icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

hrivushka
25. sep 2012

@zz134 kojis? Ked hej skús zjest slivky alebo slivkovu stavu vypiť

riela
25. sep 2012

@zuzube to mi je ľúto. už aj vieš kedy pôjdete?

zz134
25. sep 2012

@hrivushka nekojim:(

1ivanka1
25. sep 2012

@zz134 vitaj v klube, my tiež stále nič, ja som dala dnes tiež vodu z ovsených vločiek, tak isto vodu z vyvarených sliviek a nič ☹ ☹ ☹ ja už neviem čo by som jej dala..iba sa spúča a nič nevytlačí ☹ ☹ ☹

zz134
25. sep 2012

@1ivanka1 a tiez tak strasne placete? ja som nasadila biogaju tak som zvedava

1ivanka1
25. sep 2012

@zz134 no koliky mávala dosť, tie už našťastie prešli KLOP KLOP KLOP, ale vykakať sa nemôže aj tak, tlačí tlačí a nič, keď jej pomôžem rúrkou tak neskutočný plač, hneď ju musím zobrať na ruky a utíšiť..bio gaiu máme už asi 3 týždne, neviem či pomohla tomu že nemáme koliky alebo to prešlo samé, ale kakaniu veru nepomohla... ☹ ☹

silvia0201
autor
25. sep 2012

dneska je presne rok, čo naša malinká dala o sebe vedieť a na tehu teste som našla toto

zuzube
25. sep 2012

@riela zajtra mame kontrolu a vo stvrtok by mala byt operacia

zuzube
25. sep 2012

@zz134 dakujeme krasne, snad uz sa jej potom konecne ulavi, chudinka moja

zuzube
25. sep 2012

@marianax dakujem krasne za podporu moja, operaciu zvladla, ocko ma pekne, ale to druhe sa nam zase pokazilo, je u plne zakalene a ma tam aj vysoky tlak, zase je uplakana, nic neje... tak ako predtym... cize vo stvrtok nas caka pravdepodobne dalsia operacia... ja uz nevladzem, asi ma klepne z toho vsetkeho :(
dufam, ze tvoj malinky to zvladne lavou zadnou a potom uz budete mat pokoj, tiez som na vas myslela, ze ako sa mate

zuzube
25. sep 2012

@marianax
takze takto vyzerame po operacii, to lave nam robili teraz a to prave o tyzden skor... na prave asi vidi iba malicko :(

emily84
25. sep 2012

@zuzube Zlatko uzasne, snad bude mat coskoro po vsetkom a bude dobre. Deticky by nemali trpiet, preco sa taketo veci deju..... len to vydrzte, urcite sa coskoro polepsi... je strasne zlatucka, posielame pusinky aj uslintane od Emily 🙂

1ivanka1
25. sep 2012

@zuzube no je mi tej tvojej malinkej strašne lúto, je strašne zlatučká, pevne dúfam,že už budete ok a už sa Vám ten zákal neobjaví a Alexandra sa bude dívať na svet oboma očkami 🙂 🙂
prečo sa tie detičky musia trápiť hneď ako sa narodia....
želám ti veľa, veľa, veľa síl, lebo ich potrebuješ pre ňu...zrovna mi slzy vbehli do očí

riela
25. sep 2012

@zuzube držte sa bambuľky aj ty aj Saška. Posielam srdiečko, aby ste to zvládli, aspoň takto ťa podporím.

zz134
25. sep 2012

@zuzube krasnucka malinka ale neboj, dobre to dopadne! viem to!velmi na Vas myslim!

silvia0201
autor
25. sep 2012

@zuzube anjielik malinký. držím silno palčeky, nech všetko dobre dopadne.

miskaska
25. sep 2012

@zuzube držím palce, nech operácia dobre dopadne! Krásne dievčatko.

sandy80
25. sep 2012

@zuzube Držím palčeky, posielam pozitívnu energiu, ste obidve statočné hlavne tá krásna hrdinka. Objímam Vás a viem že všetko bude ok, len treba vydržať.

