icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
29. jan 2012

@lenca6482 dakujem ti moja si zlata 🙂

marianax
29. jan 2012

@silvia0201 no aby im isiel plat 😀

marianax
29. jan 2012

Tak dievcatka moje zajtra ma caka geneticke vysetrenie neviem co ma presne caka budem na vas mysliet aby som zahnala strach a obavy 🙂

lenca6482
29. jan 2012

@marianax aj my na teba budeme strasne mysliet!! urcite hovorim za vsetky dievcata co su tuna

marianax
29. jan 2012

@lenca6482 dakujeeem vam vsetkym dievcata moje 😉

eemmaa
29. jan 2012

@marianax ahoj ja vas citam, ale dost casto 🙂 ale pisem uz menej 🙂

milacik0106
29. jan 2012

@marianax Drž sa ... viem, že všetko super dopadne ...😉

riela
30. jan 2012

@marianax držím dnes päste, nech všetko dobre dopadne 🙂

majulosa
30. jan 2012

@marianax držkaj sa 😉

sandy80
30. jan 2012

@marianax myslím na teba, už si možno u dokiho a dúfam, že sa už vytešuješ že je všetko ok🙂))

indys
30. jan 2012

@silvia0201 @marianax silvi a to si bola vo velkom nakupnom cetre? Baby a to si viete predstavit, ze by tie tetusky za pokladnami mali vediet o kazdom tovare co a ako sa pouziva? no to si neviem ani prestavit. Ved tam je toho tolko ze by sa im to ani do hlavy nevoslo 😉 v nejakych malych potravinkach kde velku cast casu postavaju, no dajme tomu ze by to mohli vediet ale v hypermarketoch... uff 😉 to by museli mat potom dom samostudium. Je pravda, ze prave preto sa ani neoplati pytat sa.

silvia0201
autor
30. jan 2012

@indys ja som bola konkrétne v kauflande. všetko by bolo ok, keby tam bol aspoň po maďarsky návod na prípravu, alebo po nemecky. ale ani jedno s toho. a po anglicky neviem, len čo som si domyslela.
najhoršie je, že v dnešnej dobe každrý pracuje preto, lebo MUSÍ, nie perto, lebo ho tá práca baví. a vidím to na maldých-moj st.syn. nemá žiadne zameranie, nič ho nebaví....

anulienka_nr
30. jan 2012

@marianax ahoj, čítam že dnes Ťa čaká namáhavý a stresujúci dník, ale verím a ako čítam veríme, že všetko bude v tom najväčšom poriadku!Čakám len na dobré správičky! 🙂

zuzu4444
30. jan 2012

@marianax aj ja drzim palce 🙂

michelle1984
30. jan 2012

babeny v ktorom týždni sa začína oficiálne materská?

anulienka_nr
30. jan 2012

@michelle1984 materskú môžeš začať čerpať 6 týždňov pred termínom pôrodu ale aj neskôr, pokojne môžeš v jeden deň stihnúť prac. povinnosti aj pôrod 🙂

michelle1984
30. jan 2012

@anulienka_nr no ja na pn takže radšej skôr :D lebo čo mám len tie dve hodiny vychádzky ma už deprimujú. dakujem za info 🙂

lenka_x
30. jan 2012

ahojte, tak práve som sa vrátila z kontroly, výsledky krvi sú v poriadku, všetko zmerané a skontrolované...ale som odchádzala šokovaná, lebo z chlapca, z ktorého sme sa tešili posledný mesiac máme dievčatko!! :/ pipik sa nám stratil, tak teraz rozdychavam a vstrebávam tú zmenu...

anulienka_nr
30. jan 2012

@lenka_x 🙂 dúfam že nás taká zmena nečaká,už mám doma aj nejaké dievčenské vecičky, len paradox je ten že Dr. mi povedal na 90% dievča a celé moje okolie ma tipuje na chlapca...a tých 10% mi vŕŕŕta a vŕŕŕta v hlave 🙂

sijust
30. jan 2012

@lenka_x ahoj,bola si na morfo sono?lebo ja zacinam v stredu 20tt a hned vo stvrtok som objednana na morfo 3D...vam kedy prvy krat povedali co to asi bude?lebo ja som bola na sone v 12tt...to bol taky drobcek a este nebolo nic vidiet...ked som bola na poradni v 16tt,tak mi sono dr nerobila,ze az v 20tt...tak som strasne zvedava... 🙂

sandy80
30. jan 2012

@sijust aj ja som čakala na toto morf. sono, že sa malé ukáže, ale neukázalo sa, a ultrazvuk bude už len v 30. týždni, dovtedy sa zbláznim🙂 Ale o mesiac asi pôjdeme na 4D, to bude 24. týždeň, možno sa nám ukáže🙂

sijust
30. jan 2012

@sandy80 jemine,tohoto sa bojim,ze bude otocene chrbatikom...ale co narobim?je to mozne lebo,uz teraz viem,ze je hlavate,nema rado,ked lezim na chrbte...ked napr.lezim na boku a zmenim polohu,zacne sa vyduvat na jednu stranu,na druhu 😀 a to 4D sa kedy robi?alebo mozem ist kedy chcem?

mo7
30. jan 2012

@sijust
ahoj to by aj mna zaujimalo, lebo by sme chceli vediet na ake pohlavie pripravit synatora, ten by chcel braceka, co by malo byt podla lekarky, ale na morfo mi povedali, ze asi dievca, ale ze lepsie bude sa v 30 tt opytat a to sa mi teda cakat nechce

cobhan
30. jan 2012

@mo7 skus test Boy or girl?. Nam lekar povedal, ze asi baba tak som skusila aj test a ten to potvrdil. Uz nam len ostava dufat, ze sa nemylili 🙂

eemmaa
30. jan 2012

@sijust ahoj ja som bola v 20 tt a ukazal sa nam hned 🙂 tak ze sa uz zacali vo velkom nakupy 🙂

milacik0106
30. jan 2012

Babenky neviete ako dopadla @marianax?

lenca6482
30. jan 2012

@milacik0106 ..tiez na nu myslim ake boli vysledky...len neviem ci uz bude vediet hnet,alebo az neskor

milacik0106
30. jan 2012

@lenca6482 ja jej veľmi prajem aby boli ok .. aj budú určite .. len je nezvyk, že sa tu ešte neukázala

lenca6482
30. jan 2012

@milacik0106 ..veris,ze aj mne to vrta v hlave,vzdy hned napisala...musi to byt dobre...asi je unavena,muselo to byt prenu dnes velke vypatie,snad sa nam zajtra ozve

milacik0106
30. jan 2012

@lenca6482 ja verím, že je v tom len únava zo stresu