Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 no aby im isiel plat 😀
Tak dievcatka moje zajtra ma caka geneticke vysetrenie neviem co ma presne caka budem na vas mysliet aby som zahnala strach a obavy 🙂
@marianax Drž sa ... viem, že všetko super dopadne ...😉
@silvia0201 @marianax silvi a to si bola vo velkom nakupnom cetre? Baby a to si viete predstavit, ze by tie tetusky za pokladnami mali vediet o kazdom tovare co a ako sa pouziva? no to si neviem ani prestavit. Ved tam je toho tolko ze by sa im to ani do hlavy nevoslo 😉 v nejakych malych potravinkach kde velku cast casu postavaju, no dajme tomu ze by to mohli vediet ale v hypermarketoch... uff 😉 to by museli mat potom dom samostudium. Je pravda, ze prave preto sa ani neoplati pytat sa.
@indys ja som bola konkrétne v kauflande. všetko by bolo ok, keby tam bol aspoň po maďarsky návod na prípravu, alebo po nemecky. ale ani jedno s toho. a po anglicky neviem, len čo som si domyslela.
najhoršie je, že v dnešnej dobe každrý pracuje preto, lebo MUSÍ, nie perto, lebo ho tá práca baví. a vidím to na maldých-moj st.syn. nemá žiadne zameranie, nič ho nebaví....
@marianax ahoj, čítam že dnes Ťa čaká namáhavý a stresujúci dník, ale verím a ako čítam veríme, že všetko bude v tom najväčšom poriadku!Čakám len na dobré správičky! 🙂
babeny v ktorom týždni sa začína oficiálne materská?
@michelle1984 materskú môžeš začať čerpať 6 týždňov pred termínom pôrodu ale aj neskôr, pokojne môžeš v jeden deň stihnúť prac. povinnosti aj pôrod 🙂
@anulienka_nr no ja na pn takže radšej skôr :D lebo čo mám len tie dve hodiny vychádzky ma už deprimujú. dakujem za info 🙂
ahojte, tak práve som sa vrátila z kontroly, výsledky krvi sú v poriadku, všetko zmerané a skontrolované...ale som odchádzala šokovaná, lebo z chlapca, z ktorého sme sa tešili posledný mesiac máme dievčatko!! :/ pipik sa nám stratil, tak teraz rozdychavam a vstrebávam tú zmenu...
@lenka_x 🙂 dúfam že nás taká zmena nečaká,už mám doma aj nejaké dievčenské vecičky, len paradox je ten že Dr. mi povedal na 90% dievča a celé moje okolie ma tipuje na chlapca...a tých 10% mi vŕŕŕta a vŕŕŕta v hlave 🙂
@lenka_x ahoj,bola si na morfo sono?lebo ja zacinam v stredu 20tt a hned vo stvrtok som objednana na morfo 3D...vam kedy prvy krat povedali co to asi bude?lebo ja som bola na sone v 12tt...to bol taky drobcek a este nebolo nic vidiet...ked som bola na poradni v 16tt,tak mi sono dr nerobila,ze az v 20tt...tak som strasne zvedava... 🙂
@sandy80 jemine,tohoto sa bojim,ze bude otocene chrbatikom...ale co narobim?je to mozne lebo,uz teraz viem,ze je hlavate,nema rado,ked lezim na chrbte...ked napr.lezim na boku a zmenim polohu,zacne sa vyduvat na jednu stranu,na druhu 😀 a to 4D sa kedy robi?alebo mozem ist kedy chcem?
Babenky neviete ako dopadla @marianax?
@milacik0106 ..tiez na nu myslim ake boli vysledky...len neviem ci uz bude vediet hnet,alebo az neskor
@lenca6482 ja jej veľmi prajem aby boli ok .. aj budú určite .. len je nezvyk, že sa tu ešte neukázala
@milacik0106 ..veris,ze aj mne to vrta v hlave,vzdy hned napisala...musi to byt dobre...asi je unavena,muselo to byt prenu dnes velke vypatie,snad sa nam zajtra ozve
@lenca6482 ja verím, že je v tom len únava zo stresu

@lenca6482 dakujem ti moja si zlata 🙂