Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@monuska342 my používame tu klasickú tmavomodru alebo teraz je v novom obale bledomodro-.biela.
@bemmka aha tak skusim tu 🙂
Maminky, pomoooooc :( Samko nam akoby prestal blabotat to svoje ...no za to neuveritelne pistiiiiii,az nam bubienky praskaju...je to normalne?
baby pomoooc, susno maly ma nema raaad! uz druhu noc sa zobudi o tretej a ze rano...a do piatej je hore...umiiiiram
@lubi ano varila som vsetko, no potom som presla na naparovanie - chut tak zostane vyraznejsia (a vitaminy tiez viac zostanu), najskor som naparovala broskynu a to bola prva vec, co jej moc nesmakovala, asi preto, ze to bola zmena od varenia. No po par dnoch uz v poho.
Ak mate teda problem s papanim, najskor by som zacala varit a neskor naparovat.
@emily84 tak dnesne jablko malo uspech. ako zo zaciatku sa zdalo ze tiez nebude chciet, ale zjedol asi jednu lyzicku. tak ja som zatial tu zeleninu naparovala co mu nechutila a az dnes som jablko varila. uvidiem ci mu zachutia aj ine veci potom.
a to naparujes kazdy den take male mnozstvo? ja som myslela ze uz ked zacne jest normalne mnozstvo ze si to uvarim a zamrazim.
@lubi Lubi ja zamrazujem, vzdy urobim viac, zamrazim do foriem na kocky ladu a potom pobalickujem do sackov. Takto tam uz mam asi 5-6 roznych zelenin a ovocia a mam pokoj, uz len kazdy den rano vytiahnem rozmrazit a hotovo. Ked sa nestihne kym ideme jest, dam do misky s teplou vodou zohriat.
No vidis, gratulujem k jablcku. Skus teraz len varit - skus hrusku, mrkvu alebo zemiak - tie nemaju velmi vyraznu chut. Este nekombinuj chute, nech si na kazdu jednu najskor zvykne 🙂
ahojte.davate detom zuzlat chlebovu korku?chystam sa malej kupit bezlepkove piskoty ale pokial ich nemam ci sa aj toto uz moze?
@ tak dnesna poradna za nami 🙂 mame 6 mes a tyzden a 7,22 kg Vieme sa pekne otacat dookola, sedet bez opory a utekame v chodidle!
@rurbi nas naklad bol este skor ako som zacala s prikrmamy. ale aj tak som si kupila slivkovy dzus a ten tiez pomohol, teda ak kojis urcite skus. alebo kompot slivkovy. a prikrmy ani nespominaj. myslela som si ze mu aspon jablko chuti, ale ani to. nic mu nechuti. sa neda povedat ze vobec je, pretoze vsetko vypluva takze neviem co robit.
@lubi hej, stale 'len' kojim. Prikrmovat by som chcela zacat o tyzden, vtedy budeme mat ukonceny 6.mesiac.. Takze idem sa rovno vrhnut na slivky, vdaka za tip, kiez by to pomohlo aj nam. 🙂
Citala
som, ze niektore deticky si dlhsie zvykaju na nove chute a rozjedia sa napr.aj az vo 8.mesiaci, stale je dolezite ze dostavaju MM, tak si z toho nic nerob, skusajte, urcite to raz pride 🙂
@lubi slivky som ani nestihla zjest a konala sa konecne 'vykladka', hura🙂
Aaale s tym 8 mesiacom som ta nechcela zarmutit, to bol len priklad ;) urcite sama vidis ako sa tnam tie deticky vyvijaju a menia niekedy doslova zo dna na den, tak mozno zajtra ta prekvapi a uz vypluvat nebude, drzim palce🙂
@rurbi jeeeej super. vidis, staci asi iba slivky spomenut a je to 😀 .
ohladom jedenia snad mas pravdu. neboooj nenastrasila. prave naopak. nejako necitam ze co a ako a je dobre vediet nieco ze aj takto dlho deti vydrzia vymyslat 😝 . uz si ale ozaj musim nieco prestudovat nieco ohladom toho.
boli sme v poradni mame 7kg a 68cm 🙂
ochorela malicka a ja tiez aj tatino takze sa liecime 😔
odsavame sopliky a davame sirup od kasla a volala som mudr. a povedala ze ked nema horucky nemame chodit aby nechytila volaco horsie 😝
mala sa vie prevratit a ked ju mam na rukach chce sadkat a velmi sa smeje a blaboce neustale volaco 😀
rada si v rukach nieco drzka hrkalky a nema rada uz hrazdu a mrnci ked lezi ale sama nevie sediet este 🙂
ani jej nedavam oporu 🙂 ma cas 🙂
dnes ideme na nozicky 😝 mame nozky v poriadku ale mame prist preventivne na prehliadku este v 6mesiacku 😕
malickej sme kupili Jeziska a to pohariky farebne aj na kupanie a zuzlanie maju oble hrany 😝 a hrkalku slniecko 😅

@emily84 aj mi to mame take drsne neviem s coho to je a vsimla som si ze uz sa mu urobil aj na nozke taky mini fliacik 😒
@bemmka a ktoru indulonu?mi mame doma oranzovu ale tu neviem ci mu nato mozem dat skusala som hojivy zazrak s oriflame ale ten akosi nezabera