icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

maruskamolny
1. feb 2016

Ahojte, zajtra idem na poradnu a aj na ultrazvuk a uz sa neviem dockat ci nam babo prezradi svoju identitu alebo sa bude skryvat...dufam, ze nebude robit fory a ze pekne ukaze co je zac 😉 drzte mi prsteky, zajtra tu napisem ako sme dopadli... 😎

maruskamolny
2. feb 2016

Ahojte, tak som po poradni🙂Doktor jednoznacne vyslovil pohlavie, že dievčatko...tak naša Maruška bude mať sestričku🙂 len sa bojim, že muž bude sklamaný, veľmi chcel chlapčeka..nič mu iné nezostáva, len skúšať ďalej 😀

kvikina087
2. feb 2016

@januvia Ahoj, mne podľa chutí, sódy nesedelo, čínsky sedel... vychádzal chlapček. Ale asi by som moc na to nespoliehala :D

maajushka
2. feb 2016

My musime este tyzden cakat, kym sa dozvieme co sa v domceku skryva... Nekonecne je to nejake 😀

sofi2510
2. feb 2016

@liduska12 inak toho sa aj ja trochu obavam,ze ak si nakupim vecicky pre dievcatko a dr.mi potom zahlasi,ze tam nieco dorastlo

sofi2510
2. feb 2016

@biba3131 ja kazdy den pridem s inym menom 😀

liduska12
2. feb 2016

@sofi2510 no pri dievcatkach to nie je take jednoznacne ako pri chlapcoch asi 🙂 ale planujem ist tento stvrtok na 3D ultrazvuk, tak snad to bude istejsie ci je to baba 🙂

sofi2510
2. feb 2016

@liduska12 ja som bola minuly tyzden na morfo utz a tam nam povedal,ze to bude dievcatko...viac-menej sa vyjadril,ze je to 100% tak dufam,ze sa nezmylil a mozem ist na nakupy...ale asi pockam do jarnych vypredajov lebo su kraaaasne tieto jarne kolekcie,ale nenormalne drahe

ddka
2. feb 2016

Postieľku ste už riešili? Máte nejaký tip že akú, kde a za koľko? Diky

lubica285
2. feb 2016

@ddka ja som pozerala v jednej predajni okolo 43e stoji ale chceme ist do polska tak uvidime.

ddka
2. feb 2016

@lubica285 tak ja nemám Poľsko práve po ceste, ale 43 je dobrá cena, môžeš mi poslať link?

lubica285
2. feb 2016

@ddka ani ja,ale skusime. Rada by som ti poslala, ale ta predajna je u nas v meste. Skusim zavolat jednej znamej, nech mi zisti ako sa ten obchod s nabytkom vola. Lebo toto maju u nas v drogerii postielku 🙂 aj matrace a podobne

maajushka
2. feb 2016

@ddka ja urcite ikea 🙂

adrianita1
autor
2. feb 2016

@maajushka aj my sme malej kupili postielku v ikei, dolezity je madrac. Nekupujte penovy, nie je dobry na chrbticu. A tiez, co sa tyka postielky, je dobre aby sa dala dat dole bocna strana. Mala som postielku pri posteli a casom bez bocnej strany, co bolo super na nocne kojenie 😊. Aj tak teraz dcerka spi s nami v posteli 😃

ddka
3. feb 2016

@lubica285 tak tomu sa hovorí drogéria 🙂

@maajushka aj my sme uvažovali o ikei, tu v ba je to asi najprijateľnejšie riešenie.

čo sa týka tej bočnice, tak verím,že to musí byť super, ale čo som tak námatkovo kukala, tak túto funkcionalitu majú zväčša práve tie drahšie postielky ako je Pali a pod.

biba3131
3. feb 2016

Ahojte baby my tiež už máme postielku a tiež máme z IKEI kúpenú bočná stena sa dá dať dole a som veľmi s ňou spokojná je krásne mohutná. Ak chcete vidieť foto mám v albumoch 🙂 aj matrac sme kúpili v IKEI. 🙂

maajushka
3. feb 2016

@adrianita1
@ddka no chystame s ana ikeacku, presne tu co sa da dat bocna strana dole, a nastavit, aby babatko lezalo nizsie alebo vyssie ked ma chapete :D a matrac kupime normlane v obchode ten s kokosovym vlakom alebo aky, toto vybera manzel aby dobre bolo, ja sa do toho nerozumiem vobec. a kupime este jeden ikeacky, na prilezitostnie spanie u babky 🙂

