icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

biba3131
16. dec 2015

Baby aj ja mávam také bolesti ako pri menštruácii, ale nie často zhruba v tom období kedy by som danú menštruáciu mala mať......ja mám zatiaľ len malé bruško začalo vykúkať práve. Zmestím sa do všetkých vecí pretože som dosť schudla do teraz mávam dosť silné nevoľnosti, ale tento týždeň pociťujem zlepšenie tak dúfam, že konečne odchádzajú 🙂

kvikina087
16. dec 2015

@kmihi No ja to mám podobne ako ty... Tak zajtra vyzisti a daj vedieť. Snáď to bude všetko ok.

kvikina087
16. dec 2015

@hena88 Ja som tiež čítala... ale človek má stále akési obavy... Nieže by sa to nedalo vydržať, len aby bolo všetko ok.

hena88
16. dec 2015

@kvikina087 ja viem 🙂 aj ja som o tom čítala, ale predsa som sa na to opytala svojho gynekologa 🙂 ale to je prirodzene z nasej strany - ved vacsina z nas je prvorodicka...

michuchka
16. dec 2015

@kvikina087 Ahoj, ja idem do 13.tt a tiež mám momentálne obdobie, že ma v noci bolieva brucho, budím sa na to, prípadne ma vždy niečo niekde pichá. Čudné sny a hematóm radšej nespomínam 🤐

katykat
17. dec 2015

Ahojte. Tak uz mam za sebou dalsiu poradnu, a druhy ultrazvuk. Babatko ma 5,5 cm a bolo mimoriadne aktivne, stale sa mrvilo a otacalo. Ako ste tu viacere spominali, tiez mavam obcas bolesti brucha, ale to bude asi tym, ze rastie a roztahuje sa maternica. Brusko uz zacina rast a dokonca uz mi nebyva zle. Len mozno raz za tyzden a to sa da zvladnut. A ako sa mate vy??

hena88
18. dec 2015

Ja sa chystám 22eho na tretiu poradňu a na ďalšie krvné testy 🙂 dúfam že bude všetko ok... Som v 16tt a už sa neviem dočkať kedy budem cítiť prvé pohyby 🙂 😕 viem že je ešte priskoro ale predsa :D Ste aj vy také netrpezlivé?? :D

kmihi
18. dec 2015

@hena88 Aj ja som velmi netrpezliva... najma pre ten pocit neistoty ci je vsetko oki.

Ja som mala vcera poradnu (ako som uz spominala ze pojdem)... babatko nam rastie, 10cm, ale betarisko sa neotocilo tak aby ukazalo medzi nozkami 😀 takze stale nevieme co to bude....
Avsak, Dr. mi zistil ze moje pH v posve nie je najlepsie. ☹ nie je take ake ma byt tak mi nasadil vaginalne tablety na znicenie bakterii (tieto su vhodne aj pre tehu) a ked ich doberiem tak dalsie mam brat, tiez vaginalne na upravu flory .... Davajte si aj vy na toto pozor... Ja som napriklad nemala ziadne svrbenie ani palenie, nic podobneho, iba trolinku sfarbeny vytok. Ma byt biely a ja som mala jemne do kremova/zelena...ozaj len jemnucko a nie je to v poriadku. Nechcem plasit, ani nic podobneho, ale je dobre si dat pozor na vsetko co nemusi byt v poriadku. Ja sa bojim najma preto, lebo som potratila uz jedno babo v 6.mesiaci a dovod mi nikdy nezistili...vraj nejaka infekcia ☹ ale nevedia z coho a ako sa v dalsom tehu tomu vyhnut. Moj Dr mi vcera povedal, ze aj taketo nie najvhodnejsie pH, ktore mi teraz zistil moze hocijaku dalsiu infekciu sposobit.
Tak ak sa vam bude dat, poproste aj vasho Dr. aby vam mrkol, ci je vsetko s pH v poriadku a ziadny vytok netreba podcenit....
To len pre dobru radu aby nase babatka rastli zdravucke 🙂

Krasny dnik vsetkym

hena88
18. dec 2015

@kmihi Držím ti palce!!! Je to pravda, že nič nemôžeme podceniť, ale bude to ok, uvidíš 🙂

kvikina087
18. dec 2015

@hena88 Tak isto ako ty idem 22.12.2015 na ďalšiu poradňu aj na ďalšie krvné testy... Tiež som na všetko zvedavá... :D

uglybetty1234
18. dec 2015

AHojte kocky, tak dneska mi robili druhý screening, branie krvičky. Som v 15t, dieťatko sa má k svetu. Všetko je v poriadku aj prietoky, aj srdiecko bije ako zvon. Spokojnosť 🙂

hena88
22. dec 2015

Ahojte tehulky 🙂 Hlásim sa po tretej poradne, výsledky boli OK, aj merania babatka 🙂 Ibaže som to trošku prehnala s vianočným upratovaním cez víkend 😒 a doktorka povedala že sa mi to tam vnútri tlačí dole, mám sa šetriť - žiadne upratovanie ani nakupy...dostala som magnezium. Dufam že sa to nebude zhoršovať!! Už budem poslušná 😀 Vy ste na tom ako?

