Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Ahojte mamičky....ja sa s radosťou v brušku pridávam k Vám....termín mám 23.6....zatial sme OK...nemali sme to ľahké, a niekedy sa mi to zdá neskutočné , ako sen 🙂...Ďakujem za prijatie
...Maajushka....pozerám že si z PO...možno sa stretneme🙂
Tehuľky, chcela som sa spýtať....začína mi tvrdnúť brucho..je to normalne?pri prvom tehu to začalo až v 7. mesiaci....a bojim sa povedať doktorovi, aby ma náhodou neposlal do nemocnice.. 😒
...aj ja som to tvrdnutie mala až neskor pri dcérke....neboj sa povedat dr...možno to nič nieje a budeš potom spokojnejšia...
Ahojte maminky,...po dnešnom ultrazvuku vieme ze cakame chlapčeka..ma okolo304g a 20cm.všetko je v najlepšom poriadku...čo som neskutočne šťastná. 🙂
@lucinda13123 si bola na morfologiu ? uz aby to bolo, chcemt iez vedeit co to bude :D
@maajushka ano na morfologickom ...ja som v tom tyzdni uz odpocitavala dni kedy to uz bude
@lucinda13123 ty jo...a ja este dva tyzdne.... sa zblaznim :D
@maajushka neboj dockas sa 🙂
Babule, mám pocit, že v júny bude invázia chlapcov, či sa mi to zdá? :D
@kvikina087 Tak tehulky moje...konecne zajtra rano idem na sono a naskutocne sa tesim.Posledne sono som mala v 13tt...a dufam,ze sa ukaze kto bude prevazat v nasej rodinke😃
@kvikina087 bude bitka o nasu slecnu ked podrastu? :D :D no ja len dufam, ze z nasho 'kavoveho zrna' ako to doktor nazval este nebude chlapcek, lebo sme uz zacali par veci kupovat :D hoci samozrejme nie vsetko ruzove, som este opatrna a ruzovu az tak nemusim...
Dobre ranko🙂Prave sedim v cakarni,som prva a doktor pride okolo 8:00...tak si este pockam chvilku kim budem mat sono...ach ta zvedavost😃
Konecne som doma...Poradnia dopadla super,drobec rastie a vsetko vyzera byt tak ako ma 🙂 🙂
A ked som sa opytala ci vidi tam pipik tak sa len usmial a zakival hlavou,ze nie 🙂 ....tak budeme mat kocku 🙂 🙂 🙂
@maruskamolny Ahoj, ja cakam tretie baby a aj teraz (21. tt) aj pri predchadzajucich dvoch mi tvrdlo brusko pomerne skoro, ale zakazdym bolo vsetko uplne v poriadku. Vidim to tak, ze niektore maternice jednoducho maju sklon trenovat stahy dlhsie 🙂
A inak termin mame zaciatkom juna a cakame 3. chlapca 🙂)
Ahojte u nas dnesna poradna a ultrazvuk dopadli vyborne vsetko je ok zdravucke 😊 a 2 lekari nam potvrdili ze to bude Dievčatko 😆
@mala_dracica Len keby to chcelo pri porode rychlejsie😃
@mala_dracica dakujem pekne....upokojila si ma... 😉 a blahozelam k tretiemu chlapcekovi🙂 ja este neviem co cakame...
Ahojte tehuľky, dlho som neprispela ale čítam všetky príspevky poctivo 🙂 . Bola som trošku chorá, nejaká viróza ale už sa cítim perfektne - akoby som ani nebola tehotná 😀 . Dokonca mi ľudia lichotia, že som opeknela, tak to bude asi chlapček 😉 . Doma už mám 2,5 ročné dievčatko, tak by som sa celkom potešila. ale aj druhé dievčatko bude super, mám kompletnú výbavičku po dcérke 🙂. 18.02.2016 idem na morfologický ultrazvuk, tak uvidíme. V piatok som bola s manželom na plese a predávam šaty, sú veľmi pohodlné a krásne v nich vyzerá aj tehuľka 😉 . Tak ak sa chystáte na nejakú špeciálnu príležitosť mrknite na môj inzerát. Prajem Vám krásne tehuľkovanie a veeeeeľa zdravia pre Vás aj Vaše bábätko. xxx Adriana 😅
Inak toto bábätko kopcuje oveľa viac ako pri dcérke. Kopcuje ráno, po každom jedle, keď príde manžel z práce, keď Alžbetka šantí a keď večer zaspávam a aj teraz, keď píšem. To bude asi poriadna strela 🙂. Už sa teším na to 😉 ako budeme spolu tráviť leto . Som zvedavá ako bude na malé reagovať moja dcérka. Keď sa bábätko narodí bude mať už tri roky. To bude dobrý vekový rozdiel, hovorí každý. No však uvidíme 🙂
Ahojte baby tie čo idete mať dievčatko už máte vybrané nejaké meno? Lebo vôbec ma nič nenapadá tak či my niektorá neviete poradiť 🙂
Ahojte maminy, my stale nemame potvrdene, co to bude, schovava sa, aj ked v 12.tt tvrdil, ze chlapec, no beriem to s rezervou, predsa len to bolo skoro.. Len ma tak napadlo, ked uz viete co cakate, sedi vam pohlavie s tymi vselijakymi babskymi vypoctami? Lebo podla cinskeho mam mat dievca, prsten ukazuje dievca, soda nevysumela... no dr. tvrdil vtedy opak.... Uz mi z toho sibe 🙂 Len tak rada by som uz vybrala nieco pre male, no nechcem neutralne, ked ma byt dievca, tak pre mna za mna aj kriklavo ruzovy kocik 😆 nech je tatik pysny ze do tretice nebude chlapik..... alebo zeby predsa? 😄
Ahojte dievčatá, pridávam sa do konverzácie, termín mám 12.06.2016 a ešte stále nevieme, čo nosím v brušku. Chcela by som sa spýtať, ktorá z vás sa chystá rodiť v Ružinove? Chodievate aj na nejaké predpôrodné prípravy?
@liduska12 super, kedy máš termín? je šanca, že sa tam stretneme? no, ja zatiaľ cvičím tam v nemocnici, majú cvičenia každú stredu o 16:30 za 3,20 na hodinu a je to veľmi fajn, je to na chrbticu, ja svaly panvového dna a tak. Plánujem ísť pozrieť na tie prednášky, čo tam mávajú každý pondelok.
@liduska12 http://www.unb.sk/ii-gynekologicko-porodnicka-k... pozri tu, nakoľko je to v čase pracovnej špičky, tak zatiaľ som si o tom nezisťovala viac. ale určite časom pôjdem pozrieť.

@hena88 malinky ma rovnaku vahu ako mala nasa malinka na morfologickom 🙂 a kde si kupila zavinovacku?