Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@marianax jasnačka. však ani u nás nie furt len pokoj. povedala by som, že je to skôr čistá psychiatria 😠 niekedy mám 100 chutí sa zbaliť a ísť do roboty, aby som si zresetovala hlavu....
@lubi aj ja idem robiť chlebíčky a ktomu aj polievku-šošvicovú a druhé zatiaľ neviem. no akoláče samozrejme- parížske rožky a metrový 😀
Ahojte baby, uz vas dlho-predlho citam, ale nemala som cas sem prispievat, preto som sa az teraz rozhodla registrovat. Tiez mam doma polrocnu junovku 🙂 pri ktorej sa vobec nenudim. Budem rada, ak ma prijmete medzi vas. Zelam vam a vasim detickam vsetko najlepsie v novom roku 2013!
@silvia0201 😀 ty aspon mas kde utiect ja nieeee 😀
@tatramatka ahoj moja si vitana dakujeme a aj vam zelam krasneho Silvestra a vsetko dobre hlavne zdravicko do Noveho rocka 🙂
@prajem vela stasta, zdravia a lasky v novom roku 2013 !!!!!!!!! 🙂
Ahojte baby,
pridávam sa k tým čo dnes budú chystať chlebíčky 🙂. My k tomu pridáme aj kapustnicu. A pagáčiky. Celkom ako na silvestrovskej zábave.
Všetkým želám veselého Silvestra a všetko dobré v novom roku, hlavne veľa zdravia.
@silvia0201 a to ty si nejaka supermama? ako to stihas? no nam budu musiet stacit chlebicky a mozno sa este prinutim na nejaky kolacik.a este mam take jarne rolky plnene kacacinou.
@tatramatka vitame ta.dufam ze sa neschovas potom do sukromnej temy. ostan tu s nami aby nas tu bolo viac a vascia zabava.
vsetkym prajem krasneho silvestra, uzite si, pekne sa napapkajte a tiez zelam krasny novy rok aby nam bolo aspon tak super ako tento.
@lubi joj moja, ja mám od super mami na hony ďaleko 😀 a ako stíham. no ani sama neviem, ale keď mám toho veľa a prasknú mi nervy, lebo sa mi akosi všetci motajú popod nohy, tak ich pošlem do .... a mám pokoj. poväčšinou robím v tedy, keď mi malá spí a keď nie, tak ju oblečiem a pošlem ju s chlapmi von. no dneska som poslala str. syna s malou von, lebo drahý spal, no nechci vedieť aký kočík mi doniesol domov!!!! ináč 1x bol chalan vonka s malou samozrejme bol aj s doporovdom, bol u neho jeho naj kamoš. ha. a to som mu povedala, aby bol minimálne pol hoďku s ňou vonka. mylsíš že bol?? slabých 15 min. a to som nestihla poriadne ani riad poumývať...
ale koláč som stihla upiecť, len ho budem musieť ešte naplniť, polievka uvarená a ešte chlebíčky...
@tatramatka vítam ťa v našom fóre a tiež prajem, len to naj v novom roku 2013.
@marianax časom sa aj u teba niečo nájde, nie??
@silvia0201 no dufam ze ano 🙂
Babenky moje vsetkym vam zelam krasneho Silvestra a vseeeeeeetko dobre do Noveho rocka hlavne vela zdravicka stasticka laaasky nech vas Pan Boh chrani aj vase deticky nech su ceeely rocek zdravunke a pekne rastu do krasy 🙂 🙂 🙂
Jeej, dakujem vam ako ste ma tu pekne prijali. Nemam v umysle odist do sukromnej temy, vsak som tuto "zacinala" 🙂 Ako silvestrujete? Ja som uz od deviatej s malou v posteli, cudujem sa, ze spi (kedze s tym mame problem), lebo vonku je nenormalny rachot a pripijat si budem asi az zajtra, lebo vsetci su v meste 🙂
@tatramatka no my s mangelom pozerame markizu, napchavame sa a este si rozmyslim ci vyckam 12stu.
@lubi a je aj co pozerat? Maly spi v pohode? My sme tiez robili chlebicky a aj kapustnicu, ale to az zajtra si dam. Vsak to uz mas iba hodinku do polnoci, to vydrzis 🙂
@tatramatka no my mame este 2hodiny. tu je o hodinu menej 🙂 .no a chlebicky uz pojedene, tak asi este dorobim a kapostnicu by som si dala mnam. ale si pockam na troch kralov potom aj ja urobim.
maly spi v pohode, akurat teraz sa zacal budit castejsie. mozno ze ma soplu a zubky mu asi idu.ale inak je strasne zalte babatko.
baby tak nakoniec som vydrzala asi do druhej nasho casu. rano som vstala v pohode, ale teraz sa citim ako vybluta takze cakam kedy mlady pojde na kute a idem s nim 😀 . tolko na zaciatok noveho roka. dufam ze sa takto spiaco nepotiahnem celym rokom 😀 😀 😀 . a vam ako dopadla oslava?
zdravím všetky mami júnoviek
aj ja mám doma jednu ružovú okrem dvoch starších aj iných farieb
a všetko dobré prajem v novom roku budem rada ak sa k vám budem môcťpridať.
Tak my sme novy rok nezacali najlepsie :( Mame sopliky a namerala som jej 37,6t, dufam, ze to nepojde vyssie... doteraz sme este neboli chori a tajne som dufala, ze sa to mu vyhneme..
@savamoc aj ked ja som tu este velmi kratko, ale vitam ta medzi nami junovkami
@silvia0201 mojka vsetko naj naj najlepsie k narodeninkam veeela zdravicka nech sa ti vo vsetkom dari nech mas pohodku v rodinke a malinka nech ti rastie v zdravi a do krasy 🙂 😉
@marianax ďakujem ti veľmi pekne. 😵 😵 😵
@silvia0201 nemas zac ako oslavujes? 😀
@marianax papučovo 😀 😀 😀
ach to očkovanie,, sme mrzutééééé a teplotujeme 😢(((
@ ako sa v novom roku mate? my mame sopliki a kasel :(

baby vidim ako planujete uz silvestra a ja som az teraz zistila ze ten silvester je uz zajtra. ani neviem ako cas leti. no ja asi urobim chlebicky ktore si aj zjem a bude fajn 😀 .