ddka
3. feb 2016

@biba3131 myslíš tú bielu so šuflíkmi? a koľko stojí? vyzerá moc fajn na ikeu :D

biba3131
3. feb 2016

@ddka áno áno myslím tú bielu zo šuflíkmi. Cena je ak sa dobre pamätám 149 eur.....a mne sa na nej páčilo to, že je mohutná nevyzerá ako ostatné, že sa za 2 týždne rozpadne 🙂

ddka
3. feb 2016

@biba3131 fuha, tak 149 je moc, tak snáď je to kvalitka

biba3131
3. feb 2016

@ddka tak je to dosť, ale ja to beriem tak, že keďže sa dá ten bok dať dole tak tam môže malé spávať aj dlhšie aj keď bude mať viac rokov využijeme to ako posteľ 🙂

nelly0212
3. feb 2016

Ahojte júnovky 🙂 Dnes sme boli aj manželom na poradni a celý deň sme vytešení 🙂 Všetko je v poriadku, doktor nás krásne pomeral, len podľa mier je naša modelečka o týždeň menšia (doteraz bola vždy väčšia) - a áno, budeme mať dievčatko 🙂 Jediné, čím ma doktor trošku vystrašil je, že mám nižšie položenú placentu, ako by som mala mať - ale tiež povedal, že by ju rastúca maternica mala vytiahnuť vyššie... tak snáď má pravdu 🙂

maruskamolny
3. feb 2016

@nelly0212 ahojky...mne povedal doktor ohladom placenty to iste 😖 ale bol taky v pohode...ze to bude ok..

nelly0212
3. feb 2016

@maruskamolny, však aj ten môj bol pri tom v pohode :D on si z toho ťažkú hlavu nerobil, lebo že vraj zatiaľ placenta neprekrýva krčok maternice... vlastne, on to len tak skonštatoval na záver vyšetrenia 🙂 Na nete som sa dočítala, že to tak aj zvykne byť, len treba viac oddychovať a šetriť sa... A to je u mňa dosť komplikované, lebo ešte chodím do práce...

kvikina087
4. feb 2016

My sme včera boli na 3D/4D ultrazvuku. Malinký je jasný chlapisko a je o trošku väčší ako by mal byť. Stále setká a moc sa nepremiestňuje. Dokonca keď sa trošku prehnem, alebo napnem brucho tak trošku vyčnieva hlavička, mám ju rovno pod pupkom. :D Inak všetko je v poriadku, všetko pomeral... len upozornil, že má nejaký prázdny žalúdok, že mu to mám pripomenúť na poradni aby to pozrel.... tak snáď bol len hladný...

mala_dracica
4. feb 2016

Ahojte dievcata, som rada, ze vsetky pridavate dobre s pravy. Ja som este ziadne nakupy nezahajila, tak ma tesi, ked sem davate vase tipy 🙂 Uz mate vybrate kociky?
Nas drobec v brusku teda dost vystraja, je velmi aktivny...
Inak co sa tyka zaludka babatka, tak si nepamatam, ze by mi na ultrazvuku nieco k tomu doktor hovoril - tak snad to bolo v poriadku. Teda myslim, ze to nazval zaludkovou dutinou ale nekomentovat obsah...

maajushka
4. feb 2016

@mala_dracica nam naposledy len pvoedal, ze je tam, a je plny... tak snad bude aj o tyzden plny :D

maruskamolny
10. feb 2016

Ahojte, ako sa mate junovky?aj vy sa uz neviete dockat drobca?pracujete este?Ja pracujem, ale coraz viac mi tvrdne brucho...aj Vam?

azurmanka1
10. feb 2016

Ahojte s tým tvrdnutim bruška mám aj ja problém, mala som to aj pri predošlých 2 deťoch ☹ .A aktívna je naša malá poriadne, kopance jak hotový futbalista 🙂

ddka
10. feb 2016

dievčatá, s tvrdnutím bruška nemám skúsenosti, resp. neviem si pod tým nič predstaviť. Mňa trápia už od 20tt strašné bolesti v lopatkách a v rebrách a neviem čo s tým. do práce chodím, ale nakoľko mám sedavé zamestnanie, tak moja chrbtica dosť štrajkuje. Drobec si spokojne kope, najradšej ráno, pred budíkom, však načo by sa mamina vyspala 🙂