Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Ja som prave tento vikend pozerala, ake veci mi ostali po synovi a ci sa daju eventualne vyuzit pre dievca. No a teda som len zirala, kolko toho mam 🙂)) a dnes som u rodicov nasla dalsie dve igelitky, nastastie pre babatka su tie veci casto unisex, tak sa tesim. Ale urcite si spravim radost aj novymi kuskami, navyse v juni uz bude teplo, tak urcite bude treba vyslovene letne veci dokupit v minivelkostiach. Kocik mame teutoniu, to asi nebudeme riesit novy, ani vajicko.
@luciynka ja som tiez tento víkend vytiahla vecicky po dcerke. Este neviem co čakáme ale tiez mam vela veci unisex 😊 teutonia je super. Ja som mala hartan, bol perfektny. Ale predala som ho. Chcem si urobit radost a kupit si novy. Asi joolz. 😉
Ahojte. Uz ste boli u diabetologa na vysetrenie?
Ahojte, ja sa chystam vytahovat vecicky po prvej dcerke tento vikend - kym som este schopna vysplhat sa na povalu 🙂 ... nejakym vecickam som ale samozrejme neodolala a kupila som aj nove, ono mam dojem ze su stale krajsie a krajsie takze potom skovavam po suflikoch aby manzel nekukal ze to co ... ci cakame trojicky :-P ... co sa tyka kocika neviem sa rozhodnut ci britax go next alebo joolz, po prvej dcerke som kocik predala, mala som gesslein, no teraz sa mi velmi paci joolz, ale zase mi vadi to korytkove sedenie v sportovej casti, prva dcerka bola pekne zvyknuta spinkat na zahrade kazdy den a na boku, ked aj zamrncala prehodila som ju na druhy bok a spinkala zase aspon hodinku takze to korytkove sedenie ... no neviem ... co si o tom myslite?
No ja sa zajtra tiez chystam k diabetologovi tak som chcela vediet co ma caka?
ja mám tiež tak, ako píše smejka a čaká ma to 7.3.
ja to mam zas celkom iny proces ... mam prist rano nalacno a ani pit nic nemam, ze u doktora vypijem tu vodu s glukozou, a musim potom dve hodiny ! sediet v cakarni a vraj ani pohybovat sa nemozem po areali nemocnice (vraj lebo vtedy sa spaluje cukor), mam si vziat casopis na citanie a pol litra vody s citronom a potom po tych dvoch hodinach mi zoberie krv ...
Tak ja mám mať taký istý postup ako bluebarablue 29.2. a už večer predtým sa mám krotiť s jedlom, najmä nie sladké. :D
@kvikina087 Aj ja idem 29.02 ... nemáš náhodou gyn v TT ?
@bluebarablue nie, chodím do TN :D
@bluebarablue ja tnd mám tak isto ako ty 😉 a idem buduci týždeň v piatok, resp. dúfam, že pôjdem, ak mi to kríže dovolia.
@kvikina087 ja mám gynekológa v TT 🙂
@nelly0212 a uz mas aj vybratu porodnicu? ja sa zatial chystam do TT tak dufam ze to bude ok 🙂
@bluebarablue ja to nebudem komplikovať a pôjdeme rodiť do trnavskej. Autom tam som z domu o 5 minút 🙂 len zvažujem, či si aj zazmluvním pôrodníka, aj keď viem, že sú tam teraz dobrí lekári 🙂 Inak, moja sestra rodila v TT 2x a v pohode 🙂
@nelly0212 ja si tiez chcem zazmluvnit, len zatial neviem ktoreho tak este uvidim ...
@bluebarablue aj sa tam chystáš pozrieť? Ja by som chcela ísť 🙂 aj máš na niekoho dobré referencie? Počula som chvály na Dečkova, ale zasa na druhej strane neviem ani, že by tam na niekoho nadávali..
@nelly0212 pozerať nepôjdem, len by ma to stresovalo 🙂 ... a asi to aj tak uvidim ked budem chodit na tie poradne tesne pred porodom co sa uz chodi tomu gynekologovi ktory ma bude rodit ... praveze kazdy si chvali niekoho ineho takze aj tazko niekoho konkretneho vybrat ... este som vobec neni rozhodnutia ... ja chcem ist do TT hlavne preto ze je tam oddelenie pre novorodencov aj s inkubatorom (keby nedajbože čosi), takze hlavne aby sa aj o babatko vedeli odbornici postarat.
@bluebarablue hm, myslím, že keď budeme chodiť na poradne už do nemocky, tak sa bežne nedostaneme na vzdycháreň a tak. Ja sa ešte dohodnem s manželom, či tam pôjde kuk so mnou, aby aj on vlastne vedel kam pôjdeme rodiť. Ak to to moje chúďa zvládne, bola by som rada, ak by bol pri mne. Ale je dobrý nápad okukať si lekárov počas poradní 🙂 Joj, to mi prišlo ako samozrejmosť, aby mali pre bejby inkubátor 🙂 nikdy nevieš, to máš pravdu. Kedy máš termín?
@nelly0212 Termín mám 20.6. a ty? No nie v každej nemocke je inkubátor, napr. v PN nemajú a co viem vela báb tam chodí rodit aj z Trnavy, alebo kedysi chodili, mozno sa to uz zmenilo. Ja zial budem sama lebo manzel zbledne len ked sa krv a nieco podobne spomenie takze toto by urcite nedal ... skoda, ale tak zbytocne aby to tam s nim seklo a mali ostaru este aj s nim 🙂 Preto chcem aj zazmluvneneho doktora, ze nech uz sa predtym pozname a mam tam aspon niekoho co ho neuvidim prvy raz. Inak co som pocula vraj je to oddelenie dost preplnene ze maju dost vela rodičiek ... a potom davaju na gynekologiu lezat ... tak dufam ze v juni bude toho menej, aj ked neviem neviem ...
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s kočíkom z internetu? Zapáčil sa mi 3v1 cleo. Len neviem aký bude v reali...Vopred ďakujem 😉
Ináč termín 20.06.:-P

@azurmanka1 my sme vybrali kocik Baby Design Dotty este v januari a zaplatili sme aj zalohu. Mal byt za 2-3 tyzdne od objednania a nakoniec si nanho pockame tak 2-3 mesiace lebo s tymito baby design kocikmi je dodacia lehota dlhsia....takze vybraty mame ale kedy ho dostaneme je vo hviezdach :D