nalepilo dufam ze v utorok sa ukazeme co sme xixixi 😀 ale na mna sa take nieco veeelmi rychlo nalepi 😀
@marianax no tak to ti môžu ženy závidieť 🙂
Kocky tak ja som bola dnes v poradni + ultrazvuk. Termin mi nakoniec posunul z 02.06. na 13.06. koeecne mi to sedi podla mojej ovulacie, lebo moja mestruacia bola tiez kadejaka. Dnes bola so mnou moja mamka a mala z toho zazitok. Prvykrat mi pustil nahlas ako bije srdiecko bolo to take pekne az mi prisko makko. Zatial som to vzdy iba videla , ale pocut to bol zas novy zazitok. Meria cca 25cm a vazi 288g. No a posledne 2 dni zacal konecne aj kopancekovat. Kocky u nas tak brutalne nasnezilo, ze sa ani na cesty teraz vecer neda ist, tak som rada, ze sedime doma zalezeny a sledujeme ako susedia odhrnaju sneh spred domov 😉
@myska183 ja nemam kupena ani makke f. Vobec nechodim po obchodoch
@tinka5 @murkodm ahoj baby aj ja vas vitam
@mianpa preco sa tak velmi bojis cisaraku? Aj ja mam mat cisarak, lebo by som kvoli zapalovemu procesu v oblasti panvy a na zaklade bolestivosti neodrodila.Beriem to tak, ze je to lepsie pre babtko a aj pre mna. No a co sa tyka toho, ze ti manzel musi pomahat, to je super ze ti ma kto pomoct. Ja si neviem predstavit ako by som tie prve 3 mesiace zvladna bez mojej polovicky. Viem, ze mas asi strach z toho , ze to bude stale boliet viac, ale ja si vzdy hovorim hlavne ked vidim maleho na ultrazvuku a citim ako sa hybe. Za toto stoji kazda bolest. Aj ta najvacia na svete. Nase drobcence nam stoja za to. Za ortopedom chod cim skor, ved len dobre bude, ked budes vediet na co sa pripravit.
@chelonka uf ti teda poviem ze velmi dobre viem, co su to bolesti uz od 2-heho tyzdna tak ako tvoja znama a tak trochu zavidim babam, ktore maju bezbolestene tehotenstvo. No to nic vsetko krasne nieco stoji.
@michelle1984 aj aj gratulujem ku bambulke
baby este som sa chcela opytat. Dnes v poradni mi sestricka dala vymenne listky, ze sa mam objednat na EKG a tehotensku cukrovku (po 24. tyzdni). Moja svagrina ma 33 rokov a ani na jednom z tychto vysetreni nebola, tak neviem, ci je to bezny postup. Posielaju aj vas na taketo vysetrenia? Mne to teda nevadi ze mam ist, leno som zvedava
Nemáte niekto na pláne mená čo nie sú v kalendári? Rada by som vedela ako sa v takomto prípade riešia meniny 🙂
@silvia0201 no pokiaľ sa to nelepia kilá tak určite závidíme 🙂
@marianax ďakujem ,ďakujem 🙂 neviem ale prečo si dr. necháva tých 10% v zálohe, musí to byť baba 🙂
@indys no to nebolo že musi mi pomahat, len kolko krat nemožem ani nohy ohnut a vtedy ked sedim ma stava, to ja som rada že mi pomaha, ba dokonca odkedy som tehotna je asi najužasnejši chlap ( nie že by bol predtym nejaky zly, aj vtedy bol ok len teraz je uplne pozorny, ved vieš čo myslim ). tak to stou bolestou suhlasim, sa nam bohvieako nedarilo mat malink, vieš to je len taky vnutorny strach, bo neviem do čoho pojdem, k ortopedovy idem buduci tyžden v stredu tak uvidime okamyh pravdy, aspon budem vedieť na čom som.
na to EKG mna sice ešte neposlala ale kamaratka je v 25tt a tiež ju posielala na EKG
@anulienka_nr tak ona sa tak poistuje aby si potom k nej nesla ked to bude chlapcek 😀
@anulienka_no asi tak nekaj 🙂
@silvia0201 no vlastne asi hej ale ja takym zenam velmi prajem otehotniet ktore nemozu 🙂 a asi az tak az som z toho ja sama otehotnela 😀
@marianax 😀 😀 😀 😀 dobrá si ty duša. aj ja im to veľmi prajem. viem aké to je keď furt behá do lekárne a kupuje tehu tety a mesiac čo mesiac tam nič nenájde. mňa keď už videli v lekárni, automaticky vyťahovali testy 😝 už mi to bolo až trápne.
@silvia0201 😀 ale hlavne je ze sa to podarilo 😀 co dnes varite baby mne uz fakt dochadzaju napady 🙂 a hej silvi robila si tie kakaovniky ja dnes zas robim 😀
@marianax ja robím zeleninovú polievkun s haluškami a žemlovku. robila. hneď sa pojedlo 😀
@silvia0201 no polievocku mam kuraciu ale zemlovku mi jest nebudu no ta uz ani neviem co 😕
@marianax neboj moja, už ani ja neviem čo by som mala variť. zajtra asi urobím koložvársku. asi. a prečo ti nezjedia žemlovku?? veď je to dobré.
@silvia0201 no neviem nemaju ju radi a moj Samo radsej mesko 😀 no asi budu francuzske ale i taku kolozvarsku by som si dala mnamky ale zase moja Simonka nema rada kapustu nedavno som robila segedin a az plakala pri jedle no katastrofa 😨
@michelle1984 aha 🙂
@sandy80 ja som tiez dlho necitila teraz citim skoro stale male kopka o stosest 🙂 ja som tiez hrozne zvedava chcela by som dievcatko ale ak to bude chlapcek tak nevadi hlavne aby bolo zdrave....vysledky mi vysli negativne tak snad je to ok 😉
Ahojte babule, som tu nova... termin mam okolo 20teho juna. 🙂 Dufaj, ze vsetko dobre dopadne a v lete budeme kocikovat.
@sweetlittleangel ahoj vitam ta tu ja mam tiez takyto termin ale iba podla mojho menzesu lebo podla ultrazvuku mam na 26teho 🙂
no konecne sedim xixix francuzske urobene a uz skoro aj zjedene a kakaovniky dva su a dva este v rure uf mam normalne dost 😀 no a este upratat ale skusim pockat ci sa nestane zazrak a neuprace sa to samo 😀 😀 😀

@murkodm ahoj vitaj 🙂