icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

vlnka81
26. sep 2012

@majusqwa no vidis ako som pipi 😀 nejako mi to spojenie uslo 😀 idem sa pozriet ako teda bolo na poradni 😉

emily84
26. sep 2012

@zz134 7,8800kg? Gratulujem 🙂 ,... to my priberame pomalicky... 5,5kg, no aj tak mam pocit, ze je uz veeelmi tazka.. 😀

emily84
26. sep 2012

Baby poradte,... malicka mi uz asi tyzden placka a odtahuje sa pocas kojenia popoludni. Doobeda a v noci nemame ziadny problem no popoludnajsie papanie nam robi problem. Odgrgnutim to nie je, grga pekne, no myslim, ze si nevie potiahnut zadne mliecko. Taha, taha az je cela cervena a zrejme mliecko nejde.
Myslela som si ze ma znova "obdobie rastu", no trva to uz asi tyzden a iba popoludnajsie kojenie. Castejsie papat nepyta.
Dakujem za rady...

silvia0201
autor
26. sep 2012

@marianax no to určite, ak budeme mať na net prašule 😀 a budeme vidieť na klávesnicu 😀
ďakujem, moja. aj ja som rada, že som ťa spoznala. musíš byť úplne super baba. 😅

marianax
26. sep 2012

@silvia0201 😀 ze ci uvidime na klavesnice jaj pukam z teba a dakujem neviem ci som ja super baba ale aj tak dakujem moja 😅 aky ste mali dnes den? 🙂

miskaska
26. sep 2012

@emily84 citala som, ze popoludni a podvecer moze byt menej mliecka. Zena je po celom dni vycerpana....teda, ale poradit Ti neviem 😒 .

silvia0201
autor
26. sep 2012

@marianax jáááááááááááj ani sa nepýtaj. ja mám depku jak sviňa, došla mrcha, tak mám strašný pokles hormónov a som nasratá na celý svet 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ani malá mi dneska nepridala na nálade. ešte ráno bolo všetko ok. potom začala robiť caviky a odmietala mi jesť. na obed som jej dala ochutnať trocha detskej výživy. papala jedna raadosť. no len potm mi nejak mlieko odmietala. žeby som jej do mlieka dala trocha cukru??? 😀 som zvedavá zajtra.
a ty??

macuka
26. sep 2012

@vlnka81 vďaka Bohu, že si nenechala očkovať...My máme ist teraz, a dr mi povedala, že ma musi nahlasit...Chystam si reč... 😀 Posielam vám cmuk aspon takto, lebo času nieto pri tých drobcoch, a domacnost, ajajajajaj... 😀

marianax
26. sep 2012

@zz134 ahoj moja to ti neviem povedat kolkokrat denne ale vahu mate kraaasnu gratulujem zlatusik a nech sa vam to kakanie upravi 🙂

macuka
26. sep 2012

@emily84 ano mne dobre nepapá, ale verím jej, že vie čo a kolko potrebuje... 😉

marianax
26. sep 2012

@silvia0201 no teda to je prva mrcha ci? ja este nemam a az sa bojim jak dostanem lebo potom tie moje hormony robia so mnou riadne cuda 😒 verim ti moja no malinka preco nechce mliecko ake davas? mozno by si rezen uz dala xixi nie nie len srandujem 🙂 no ja dnes tiez cudo den maly mi malo co spi ochodila som sa s nim po celom meste domace prace ani nespominam to sa robi kazdy den a vonku nic len som ho kolisala a kolisala a nahadzovala s tym kociarom kamoske malinka pekne spinkala a moj zivan len ble a ble pospal mozno 10min pridem domov pohral sa pekne okupala som ho taky uz bol unaveny pekne zaspal ale jasne ze po par minutach plac dala som prso a teraz sa vadi s kociarom takze som zvedava kedy dnes spat pojde kupila som mu dnes krasnu ciapocku na zimu dam do albumu 🙂 a neviem ci aj zoci nedostal lebo som skusala a kamoska kukala na neho aky zlaty tak aj vodu som urobila 😕 no takze ta nejak 😅 ze paradzina lakocina a muz v praci bol doma az 4dni ked pocitam aj den ked odchadzal 😅

marianax
26. sep 2012

@zuzube moja zajtra vas caka dalsia operacia velmi na vas myslym a drzim palce nech to malinka zvladne co najlepsie tak isto aj ty a nech uz nebude treba ziadne zakroky a ma ocka uplne v poriadku tak aspon takto na dialku objimam silno 🙂 napis potom ako to dopadlo

