icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

sandy80
30. jan 2012

@mo7 u nás je to tiež tak, že syn chce bračeka, tak som zvedavá aj ja , a chcela by som ho pripraviť🙂 ja viem tak, že ideálne je to medzi 24 a 28. týždňom, so synom sme boli v 6. mesiaci, aj tentokrát to plánujem na začiatok marca (pôjdeme ak bude možné hneď 1.-ho) 😀

riela
31. jan 2012

Dobré ráno!
@lenka_x aké nové správy to tu čítam 🙂
u mňa nič nové, len sa už neviem navliecť ráno skoro do ničoho...
vidím tu aj nové baby 🙂, dúfam, že aj vám tu bude tak fajn ako mne.

silvia0201
autor
31. jan 2012

ahojte dievčatá. ako sa máte??
chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás občas bolesti krížov a chrbta. mňa od včera dosť pobolievajú kríže.

milacik0106
31. jan 2012

@silvia0201 Ahoj aj mňa bolia ale len vtedy keď som dlho na nohách .. potom si ľahnem a je mi lepšie ...

silvia0201
autor
31. jan 2012

@milacik0106 ja som sa musela včera nejak zle zohnúť, alebo čo, lebo ma neskutočne boleli kríže. dneska je to lepšie, ale stále ich cítim. hádam to prejde.
ako sa ináč máš? malinký kope? no moja je deň čo deň aktívnejšia. že po kom to díte bude 😀 ?

milacik0106
31. jan 2012

@silvia0201 áno Tomáško kope .. včera vo vani mi naskakovalo bruško .. toto som prvý krát videla 🙂 sa teším z každého jeho pohybu 🙂 takže sa mám skvele 😉 vďaka za opýtanie ... a ty čítam, že tiež si malinkú užívaš .) už aby bol jún 😉

silvia0201
autor
31. jan 2012

@milacik0106 jéééééj tak ty už máš aj meno. my sa ešte stále dohadujeme a dohadovať budeme ešte aj vtedy, keď amlá bude na svete 🙂 veď to. aby už bol júl 😀 😀

milacik0106
31. jan 2012

@silvia0201 no meno má po tatinovi 🙂 bolo to jednoduché u nás ... ale pre babenku sme nemali ...takže by sme natom boli tak ako vy .) a nemáte ani nejaký typ? 😉

silvia0201
autor
31. jan 2012

@milacik0106 drahý chce jednoznačne Silviu, čo ja jednoznačne odmietam 😠
ja by som veľmi chcela Simonu, čo zas razantne odmieta drahý 😠 čisté kocúrkovo.... no a potom sú mená ako Sofia, Diana a Alexandra.

milacik0106
31. jan 2012

@silvia0201 🙂 máš to ťažké 🙂 skús čo sa hodí k priezvisku ... Sofiniek je dnes veľa, diana ako Lady Di ... a Saška je tiež krásne meno 🙂

silvia0201
autor
31. jan 2012

@milacik0106 hodí sa hociaké meno k priezvisku.
Diana preto, lebo v gréckej mitológii to bola bohyňa lovu 🙂
tak či tak, času ešte máme dosť, tak sa možme s drahým naťahovať koľko chceme 😀 aj tak ja rozhodnem pri pôrode jak sa malá bude volať 😀

milacik0106
31. jan 2012

@silvia0201 🙂 určite vyberieš krásne meno malej princezničke 🙂

marianax
31. jan 2012

Ahojte dievcata moje chcem vam podakovat za vasu podporu ste fakt zlate velmi mi to pomaha 🙂 vcera som uz bola hrozne unavena tak som ani na nete nebola ale vcera to nebolo nic hrozne na genetike bola len konzultacia potom som sa sla objednat na amnio kde som dllllllho cakala ta sestricka nebola velmi vludna 😖 no ale lekarka zlata a uz hned zajtra idem na to amnio tak zajtra budem najviac potrebovat vasu podporu rano u o pol osmej mam byt v presove no a som objednana aj na 3D na 14februara super datum ze 😀 takze tak moje info pre vas 😀 budem tam lezat jednu noc tak sa ozvem az ked pridem kocky ale dnes este mozeme pisat a vy co mate nove nestiham ani citat 🙂

marianax
31. jan 2012

@silvia0201 moja ja sa pridam s odpovedou ja mam problemy s krizami od 4mesiaca ked viac chodim a sadnem no a potom mam vstat och bolest taka ze na lavu nohu nemozem vstat no ale to som mala aj pri poslednej dcere tak som si aj vedoma ze to nie je prve ani druhe tehu 🙂 chodim jak medvet a brusko este ani nemam az take velke 🙂

milacik0106
31. jan 2012

@marianax držkaj sa 🙂 všetko bude o.k. 😉

marianax
31. jan 2012

@milacik0106 dakujem moja verim ze bude no ale nie som prva ani posledna co toto musim podstupit no nie?

