Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@monuska342 blahoželám!
Chlapci prevažujú 🙂
@lenka_x aj ja stálel uvazujem či kupit nový ale z pod ruky, bo sice tie peniazky máme, ale ked sa tak nad tým zamyslam, že ten kociar je len na velmi kratke obdobie, tak je aj zbytočne vyhodiť 850€ bo ked si vezmeš tak hlboku vaničku využiješ max 1/2 roka, vajičko max 1 rok a potom len tu športovu čast
@riela dakujem 🙂 ved som to hovorila ze bude viac chlapcov ako dievcat 😀 uz sme sa rozhodli bude to kristianko 😉
No nedalo mi to:
4x dievčatko: mianpa, silvia0201, michelle1984, anulienka_nr
14 x chlapček: indys, zz134, danielkabn, milacik0106, stela01, zuzu4444, danuskap19, majulosa, marianax, alllexa1, inka1204, kika1111, monuska342, kika123
zatiaľ som nepridala dievčatá, ktoré ešte čakajú na potvrdenie, že to bude chlapec, potom by to bolo 16
@kika aj Tebe blahoželám
a zajtra sa asi od 2 kočiek tiež dozvieme čo to bude, ak sa drobčekovia ukážu 🙂
@lenka_x 😀 trojročne ti už v kočiku nebude chcieť sedieť, viem bo kamaratkyn mal teraz 1.1.2012 jeden rok a vie už chodiť a ked idu niekam do mesta je sice v kočiku ale potom chce ist von behať skumať a spať do kociara ho už veru dostať nevie! iba ked je veeelmi unavený a domov maju ešte daleko 😀
neplaš ju s kočíkmi z druhej ruky, lenka nemusíš sa toho bať poznám x ludi či tak kupovali a to mali penazí jak nasra..ých 😀 a boli kočíky uplne super ako nové, len treba kočík ked ho ideš kupit proste pozrieť, aj ked jedna známa kupovala len na základe fotiek z čiech a ked prisiel bol uplne perfetkný
@chelonka nestrasim 🙂 🙂 🙂
verim ze su mamicky co sa aj dobre staraju, ale viem ze v jednej diskusii tu na MK pisala jedna baba, ze si objednala kocik, zaplatila videla ho a po par dnoch zistili je zvnutra bola zlomena konstrukcia ☹
ale myslim ze to je len vynimocne...
lenka: jasne len si daj pozor, over si predavajuceho a najdi si kvalitnejsie typy kocikov
tak teraz fakt neviem co mam robit, lebo nechcem ziaden vrak, ale nechcem vrazit kopu penazi do noveho, ked viem, ako su kociky v obchodoch predrazovane. rozmyslam aj nad tym, ze ho kupim novy z netu, co som si pozerala ten co sa mi paci, vyjde tak o 100 eciek lacnejsie nez z kamenneho obchodu.
@kkristin
@lenka_x
veru to bol asi ojedinelý pripad, ale naozaj treba kupovať tie kvalitnejšie, lebo aj ta moja kamaratka ktoru som tu nedavno spomínala, tak tiež prvorodička a to kupovala kočík takej známej značky - povazovanej za dobru, len ona si asi vybrala zluuu radu - no lebo iny sa jej do jej auta nezmestil a mi povedala že ten určite nekupuj bo je tak rozhrakaný na total. juuj teraz neviem aká značka ale ked bude na skype tak napíšem
@lenka_x nooo to veru neviem aké bude tvoje babatko ale maximalne do roku a pol ho tam udržíš ak sa ti to vôbec podarí, máme susedov a tí maju dvojičky dievčatka a tiež už po roku ani za boha v kočíku, tak pekne na pešo vieš čo to mala ona ked bola sama vonku!! každa chcela utekať iným smerom! 😀 ale teraz su už skoordinované 😀
a akým kočík maš vyhliadnutý?
@chelonka ak bude po tatovi, tak ho tam neudrzim ani rok, a ak po mne tak ho po troch rokoch budem prehovarat, aby sa zdvihlo! :DDD
ja som pozerala trojkombinaciu Takko, je to pre mna prijatelna cena a dost velky vyber farebnych prevedeni, je sice tazky, ale zdvihat no nemam kde, mame vytahy a do busu mi dakdo pomoze...
tak my máme tiež chlapčeka 🙂 bude niektorá rodiť v Skalici ?
@chelonka joj dakujem ti moja si velmi zlata velmi sa nebojim ale je asi normalne ze trocha strachu mam no verim ze bude dobre dam vam vediet chcela by som zeby mi pri tych genetickych testoch robili hned amnio lebo by som musela znova cestovat a neviem ci by bol vtedy manzel doma no ked budem vediet vysledky dam vediet 🙂

@chelonka kupujeme ho za vlastne, takze rozmyslam aj nad tym ze ho kupim, ale poviem jej ze pon pojde priatel az po porode. zatial ho niekam zasijeme aby o nom nevedela, len by som jej nerada klamala, tak som este neni rozhodnuta...