Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@slavka1212 dakujem ti moja dakujeeeeeem 😉
@marianax drzim packeky a pomodlim sa za teba aj babatko aby si sa nebala a babatecku ihla nevadila, myslim na teba, vsetko bude dobre nebojkaj!! 😉 😉
@slavka1212 no u mňa je to opačne. ja mám dosť pošahanú chrbticu a keď sa zle zohnem, zvrtnem, alebo niečo robím, tak takto skončím. mne už poriadne udiera na mozog toto nič nerobenie. 😖 keby aspoň vonka bolo teeeeeeeeeeeeeeeeeeeplo, tak by mi čas rýchlejšie ubiehal.
@silvia0201 tak toti verim moja ale uz sa to bude len zlepsovat to pocasicko 🙂 ja este stale robim sa cudujem ze mam tolko energy a ze vladzem ......zo zaciatku som bola strasne zdochnuta ale uz som ozila ani sama neviem jak 😀 kupene nemam este nic akurat drahy objednal postielku z Brna ...ty uz nakupujes ?
ahojte, ja som sem chodila pod nickom briana. ale zabudla som heslo tak mam tento nick teraz 🙂 ako sa mate? ako pokračujete v tehulkovani? ja už viem že budeme mat dievčatkooo 🙂
Baby neviete niečo o daniwaugh ? ona nás dávala do tabulky, že ktorá kedy čakáme , vek , mená a kde budeme rodiť nejako dávno sa neozvala... a tú tabulku tiež neviem najsť... ☹
@hrivushka gratulujem k dievcatku 🙂
Dobré ránko žienky a pekný deň ..... 🙂
Dobré ránko tehulky ....🙂))
@milacik0106 aj tebe dobré ránko 🙂
@majulosa čo más dnes v pláne?
pekné ráno tehulky, myslím si, že všetky myslíme na marianu, a držíme jej - im - palce. Ja mám doobeda veget, iba prať budem, mm zobral malého ku svokre, ať popoludní ideme na návštevu, známa má 3 mesačné bábätko, tak sa teším🙂)) trocha ho pomačgám🙂
@slavka1212 ešte nie. ja začnem asi len okolo 7. mesiaca. a ani sa mi teraz v tejto drbnutej zime nechce flákať po obchodoch.
ja by som tiež furt niečo robila, ale vidíš jak väčšinou skončím 😖 ale príde jar a ja neodolám a budem sa hrabať v zemi, sadiť arď. no len neviem, či mi toé brucho dovolí 🙂
@adulka165 no moja ona je od začiatku v súkromnej téme. tabuľku som si chcela tiež minule kuknúť, ale nemá ju už tam. skúsom jej napísať.
dievčatá, našla som jednu zaujímavosť. daniwaugh spočítala chlapťekov a dievčatá a vyšlo jej toto: chlapcov 27: dievčatá 11. no tuším je to len v súkromnej témičke. ale aj tu majú prevahu chalani.
@adulka165 musíš požiadať o priateľstvo @ júnovky 2012, kde ťa labutka pridá medzi priateľov. tak sa potom dostaneš k tabuľke.
@anulienka_nr tak ti drzim palce aby sa ti nestalo to iste...ja nastastie este nemam nic kupene, ale som si uz na toto chalana nejako zvykla :/
@lenka_x a aká bola posledná novinka? Akosi mi ušla niť 😉
@milacik0106 ze z chlapceka mam dievcatko 🙂 ale hlavne ze je zdrave 😀
@sijust mne robi kazdy mesiac 2D, v 16 mi povedal chlapca a teraz dievca, a pytala som sa na 3D, tak sa mam na 21 tyzden objednat, ze vtedy ich robi, tak uvidime co mi povie tam, potom dam vediet. ...ked budes mat malinke dobre otocene, tak je uz dost velke aby to vedel urcit, mne povedal ze je to na 95 %.
@lenka_x presne tak najdôležitejšie je že je zdravučké .) juuupííí
@silvia0201 ahoj, no mna tiez pobolieva chrbatik, ale len ked zle lezim a ze sa idem zodvihnut
@milacik0106 aj my sme to s chlapcenskym menom mali lahke, kym to bol akoze chlapec, teraz pre dievca to bude tazsie, ale mame uz aj nejake moznosti: Simonka, Nikolka alebo Tamarka ?? 😕
@lenka_x teraz je in aj Terezka 🙂 v pondelok kámoška porodila Tamarku 🙂
@milacik0106 vazne ? ja som si myslela ze to meno sa moc nedava, aspon ja som ho este nepocula
😒
@milacik0106 nerada by som davala meno co dava vela ludi, skor take co sa moc nepouziva ale nejake slovenske
@lenka_x No tak Tamarku som teraz po dlllhej chvílke počula, že niekto dal ... mne pripadá trošku exoticky to meno 🙂

@silvia0201 mna tiez bolia krize ale u mna to je skor ked nic nerobim ze sa zalezim a potom vsetko stuhnute ...uz ked sa rozhybem tak som v pohode ......strasne rychlo to leti aspon mne vsak uz zajtra je februar ci paaaaaaaana 😵