icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
27. jan 2012

@marianax skôr, či neskôr sa malé ukáže. ja sa už teraz necítim na nič. predtým som bola načistom že to bude chalanisko. teraz už len fakt počkať do pôrodu 😉

milacik0106
27. jan 2012

@silvia0201 Dobré ránko babenky ...ty ešte stále nemôžeš uveriť, že máš v brušku babenku čoooo? 🙂 Je tam maminka a už sa teší veľmi na teba 😉

silvia0201
autor
27. jan 2012

@milacik0106 trafila si klinec po hlavičke. aj ja sa na ňu teším. už aby bola medzi nami 😉

milacik0106
27. jan 2012

@silvia0201 veď ani sa nenazdáme a rodíme 🙂 čas rýchlo plynie

indys
27. jan 2012

@michelle1984 asi ti zas zoberu krv a budu zistovat hladinu cukru v krvi aka je vysoka. ja idem na tan test 2.3. a zda sa mi to nekonecny cas ze tam treba caka 2 hodiny. treba si zobrat nieco pekne na citania asi 🙂

michelle1984
27. jan 2012

@indys ja mam internet na citanie 😀 tak uz len krv zas a idem? juj uste 15 min

tinka5
27. jan 2012

Ahojte kočky, tak dnes som zažila strašnú noc....pálila ma neskutočne záha.... 😢 nemáte nato nejaký recept, lebo ak to bude dlhšie trvať, asi skolabujem 😉

majulosa
27. jan 2012

@marianax ahoj mojka neboj všetko bude dobre tak ako má byť len treba myslieť na dobré veci ale ved ty si už prešla viacej tehotenstiev tak ty to isto dobre vieš ja som ťa len chcela podporiť 😉 🙂

lenka_x
27. jan 2012

@marianax v tom pripade drzim palce aj ja tebe, neviem ci by som ja bola schopna take vysetrenie podstupit :/

lenka_x
27. jan 2012

@indys tiez si myslim, ze ked niekto veri na nejaku poveru, tak si to nestasite podvedome privodi - preto aj tie nehody v piatok 13-teho. :/ ale spravim to tak salamunsky: ze ked uvidim super ponuku, tak ten kocik kupim, lebo ja poveram neverim, ale niekam ho odpracem, nech to mama nevie, aby ma zbytocne nestresovala - ja budem pokojna, ze som dobre kupila, a ona ze bez kocika vsetko dobre dopadne :D

zz134
27. jan 2012

@riela supis, cize kym mi bude bzat materska mozem robit na dohodu a pocas rodicovskeho mozem opat na zml. Dakujeeeem! z

lenka_x
27. jan 2012

@chelonka aj ked sa dost nabeham, dufam ze bude po tatovi, na super povahu a vela energie 🙂

lenka_x
27. jan 2012

@kkristin toto mam ujasnene, ale aj tak je na trhu tolko ponuk, ze je tazke si vybrat

kkristin
27. jan 2012

@lenka_x no ja som mala tri kriteria a ked som bola v obchode ostali mi bna vyber kociky 🙂 a potom uz ides vyradovacou metodou 🙂

riela
27. jan 2012

@tinka5 ja som mala na to homeopatiká gastrocynesine, alebo som vypila 1-2 poháre minerálky - Fatra

123kika
27. jan 2012

@karna ahoj ja mam 2terminy 4. a 11.6,ale podla sona sedi skor ten 11.6. A ja mam 24.6 narodky,ale to uz je neskoro,tak som sama zvedava,ze kedy to bude 😀 a ty co cakas? ja chlapceka/druheho/ 😲

marianax
27. jan 2012

@lenka_x no vies moja ked bude treba tak chcem radsej istotu 🙂

marianax
27. jan 2012

@majulosa dakujem moja si velmi zlata aj ked takto na dialku ale velmi mi pomoze takato podpora 😉

slavka1212
27. jan 2012

@silvia0201 Ahoj Silvi ...tak dnesne sono nic moc ....nechcelo sa ukazat celkovo aj tvaricku schovavalo ....ale raz tam zaznelo ze zazrela asi ze je to litle boy 🙂 tak ja uz oznamujem ze to bude chlapcek ....urcite sa nemylila 😵 takze zacinam nakupovat modre vecicky 😵 ,......no nic zda sa ze ja s detmi este nekoncim asi bude aj stvrte 😀

marianax
27. jan 2012

@silvia0201 jooooooooj moja ty sa asi aj bojis tesit na dievcatko ak by to naaaaahodou nevyslo ale ja uz davno viem ze to bude dievcatko krasne copate 😀 a sponky a gumicky kupuj vela toho nikdy nie je dost a hlavne sa furt stracaju 😀 😀 😀

slavka1212
27. jan 2012

Takze odkaz pre Silvinku odovzdany tak ako som slubila a teraz oznamujem vsetkym maminkam junoveckam ze cakame tretieho chlapceka 🙂 asi ....ale raz zaznelo cize chlapcek 😵 a ci sklamana ???myslela som ze budem viacej uz by som ho nemenila za nic na svete 😵

karna
27. jan 2012

@123kika ,ahoj,my este nevieme,co to bude.prveho mame chlapca olivera,no uvidime,co to bude.inak gratulujem.ja pojdem cisarskym,tak som zvedava,na ktorý den ma objednaju.možno,že sa tam aj stretneme 🙂

silvia0201
autor
27. jan 2012

@slavka1212 tak to ťa normálne obdivujem, že rozmýšľaš aj nad štvrtým 😀 klobúk dole 😀 😀
ale ešte raz ti gratulujem k zdravému chalniskovi. ja som dneska tiež bola an poradni a dr potvrdila dievčatko. a máme už 410g. 😀
kontrola o dva týždne a to idem na cukor.

silvia0201
autor
27. jan 2012

@marianax moja ja sa teším tak, či tak. viem že drobec je zdravý. po dneskajšej poradni už som istejšia, že je to dievčatko. aj v knižke už mám napísaný ženský znak.
dneska ma dojala dr (v dobrom). povedala som jej, že mi tvrdne brucho. opýtala sa koľko x za deň. povedala som jej, že asi tak 4x. usmiala sa a povedala, že 15x je v norme. skoro som sa zviezla na stoličku. kukla krčok. je úplne zatvorený, tak som spokojná 🙂 malinká podrástla. má 410g.

keira
27. jan 2012

baby, mozno budem za blbu 😀 ..ale ten krcok .. to vidi len doktor, alebo to nejak mozme same zbadat, ci citit ... 😖 ?

sandy80
27. jan 2012

Zabudla som sa opýtať, včera mi bral doki aj ster nejaký, neviem na čo, aj Vám brali v 20. týždni? Zostala som taká prekvapená🙂

nat_marcipanova
27. jan 2012

Ahojte babule, som tu nova, velmi sa z babätka vytesujem. 🙂 Ale este mam strach kupovat vecicky, Vy uz mate nieco pokupene? 😵

mo7
27. jan 2012

@milacik0106
no vlastne ani nie, najprv mi povedali, ze to vyzera na chlapca a v utorok ze asi dievca, mam sa nechat prekvapit nabuduce sono

mo7
27. jan 2012

@chelonka
dakujem za prijatie