icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

maruskamolny
6. mar 2016

@mirkie je to mozne🙂)) ja som mala prvu sekciu...tak ktovie ci bude aj druhe tak..tiez cakame druhe dievcatko🙂

mirkie
6. mar 2016

@maruskamolny jej a uz mate vybrate meno?? My sa vobec nevieme zhodnut 😯

maruskamolny
6. mar 2016

@mirkie my sa tiez s muzom nevieme zhodnut,,,,prvu mame Máriu.....a drhú tak to vyzera, ze bude Simonka... i ked nie som s tym este stotoznena.... a vy?

mirkie
6. mar 2016

@maruskamolny ja chcem sabinku a manzel luciu. Ja luciu nechcem a on sa tvari ze mi sabinka tiez neprejde. No som zvedava 😀

zuzka1502
7. mar 2016

Babi u nas platila dohoda chlapcovi meno ja a dievčatku tato.Ked kazdy naokolo strasil ze to bude dievčatko hned som zmenila strategiu a zacala mu s vyberom pomahat tak bol uzsi vyber Sofia,Zara a Zoya ale budeme mat chlapčeka takźe bude Damian 🙂

maruskamolny
7. mar 2016

@mirkie Sabinku som chcela aj ja ale muz mi zatrhol:(

biba3131
7. mar 2016

U nás sa stále nevieme rozhodnúť bud Tamia, Isabell (Izy), Alexandra 🙂

lubica285
7. mar 2016

My sme kukli do kalendara a bez zavahania to bude Samko 🙂

lucinda13123
7. mar 2016

Ahojte......My budeme mat Lukáška 🙂

nelly0212
8. mar 2016

Ahojte 🙂 piatková poradňa nám dopadla dobre, aj výsledky KO a glukózový test boli v poriadku. Jedine hemoglobín mám klesnutý zo 120 na 115. Kríže však stále nemám v poriadku, takže máme s malinkou kľudový režim, čo sa jej veeeeľmi páči, že sa mama nenaháňa :D
Kočky, máte vybrané pekné mená. Pre nás bolo dievčenské meno jednoznačná voľba - Eliška. Ale ak sa náhodou pán doktor "sekol" a bude chlapček, tak to asi bude problém. Mne sa páčia kratšie mená ako Daniel, Adam a z tých dlhších napríklad Radoslav. Manžel je zasa za dlhšie mená, takže sa na chlapčenskom akosi nevieme dohodnúť. :D Musím veriť, že to bude Eliška :D

alenkaa1510
8. mar 2016

My budeme mať buď Šimonka alebo Matúša nevieme sa rozhodnut

masterton
8. mar 2016

My máme pre našu bábiku tri...Tania,Lívia alebo Nina😊 Keby sa náhodou objavil pipik...tak bude jednoznačne Dominik😃

alenapavlinska
8. mar 2016

....aj ja som z Bj...ale budem rodit v PO....pracujem tam a aj dcérku som rodila sekciou v PO...🙂

azurmanka1
8. mar 2016

My budeme mať Elišku, dnes nám to lekár na 100 % potvrdil. Poradňa ok,všetko v poriadku.Mala pri ultrazvuku sedkala a kolienka mala pod bradou, bolo to veľmi milé 🙂 buduci týždeň glukózovy test, verím, že všetko bude ok 🙂Baby nemáte emocionalne výkyvy?Lebo so mnou to niekedy poriadne lomcuje. . . až mi to niekedy vadí, že som taká citlivá, ale niekedy je to silnejšie ako ja...

nelly0212
8. mar 2016

@azurmanka1 gratulujem k Eliške, pre mňa je to to najkrajšie dievčenské meno 🙂 Čo sa týka emocionálnych výkyvov, tak ani nie, skôr som citlivejšia - nemôžem pozerať dojímavé filmy a rozprávky, lebo mi fakt veľa netreba a pre hocičo sa mi chce plakať :D Aj keď napríklad na FB vidím nejaké dojímavé obrázky psíkov či detí, rýchlo to radšej preklikávam...

paloma76
8. mar 2016

Ahojte, ja uz mam Kristinku a Lindu a teraz to bude Rastik 😵 .
Kde budete rodiť? Chystá sa niekto z vas do Ziliny, Martina,alebo Čadce ???

lubica285
8. mar 2016

@paloma76 ja idem do MT 🙂

paloma76
8. mar 2016

Kedy mas termin?

lubica285
8. mar 2016

@paloma76 vychadza mi podla PM na 3.6. A ty? 🙂

paloma76
8. mar 2016

Juj. No mne az na 18.6.

lubica285
8. mar 2016

@paloma76 ja mam druhy termin 13.6. Takze uvidime 🙂 a uz vies kde budes rodit ci sa rozhodujes?

paloma76
8. mar 2016

Práveže neviem. Na Žilinskú gyn. som pocula len samé negatívne hodnotenia. 😥

radqa
8. mar 2016

Ahojtee my mame termín podla MS 5.6 podla utz 3.6, tajne dufam ze to bude na konci maja a budeme mat Mateja 🙂

katykat
9. mar 2016

@paloma76 ahoj ja budem v Cadci 🙂

lubica285
9. mar 2016

@paloma76 vies,ale sto ludi, sto chuti. Ved uvidis,ako sa rozhodnes. Skus napisat do fora porodnica Zilina a mozes porovnat.mozno sa stretneme teda v MT 🙂

smejka
9. mar 2016

@paloma76 ja chcem ist do MT..aj ked ZA mam po ruke

paloma76
9. mar 2016

Ved to. Aj ja som zo ZA, ale mam pochybnosti. Nestretla som nikoho , kto by ZA pochvalil 😒 😒

smejka
9. mar 2016

Ja som sa stretla aj so spokojnostou v ZA ale kedze som zdravotnik viem o tom svoje...a chcem mat pri porode aj dulu..a ona mi odporucila MT a ZA vylucila hned

bluebarablue
9. mar 2016

Baby, tie čo chcete ísť do pôrodnice mimo svojho bydliska, nebojíte sa že porodíte nejak skôr, alebo skrátka že to nestihnete? Ja tiež idem rodiť mimo moje trvalé bydlisko ... cca 45 min cesta a neviem, mám obavy ... kedze nejdem plánovanou sekciou ...

kvikina087
9. mar 2016

Ja plánujem rodiť v Bánovciach nad Bebravou, ale v zálohe mám aj Trenčín, nakoľko je bližšie... :D