Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@zz134 no koliky mávala dosť, tie už našťastie prešli KLOP KLOP KLOP, ale vykakať sa nemôže aj tak, tlačí tlačí a nič, keď jej pomôžem rúrkou tak neskutočný plač, hneď ju musím zobrať na ruky a utíšiť..bio gaiu máme už asi 3 týždne, neviem či pomohla tomu že nemáme koliky alebo to prešlo samé, ale kakaniu veru nepomohla... ☹ ☹
@marianax dakujem krasne za podporu moja, operaciu zvladla, ocko ma pekne, ale to druhe sa nam zase pokazilo, je u plne zakalene a ma tam aj vysoky tlak, zase je uplakana, nic neje... tak ako predtym... cize vo stvrtok nas caka pravdepodobne dalsia operacia... ja uz nevladzem, asi ma klepne z toho vsetkeho :(
dufam, ze tvoj malinky to zvladne lavou zadnou a potom uz budete mat pokoj, tiez som na vas myslela, ze ako sa mate
@zuzube no je mi tej tvojej malinkej strašne lúto, je strašne zlatučká, pevne dúfam,že už budete ok a už sa Vám ten zákal neobjaví a Alexandra sa bude dívať na svet oboma očkami 🙂 🙂
prečo sa tie detičky musia trápiť hneď ako sa narodia....
želám ti veľa, veľa, veľa síl, lebo ich potrebuješ pre ňu...zrovna mi slzy vbehli do očí
@zuzube anjielik malinký. držím silno palčeky, nech všetko dobre dopadne.
ahoj @majusqwa , ufff 100 rokov som nebola na tejto diskusii, teraz citam co pises v juli - vahas ci ockovat ci nie, paci sa mi odpoved od @macuka , plne s nou suhlasim, studuj, studuj, studuj a hlavne nenechaj sa zmanipulovat niecim co nie je pravda...resp. uz je tomu par mesiacov odvtedy. dala si nakoniec ockovat? my nebudeme ockovat nic...a nie sme ziadni sektari ani sarlatani ako nas (tych co nedavaju ockovat) radi doktori oznacuju, sme len dobre informovani rodicia ktorym zalezi na zdravi ich deti - a hlavne mali sme to stastie vobec sa nad tym zamysliet. ktovie ak by @macuka davno davno neotvorila tuto temu na MK tak by mozno nas maly bol uz zaockovany vsetkym co by chytila Dr do ruky ☹ je tu viacero tem co sa tyka ockovania, pzori napr. nesuhlas s povinnym ockovanim , alebo ake ste mali neziaduce ucinky po ockovani ☹ ☹ ☹
@silvia0201 wooooow uz rooooooook ja som este 14septembra mrchu mala 😀
@marianax vreu rok. ja som poslednú mrchu mala 28.8. a 25.9. som testla poledným testom, lebo mi jeden deň meškala mrcha. no a objavil sa slabý duch. vôbec som to nečakala. nedarilo sa a ja som si povedala, ak sa nezadarí do januára, skúsime cez nejaké centrum. no a vidíš. výsledok spinká v postieľke 😀
@zuzube mojka ty mas toho teraz dost a este aj mna podporujes dakujem my ideme vo stvrtok tiez na kontrolu znova a zase nam asi budu robit prepichovanie ocka lebo vidim ze to stale kapraveje velmi silno budem na teba mysliet a pomodlim sa za malinku nech to zlvadne co najelepsie nech sa naozaj na svet diva s oboma zdravima ocickami lebo ich ma krasne chrumka malinka vela sil aj tebe moja si silna maminka objimam ta moja zlata takto na dialku aj malinku hrdinku budem na vas vela mysliet
@silvia0201 moja krasna ja sa velmi tesim ze mas malinku princeznu a som velmi vdacna za to ze som ta spoznala aj ked len takto on line ale vela krat si ma podporila a dala viac ako kamosky ktore mam tu a stretavam sa s nimi osobne dakujem a dufam ze si pisat este dlho budeme 🙂 😉
@vlnka81 ahoj aj ja nedavam ockovat skvele si sa rozhodla 🙂 podla mna je ockovanie iba biznis ako inak mi vysvetlia ze moj syn dostal chorobu proti ktorej bol ockovani a tie neziaduce ucinky 😠
Baby tak mi sme dnes boli u dokiny s tym ze nekakame. kazala dat stavicku mrkvovojablckovu. tak sme dali a malemu chutila. len som sa zabudla spytat ako casto denne...co myslite? staci raz za den? kazala na zaciatok 2L...
A mame 7,880kg....

@zz134 kojis? Ked hej skús zjest slivky alebo slivkovu stavu vypiť