kvikina087
22. dec 2015

Ahojte. Tak ja som dnes prišla z poradne. Opäť mi brali krv na nejaký ten screening, výsledky vraj do dvoch týždňov. Že keď sa mi lekár neozve tak je všetko ok, inak bude volať.... tak snáď sa neozve. Miminko malo od hlavičky po ritku 9,5 cm, pohlavie nevedel presne, ale povedal, že to skôr vyzerá na chlapca... malo tam taký väčší hrbolček (asi vajíčka). Trošku mi je to ľúto, stále som nejako myslela na dievčatko, ale je to vlastne jedno. Hlavne nech je mimi v poriadku. Navyše mám chytené močové cesty (asi z umývania okien) tak pijem čaje, urinal... a ak sa to nezlepší tak si mám prísť zajtra pre antibiotiká. Tak snáď to do zajtra vyplavím. Pekný večer :D

kvikina087
22. dec 2015

@hena88 Tak super, že všetko ok. Hlavne sa šetri, ale myslím, že viaceré sme to prehnali. :D Je to ťažko, keď doma toľko práce...

nikijur
23. dec 2015

Ahojte babule...ako sa vám darí, ako rpebieha tehotenstvo verím, že nevoľnosti už poustupovali. Mňa akurát už druhý deň neznesiteľne bolia vaječníky ako keby mala prísť ovulácia.....normálne taká pichľavá bolesť, že sa začínam báť či je všetko v poriadku. mali ste to niektorá alebo máte? aktuálne som 14+1tt podľa sona 14+3. ďakujem k doktorovi idem až 8.1 na testy.

katykat
23. dec 2015

@nikijur ahoj, u mna je to v pohode, pred dvoma dnami ma boleli krize, ale uz to preslo. Este stale mi vadia rozne pachy, ale da sa to vydrzat, kedze uz viem co mi vadi, tak sa tomu snazim vyhybat. A brusko uz pomaly rastie. Ja idem k doktorke 7. 1. na testy.

nikijur
23. dec 2015

@katykat ahoj no uz mi pomaly prechadza ta bolest vajecnika..snazim sa oddychovat.a pachy mi tiez vadia stale...nuz musim dako vydrzat nuc ine mi neostava

maruskamolny
23. dec 2015

Ahojte...musim sa s Vami podelit s pozitivnymi spravami🙂)Od vcera uz citim pohyby...najrpv som si nebola ista lebo par dni predtym tiez..ale teraz je to urcite ono...uz som druhykrat tehotna..takze si to pamatam..a je to aj tak 10krat denne..je to mile..a krasny darcek...pri dcerke som prve pohyby citila v 17tt..a teraz som zacala v 16tt..ale ze u druhorodiciek uz skor..tak zrejme to sedi...vsetkym Vam prajem kraaaaaaaasne Vianoce...a myslim, ze darcek uz mame ten najvzacnejsi v brusku,...uz nam nic viac netreba..len zdrave tehulkovanie 😉

adrianita1
autor
24. dec 2015

Mile Junovky, prajem Vam krasne prezitie Vianoc plne lasky, pohody, stastia a hlavne zdravia. 😘🎉😍

adrianita1
autor
24. dec 2015

@maruskamolny aj ja citim pohyby 😍😉

kmihi
25. dec 2015

Ahojte maminky, chcela som sa opytat... aj vam sa niektorej stalo uz ze ste mali horsie pH? Alebo teda nejaky zelenkasty vytok? Mne Dr. nasadil na to vaginalne tabletky avsak ani po nich sa mi to nezlepsuje.

majjka1985
29. dec 2015

Ahojte budúce maminky emoticon Dávam Vám do pozornosti môj inzerát, ak máte záujem, píšte...
https://www.modrykonik.sk/market/tehotenske-obl...

maajushka
29. dec 2015

@majjka1985 ahoj, prosim ta tato stranka vraj neexistuje...

hena88
3. jan 2016

Milé maminky 🙂 Prajem Vám do nového roku veľa šťastia, lásky, porozumenia, a aby sa Vaše sny uskutočnili v podobe malého anjelika v júni 🙂 🙂 🙂
Ps.: ja už od Silvestra cítim pohyby! Je to také milé 😀 s manželom to sledujeme každý večer... cítite ich už aj Vy?

kvikina087
3. jan 2016

@hena88 ďakujeme za prianie. :D Ja pohyby ešte necítim, stále to sledujem, ale akosi nič. :(

hena88
3. jan 2016

@kvikina087 Keď som to prvýkrát cítila, nevedela som či je to ono, som si hovorila, že je to ešte priskoro. Potom na druhý deň nič. Už som si začala byť istá, že vymýšľam 😀 😀 Ale dneska mám taký oddychový deň, ležím... a malinký mi klopká každých 20min 🙂

lubica285
6. jan 2016

Som prvorodička. Neviem, ci to co citim su pohyby. Je to jemne a citim to ked lezim a mam klud. Pripada mi to ako jemne kopanie,ale netrufam si na 100% to potvrdit. Ako to rozoznam?

hena88
6. jan 2016

Ja to cítim tiež keď ležím - večer a ráno - ale od prvého momentu som vedela že je to ono 🙂 Včera večer manžel priložil ruku, rozprával sa s ním a klopkanie cítil aj on 😀

kvikina087
6. jan 2016

Ja necítim nič... :( striehnem vždy keď si ľahnem, ale nič