Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@milacik0106 nasla som ho v slovenskom kalendari a tiez neviem o tom ze by sa casto pouzivalo, nechcem meno co bude mat kazde druhe mimi 😎
@milacik0106 no mojka tak do teraz som ležala a teraz som robila lasane som zvedavá ako budú chutiť môjmu drahému 😉 🙂 a ty čo porábaš???
@slavka1212 no mám to geneticky dané 😀 otec bol poľnohospodársky ing.
ja som dneska bola v tescu, ale nič som nekúpila, hoci boli dobré ceny. jedno čo sa mi nepáčilo bolo to, že všetko bolo v bielej farbe. no a trocha podtlače. ja by som chcela farebné a živé farby.
a aj tak naše budú potrebovať letné vecičky a nie zimné, ktoré ešte len prídu do obchodov, tak naozaj máme čas.
Ahoj babule. 🙂 Tesiiim sa tesiiim, vytesujem. Dnes sme boli na morfologickom screeningu u pana Dr. Cunderlika a nas anjelik by mal byt v poriadku. 🙂 🙂
tak mňa zajtra čaká poradńa a poobede ultrazvuk, tak verím, že všetko dopadne v poriadku.Hlavne dúfam, že sa ráno postavím z postele, lebo dnes ma hrozne bolia kríže ☹
@majulosa ja som mala návštevu - svojho tatka a potom kozmetiku a nakoniec som šla na nákup ... a tá strašná zima čo je nechápem odkiaľ sa vzala ... musela som rýchlo zacúvať do garáže lebo mi skoro privreli dvere auto .. neskutočný vietor ....
ako pozerám tak dnes sa tu ešte neukázala @marianax ... verím, že je malinké ok
@milacik0106 ..nie,nie,ani neukaze,vcera pisala ze sa ozve az zajtraaa 🙂
Ahojte!
Dnes ráno som si všimla, že sa mi začína robiť taká tmavšia čiara od pupku nadol 🙂
Ahojte maminy, po dnešnom genetickom sone 🙂
babika je zdravá, vyvíja sa tak ako má hlavička, chrbtička , pusinka a je velmi aktívna, čo aj patrične cítim 🙂
a pohlavie potvrdene dievčatko, takže sa tešíme že budeme mať doma párik. 🙂
Ahojte dievcata moje dakujem este raz za vasu podporu dnes som prisla z nemocnice zakrok som zvladla aj vdaka tomu ze som na vas tak myslela 🙂 robili mi to riadne na sale takze prostredie neprijemne ale netrvalo to dlho na izbe som bola s jednou cakajucou mamickou a dvomi mamickami s babetkami z ktorych jedna mala tiez 5-babo dievcatko a doma ma 4chalanov 😀 take zlate tie babetka jak male babiky 😀 no teraz uz len cakat na vysledok dufam ze nie az tie 3tyzdne ako mi povedali no a 14teho februara idem na 3D 🙂 a vy ako moje co mate nove? 🙂
ahojte, mate niekto podobny problem ako ja? bola som vegetarianka, teraz sa snažim jest mäso aspon občas. neviem ho však absolutne stravit. po zjedeni bravčoveho alebo hovadzieho mam ukrutne bolesti brucha, čreva sa prestanu hybat, mam pocit že umriem. kuracie sa dalo, ale po včerajšku sa bojim už aj toho. čo sa s tym da robiť?
@blackswan75 dakujem mojko 🙂
tak dievcata konecne sa ukazal, my cakame chalana 🙂
@marianax Vítaj .. ja som sa už nevedela dočkať čo je s tebou ... zvládla si to na jednotku šikulka .. a bábatko je v úplnom poriadku ..tomu ver 😉
@kkristin Vítaj v klube - chlapčekov - pipíkov 😉
a baby už mate bruška??? ja ešte nič... iba take mini... ako ked sa človek dobre naje.
@hrivushka Ja mám .. už ho neskryjem ... 😉
no bruško ja mám podľa mňa obrovské na svojich 21 týždňov, a pritom som nepribrala iba kilo, no ale treba dodať, že som aj pred tehotenstvom mala "pneumatiku" dosť veľkú, tak to asi preto 😀
Závidiím Vám všetkým dievčatá a zároveň gratulujem, že už viete pohlavie vašich bábätiek🙂 My sme sa rozhodli že pôjdeme na 4D, ale aj to robia iba od 24. týždňa, tak ešte mesiac musíme vydržať 🙂 V podstate to je jedno, len aby bolo zdravé 😉
@sandy80 ja som dnes presne 23+0tt a pribrala som 7 kg... uvidíme v pondelok - mám poradňu či už aj nie viac 😉 ja si myslím, že mám také akurát na 6.mesiac 🙂
@milacik0106 ja som pribrala asi tolko čo ty.. no pred tehotenstvom som bola velmi chuda, trčali mi všetky rebra 😀 brucho som mala prepadnute. teraz ho mam akurat take normalne, bežne. nikto mi neveri že som tehotna. a už vobec nie že už pomaly v šiestom mesiaci 😎 pytala som sa aj lekara či je to v poriadku... no vraj hej, mala važi tolko čo ma. tak som uvedava kedy aj ja budem mať taky ozajstny tehu pupek
@hrivushka všetky sme iné .. ja som krpec ... 156cm a pred tehu som mala 53kg teraz mám 60 kg .. ešte 7 do konca a stačí 😉

@silvia0201 ani ja este nic nenakupujem ....nejak stale odkladam ze este je cas 🙂 a podalsie ani cas nemam este stale robim ..... 😠 tak ty si potom riadna gazdinka ked takto v zahradke sa vies zvrtat 🙂 sikovnica jedna ...