milacik0106
31. jan 2012

@marianax presne tak ... 🙂

marianax
31. jan 2012

no dievcata co dnes porabate? 🙂

lenca6482
31. jan 2012

@marianax to mas pravdu niesi prva a ani posledna,moja kamaratka natom bola tiez a vsetko bolo v poriadku 😉 ...mysleli sme si,ze si unavena a zajtra budeme 100 pro drzat palceky:o)hlavne dnes oddychuj v klude 🙂

marianax
31. jan 2012

@lenca6482 dakujem moja som si citala vase chaty az ste ma dojali jake ste zlate ze na mna myslyte ono vies ja to vsetko vydrzim len aby bolo malinke zdrave to je najpodstatnejsie 😉

lenca6482
31. jan 2012

@marianax 🙂 ..... to je jasne,ze myslime,si nasa.... nepochybujem o tebe a ani o malickom 😎

marianax
31. jan 2012

@lenca6482 dakujem ti lenocka moja 🙂 a vy co budete mat aj sa tu pisalo ale ked ja nemam akosi prehlad 😀

lenca6482
31. jan 2012

@marianax ja som este nepisala pohlavie 🙂 ...no to keby som vedela co to bude🙂) raz videla pani doktorka pipika a teraz co sme boli naposedy,tak to bolo otocene chrbatikom a ritku to malo taku vyspulenu,doktorka povedala,ze nic mu odtial netrci,tak ze to vyzera na dievcatko,ale tak vies,hned sa tam zasa nieco ukaze 😀 teraz mame v sobotu svadbu a uz mam aj ten brusek vacsi,tak snad to zvladnem cely den,musim sa setrit🙂...ved potom dam aj dake fotecky 😉

marianax
31. jan 2012

@lenca6482 àhaa no na tiez povedala ze chlapcek ale uvidi sa este jaaaj tak svadba gratujuleee ale urcite sa setri no aj tak ti zela prekrasnu svadbu a vela stastia a zdravicka do manzelkeho zivota 🙂

silvia0201
autor
31. jan 2012

@marianax ahoj. no ja pevne verím, če malinké bude 100% zdravučké. budem na teba myslieť zajtra celý deň. je to zaujímavé, že ťa hneď poslali na amnio. síce, kebyže aj ja súhlasím, tak mám skôr amnio, ako UTZ.
no mňa len včera pochytili kríže, ale to asi preto, lebo som trocha viac robila a kolenačky umývala dlážku, tak som sa asi zle zvrtla a zas mi tam spravili galibu tie hernie. ale dneska je to fakt dobré. dúfam, že zajtras budem behať jak srna- ešte dobre, že som si od dr vypýtala guajakuran, ten mi aspoň trocha uvoľní stuhnuté svalstvo.

marianax
31. jan 2012

@silvia0201 no moja len sa setri robota neutecie 🙂 no objednali a tak lebo so uz v 20tt a amnio sa robi do 21tt vies jak to prv so cakala na vysledky na AFP a teraz zas cakat a tyzen za tyzdnom rychlo ide.............a dakujem i ja na vas dievcata vseke bude mysliet 😉

silvia0201
autor
31. jan 2012

@marianax viem. mne tiež povedala dr z genetiky, že keby vyšiel zlý morfo UTZ, tak mám hneď volať a ísť na amnio. UTZ mi robil v 21tt.
ja viem že neutečie, ale keď vidím že je dlážka špinavá, všade omrvinky, nedá mi to, musím to spratať.

marianax
31. jan 2012

jasne to ta chapem tiez mi take veci nedaju stale hovorim detom vasu detsku izbu uz nikdy nebude pratat a stale ju upracem 😀 a ty si preco bola na genetike?

sandy80
31. jan 2012

@marianax zajtra na teba myslím🙂)) a držím palce!!! a všetko bude v najlepšom poriadku!!! 🙂

slavka1212
31. jan 2012

@marianax aj ja budem na teba mysliet zajtra ....a myslim vlastne stale len nemam cas sa zapajat do pisania .....tak sa drzkajte a nech je malinke zdravucke ..... vsetko dobre dopadne uvidis 😉 pekny den ja padam do prace 😠