icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

ppppetra
7. jan 2016

Ahojte kocky, prajem Vam vsetko dobre do Noveho roka, hlavne vela zdravia. Zajtra ma caka poradna, tak mi drzte prsty, ale verim, ze bude vsetko ok. Snad pri troske stastia sa dozviem aj pohlavie.

liduska12
7. jan 2016

mna od 3.1. kopka semtam vecer v posteli, ked lezim na chrbte. A dneska ma sa babo hybalo aj pocas soferovania, to bolo trochu cudne :D sa mi horsie soferovalo normalne..

nelly0212
7. jan 2016

@kvikina087, nič si z toho nerob... ani to moje bejby asi futbalista nebude... prvýkrát som cítila kopanček na Štedrý deň a odvtedy je veeeeľmi skromné v pohyboch... v pondelok na poradni mi sestrička povedala, že to preto, že som prvorodička a mám si zapamätať deň, kedy začnem cítiť pohyby viac. Hoci som už v 18 tt, tak som myslela, že pohyby budem cítiť viac... striehnem na ne ako mačka na myš 😀 Ja by som tak rada cítila tie pohyby viac, najmä preto, aby som vedela, že krpček je v poriadku... isto aj ty...

masterton
7. jan 2016

@liduska12 To poznam😃Prave som zacala kurz v autoskole a drobec jasne dava na javo,ze sa mu paci jazda...zapniem motor,zacne kopat...ked vypnem aj drobec je ticho.Tak sa tesim na najblizsie tyzdne😃

kvikina087
7. jan 2016

@nelly0212 áno presne ako píšeš, aspoň budem vedieť, že je všetko ok. Včera sa mi aj čosi zazdálo a potom nič...... :( Taktiež striehnem....... ale snáď sa dočkáme čím skôr.

ppppetra
8. jan 2016

Ahojte kocky, tak ja som sa akurat vratila z poradne. Cakame chlapceka, tripple testy negativne, DS riziko 1v50000 a razstep chrbtice 1v2700, co ma dost zarazilo, ale lekar tvrdi, ze je to v poriadku

maajushka
8. jan 2016

@ppppetra no ja som mala ds tiez k 50 000 a zdalo sa mi to malo no... Uvidime co povie nam dr, idem 19. az..

nelly0212
8. jan 2016

Akurát aj ja študujem papiere, hoci tie mám pripnuté v tehotenskej knižke už od pondelka... ja som mala riziko NTD 1 v 7 000, a DS 1 v 1 300 => a výsledok je vyhodnotený negatívne, doktor aj sestrička sa vyjadrili, že je to teda v poriadku... Asi na tú interpretáciu výsledkov musí mať človek nejakú vysokú školu 😉 Nezostáva nám nič iné, len im veriť a dúfať, že naši drobci budú zdraví. 3. 2. ideme aj s manželom na ďalšiu poradňu aj s ultrazvukom, tak snáď sa potvrdí, že je poriadku a dúfam, že už budeme vidieť aj pohlavie 🙂

azurmanka1
9. jan 2016

Ahojte , rada by som sa medzi Vás pridala 🙂. Môj termín pôrodu je 29.06 .Práve tento týždeň som bola v poradni a dozvedela som sa, že čakáme dievčatko, tak mám veľkú radosť 🙂

adrianita1
autor
9. jan 2016

@azurmanka1 ahoj, aj ja mám ten istý termín. 😃

maajushka
11. jan 2016

dievcata skusali ste niektora domaci test an zistenie pohlavia ? ... a vyslo vam to ?

http://najmama.aktuality.sk/clanok/236613/domac...

