Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 Dobré ránko babenky ...ty ešte stále nemôžeš uveriť, že máš v brušku babenku čoooo? 🙂 Je tam maminka a už sa teší veľmi na teba 😉
@milacik0106 trafila si klinec po hlavičke. aj ja sa na ňu teším. už aby bola medzi nami 😉
@silvia0201 veď ani sa nenazdáme a rodíme 🙂 čas rýchlo plynie
@michelle1984 asi ti zas zoberu krv a budu zistovat hladinu cukru v krvi aka je vysoka. ja idem na tan test 2.3. a zda sa mi to nekonecny cas ze tam treba caka 2 hodiny. treba si zobrat nieco pekne na citania asi 🙂
@indys ja mam internet na citanie 😀 tak uz len krv zas a idem? juj uste 15 min
Ahojte kočky, tak dnes som zažila strašnú noc....pálila ma neskutočne záha.... 😢 nemáte nato nejaký recept, lebo ak to bude dlhšie trvať, asi skolabujem 😉
@indys tiez si myslim, ze ked niekto veri na nejaku poveru, tak si to nestasite podvedome privodi - preto aj tie nehody v piatok 13-teho. :/ ale spravim to tak salamunsky: ze ked uvidim super ponuku, tak ten kocik kupim, lebo ja poveram neverim, ale niekam ho odpracem, nech to mama nevie, aby ma zbytocne nestresovala - ja budem pokojna, ze som dobre kupila, a ona ze bez kocika vsetko dobre dopadne :D
@zz134, aj tu sa to preberá, tak sleduj 🙂
🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/do-akej-vysky-mozem-mat-prijem-popri-materskej/
@silvia0201 Ahoj Silvi ...tak dnesne sono nic moc ....nechcelo sa ukazat celkovo aj tvaricku schovavalo ....ale raz tam zaznelo ze zazrela asi ze je to litle boy 🙂 tak ja uz oznamujem ze to bude chlapcek ....urcite sa nemylila 😵 takze zacinam nakupovat modre vecicky 😵 ,......no nic zda sa ze ja s detmi este nekoncim asi bude aj stvrte 😀
@silvia0201 jooooooooj moja ty sa asi aj bojis tesit na dievcatko ak by to naaaaahodou nevyslo ale ja uz davno viem ze to bude dievcatko krasne copate 😀 a sponky a gumicky kupuj vela toho nikdy nie je dost a hlavne sa furt stracaju 😀 😀 😀
Takze odkaz pre Silvinku odovzdany tak ako som slubila a teraz oznamujem vsetkym maminkam junoveckam ze cakame tretieho chlapceka 🙂 asi ....ale raz zaznelo cize chlapcek 😵 a ci sklamana ???myslela som ze budem viacej uz by som ho nemenila za nic na svete 😵
@slavka1212 tak to ťa normálne obdivujem, že rozmýšľaš aj nad štvrtým 😀 klobúk dole 😀 😀
ale ešte raz ti gratulujem k zdravému chalniskovi. ja som dneska tiež bola an poradni a dr potvrdila dievčatko. a máme už 410g. 😀
kontrola o dva týždne a to idem na cukor.
@marianax moja ja sa teším tak, či tak. viem že drobec je zdravý. po dneskajšej poradni už som istejšia, že je to dievčatko. aj v knižke už mám napísaný ženský znak.
dneska ma dojala dr (v dobrom). povedala som jej, že mi tvrdne brucho. opýtala sa koľko x za deň. povedala som jej, že asi tak 4x. usmiala sa a povedala, že 15x je v norme. skoro som sa zviezla na stoličku. kukla krčok. je úplne zatvorený, tak som spokojná 🙂 malinká podrástla. má 410g.
baby, mozno budem za blbu 😀 ..ale ten krcok .. to vidi len doktor, alebo to nejak mozme same zbadat, ci citit ... 😖 ?
Zabudla som sa opýtať, včera mi bral doki aj ster nejaký, neviem na čo, aj Vám brali v 20. týždni? Zostala som taká prekvapená🙂
Ahojte babule, som tu nova, velmi sa z babätka vytesujem. 🙂 Ale este mam strach kupovat vecicky, Vy uz mate nieco pokupene? 😵
@milacik0106
no vlastne ani nie, najprv mi povedali, ze to vyzera na chlapca a v utorok ze asi dievca, mam sa nechat prekvapit nabuduce sono

@marianax skôr, či neskôr sa malé ukáže. ja sa už teraz necítim na nič. predtým som bola načistom že to bude chalanisko. teraz už len fakt počkať do pôrodu 😉