vlnka81
25. sep 2012

ahoj @majusqwa , ufff 100 rokov som nebola na tejto diskusii, teraz citam co pises v juli - vahas ci ockovat ci nie, paci sa mi odpoved od @macuka , plne s nou suhlasim, studuj, studuj, studuj a hlavne nenechaj sa zmanipulovat niecim co nie je pravda...resp. uz je tomu par mesiacov odvtedy. dala si nakoniec ockovat? my nebudeme ockovat nic...a nie sme ziadni sektari ani sarlatani ako nas (tych co nedavaju ockovat) radi doktori oznacuju, sme len dobre informovani rodicia ktorym zalezi na zdravi ich deti - a hlavne mali sme to stastie vobec sa nad tym zamysliet. ktovie ak by @macuka davno davno neotvorila tuto temu na MK tak by mozno nas maly bol uz zaockovany vsetkym co by chytila Dr do ruky ☹ je tu viacero tem co sa tyka ockovania, pzori napr. nesuhlas s povinnym ockovanim , alebo ake ste mali neziaduce ucinky po ockovani ☹ ☹ ☹

vlnka81
25. sep 2012

@kari55 ahoj, nezmenil sa jej spankovy rezim po ockovani? dufam ze sa to uz upravilo, drzim palce. tiez to moze byt ze rastie a je hladnejsia - len je unavena tahat mliecko...mozno ak si odsajes mliecko a budes ju prikrmovat MM..

marianax
25. sep 2012

@zuzube moja krasna bambulka nech sa jej tie ocka cim skor uzdravia uz na furt chrumka je nadherna tie licka cmuuuk 🙂

marianax
25. sep 2012

@silvia0201 wooooow uz rooooooook ja som este 14septembra mrchu mala 😀

silvia0201
autor
25. sep 2012

@marianax vreu rok. ja som poslednú mrchu mala 28.8. a 25.9. som testla poledným testom, lebo mi jeden deň meškala mrcha. no a objavil sa slabý duch. vôbec som to nečakala. nedarilo sa a ja som si povedala, ak sa nezadarí do januára, skúsime cez nejaké centrum. no a vidíš. výsledok spinká v postieľke 😀

marianax
25. sep 2012

@zuzube mojka ty mas toho teraz dost a este aj mna podporujes dakujem my ideme vo stvrtok tiez na kontrolu znova a zase nam asi budu robit prepichovanie ocka lebo vidim ze to stale kapraveje velmi silno budem na teba mysliet a pomodlim sa za malinku nech to zlvadne co najelepsie nech sa naozaj na svet diva s oboma zdravima ocickami lebo ich ma krasne chrumka malinka vela sil aj tebe moja si silna maminka objimam ta moja zlata takto na dialku aj malinku hrdinku budem na vas vela mysliet

kari55
25. sep 2012

@zuzube Veľmi držím palce, nech všetko dobre dopadne 🙂

marianax
25. sep 2012

@silvia0201 moja krasna ja sa velmi tesim ze mas malinku princeznu a som velmi vdacna za to ze som ta spoznala aj ked len takto on line ale vela krat si ma podporila a dala viac ako kamosky ktore mam tu a stretavam sa s nimi osobne dakujem a dufam ze si pisat este dlho budeme 🙂 😉

majusqwa
26. sep 2012

@vlnka81 a nevidela si v nesuhlase s ockovanim moje prispevky? :P akurat tam idem napisat o dnesnej poradni...

hrivushka
26. sep 2012

@zuzube držím Vám palce nech všetko dobre dopadne a mala princezná je ok!!

monuska342
26. sep 2012

@vlnka81 ahoj aj ja nedavam ockovat skvele si sa rozhodla 🙂 podla mna je ockovanie iba biznis ako inak mi vysvetlia ze moj syn dostal chorobu proti ktorej bol ockovani a tie neziaduce ucinky 😠

zz134
26. sep 2012

Baby tak mi sme dnes boli u dokiny s tym ze nekakame. kazala dat stavicku mrkvovojablckovu. tak sme dali a malemu chutila. len som sa zabudla spytat ako casto denne...co myslite? staci raz za den? kazala na zaciatok 2L...
A mame 7,880kg....