kvikina087
11. jan 2016

@maajushka Ahoj, ja som skúšala. Podľa sódy by to malo byť dievčatko, lekár mi v 16tt povedal, že skôr to vyzerá na chlapca, ale potvrdí mi to nabudúce... tak asi tak. :D

maajushka
11. jan 2016

@kvikina087 mne tiez vychadza na dievcatko, no uvidime idem v za tyzden tak snad mi povie :D

kvikina087
11. jan 2016

@maajushka Ja idem budúci týždeň v utorok... tak dám potom vedieť, daj aj ty ako si dopadla :D

biba3131
11. jan 2016

Ahojte baby 🙂 ja idem 22.01. na ultrazvuk aj k doktorke tak už tiež by som chcela vedieť čo čakáme 🙂 ozvem sa či je už vidieť, lebo naposledy bolo zle otočené 🙂

maajushka
11. jan 2016

@kvikina087 hej dam urcite :D ja idem tiez v utorok :D

mihalocka
11. jan 2016

ahojte baby. mate tiez uz taketo velke? 18-ty tyzden a +5 kg. Predtym som mala ploche brucho 🙂

mihalocka
11. jan 2016
liduska12
11. jan 2016

@mihalocka tu je moje v prvy den 20tt 🙂 vaha je plus tych 4,5 kg zhruba...

mihalocka
11. jan 2016

@liduska12 noo, na tebe je to uz tiez pekne vidiet 🙂

katykat
11. jan 2016

@mihalocka

@liduska12 no pekne sa gulatite... Ja som v 17 tt a pribrala som asi take 3 kg zatial a brusko mam trosku mensie ako vy....

hena88
11. jan 2016

Pekne fotky 🙂 To len ja som nejak pozadu 😒 Som v 20tt a pribrala som iba 1,5kg. Ako tu čítam Vaše komenty, bojím sa priznať sestričke v ďalšej poradni 😀

petuska123
11. jan 2016

Ahojte baby tak najprv vam gratulujem k vasim babetkam v brusku.ja tehu niesom ale chhcela by som vam povedat ze mam vela veci pre novorodencov narodenych v lete od dupaciek bodycok rifle a aj novorodenecku sadu veliku ak by ste mali zaujem ozvitee sa a ja vam to pofotim majte sa pekne a uzivajte si tehulkovanie

liduska12
11. jan 2016

Baby zacali ste sa uz pomalicky obzerat po kocikoch? My sme boli doteraz nakloneni tomu, ze kupime Hartan, ale je to dost drahy kocik a zrejme by sme chceli nejak po roku/roku a pol dalsie babo, tak neviem ci nebudeme potom potrebovat surodenecky. A plus ideme byvat na dedinu, ale planujem ho prevazat v malom aute a chcela by som aby peroval, takze mam celkom vela kriterii, vdaka ktorym nemam sajnu na aky kocik sa zamerat. Na Hartan je navyše cakacia doba 12 tyzdnov, tak to aby sme ho pomaly objednali ak ho chceme...Čo by ste mi radili?

lilian23
12. jan 2016

@hena88 ahoj Ja som v 18tt a tiez som pribrala 1,5 kg zatial a doktorka bola s tym v pohode. A aj ja som 🙂

lubica285
12. jan 2016

@liduska12 pozerala som a zatial sa mi najviac paci a zda kocik riko nano. Videla som ho uz nazivo. Velka vanicka, fusak sa v pohode zmesti a aj na pohlad dobre vyzera 🙂

biba3131
12. jan 2016

@liduska12 tak my už máme vybratý a u nás jednoznačne Stokke xplory 🙂

jakobsapple1
12. jan 2016

@hena88 nemusite sa bat. Kamaratka pri prvom najprv schudla 7 kilo kvoli nevolnosti. je to individualne.

biba3131
12. jan 2016

Baby ja som zo začiatku schudla 4 kilá a teraz som v 18tt a pribrala som späť tie kilá, ale nič naviac čiže som zatiaľ stále na svojej váhe. Vraj to je normálne.

lilian23
13. jan 2016

@liduska12 ja sa rozhodujem medzi Inglesina Trilogy, alebo Peg Pereggo Book Plus - zo skusenosti od kamaratok su vraj velmi prakticke, pekne a aj dobre skladne.. Aj ked mne sa tiez páči Mutsy Igo - ale obávam sa že vanička je veľmi malá a fusak by sa nám tam nezmestil..uvidíme..