vlnka81
26. sep 2012

@zuzube uz som na diskusii nebola velmi davno, ale pozrela som si tvoj pribeh..myslim na vas silno, hlavne na malinku a zajtrajsiu operaciu, budem sa modlit, aby to dobe dopadlo, je to nadherny anjelik, tolko toho uz musela preskakat a a len tak kratko je na svete ☹ tak by som ju vystiskala...je prekrasna a velm velmi velmi statocna...posielam jej boztek na nostek

silvia0201
autor
26. sep 2012

@marianax no aj moja už spí pomenej. zo začiatku prespala tri hodiny, niekedy aj štyri. teraz.........hodinu ak potiahne celú, tak hovorím veľa. a niekedey tak ako tvoj. 10 až 20 min spánky. ale večer furt zalomí-klop.klop.
ja malej dávam od začiatku bebu, ale doteraz pekne papala. už mi stiahla aj 200ml, no ale dneska... neviem čo sa deje. teplotu nemá. no však uvidím zajtra. a možno jej dám aj ten rezeň 😀
už tretia mrcha moja. prvú som dostala po dvoch mesiacoch tuším, druhú hneď o 20 dní na to a teraz už normálne po 27.dňoch.

marianax
26. sep 2012

@silvia0201 fuuuu to ti nezavidim moja hnusna mrcha zle ked nie je aj ked je 😒 no mozno len dnes ma taky den ze nechcela papat uvidis zajtra 🙂

zz134
26. sep 2012

@marianax no ta vaha je hrozna! a pritom sa mi nezda ze by bol tucny. Aj dokina vravela ze tucny nie je, iba velky...je v tom rozdiel ?🙂

silvia0201
autor
26. sep 2012

@marianax ja by som bola už najradšej, keby nebola vôbec, ale ešte ani v prechode by som nechcela byť 😝

anika159
26. sep 2012

@emily84 toto ma aj moj drahy...na jednom oku...tiez na prave iba malinko vidi...

marianax
26. sep 2012

@silvia0201 no ved to dobre bolo cez tehu ked nebola ale bolo zas nieco ine ach jaj my zeny mame tazky zivot

marianax
26. sep 2012

@zz134 nie je hrozna preco aj moj je dost tazky neviem sice kolko vazi lebo ockovanie sa stale odklada kvoli ocku ale potom napisem kolko vazi je rozdiel kedje dieta obezne a ked je len tazke bude z neho silny chlap neboj 🙂 a co som pozerala fotky vobec by som mu netypovala taku vahu 😉

zz134
26. sep 2012

@marianax ani my sme este neockovali ...v nedelu ideme zas do nemocky:( a vy ako s ockom?

zuzube
26. sep 2012

dievcata, dakujem velmi pekne kazdej jednej z vas, za to, ze na nas myslite... ja viem, ze bude dobre, len kto vie, kedy....
dnes sme boli na kontrolu, tak doktor este nevie, ci bude operovat, daju ju pod narkozu a pozrie ju poriadne a vtedy sa rozhodne, ci bude operacia, takze sa dozvieme az zajtra... drzte palce, dakujeme este raz

marianax
26. sep 2012

@zz134 a preco idete do nemocky? no my zajtra na ocne a zase asi budu prepichovat lebo stale mu to ocko kapraveje a slzy 😒

marianax
26. sep 2012

@zuzube moja silno drzim peste naozaj malinku aj teba silno objimam moje zlate hrdinky

zz134
26. sep 2012

@marianax my ideme na cystografiu .Maly mal zapal obliciek tak idu zistovat ci nema reflux mocu :( porazi ma! zajtra vam velmi drzim paste aby nemuseli nic malinkemu robit! dusicky nase malicke si vytrpia!

riela
27. sep 2012

Dobré ráno!
Dnes oslavuje táto diskusia 1. výročie 🙂 , @silvia0201 takto pred rokom si ju založila 🙂.

@zuzube držím palce nech vám to dnes dobre dopadne.

marianax
27. sep 2012

@zz134 ahaa uz viem chudatko moje krasne bude ho to boliet? ☹ dakujem dufam ze dnes tam ideme uz posledny krat lebo mi utecu nervy a poviem lekarke svoje nech to urobi poriadne a nie ze budeme chodit kazdy tyzden trapit dieta 😒

marianax
27. sep 2012

@riela panecku uz rok? wow mas super prehlad 🙂

riela
27. sep 2012

@marianax veru hej. Google oslavuje dnes 14. narodeniny, naša téma 1. narodeniny 🙂

zz134
27. sep 2012

@marianax no neviem obavam sa ze to minimalne bude neprijemne! drzim paste dnes, potom napis