Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@maruskamolny jej a uz mate vybrate meno?? My sa vobec nevieme zhodnut 😯
@mirkie my sa tiez s muzom nevieme zhodnut,,,,prvu mame Máriu.....a drhú tak to vyzera, ze bude Simonka... i ked nie som s tym este stotoznena.... a vy?
@maruskamolny ja chcem sabinku a manzel luciu. Ja luciu nechcem a on sa tvari ze mi sabinka tiez neprejde. No som zvedava 😀
Babi u nas platila dohoda chlapcovi meno ja a dievčatku tato.Ked kazdy naokolo strasil ze to bude dievčatko hned som zmenila strategiu a zacala mu s vyberom pomahat tak bol uzsi vyber Sofia,Zara a Zoya ale budeme mat chlapčeka takźe bude Damian 🙂
@mirkie Sabinku som chcela aj ja ale muz mi zatrhol:(
U nás sa stále nevieme rozhodnúť bud Tamia, Isabell (Izy), Alexandra 🙂
My sme kukli do kalendara a bez zavahania to bude Samko 🙂
Ahojte......My budeme mat Lukáška 🙂
Ahojte 🙂 piatková poradňa nám dopadla dobre, aj výsledky KO a glukózový test boli v poriadku. Jedine hemoglobín mám klesnutý zo 120 na 115. Kríže však stále nemám v poriadku, takže máme s malinkou kľudový režim, čo sa jej veeeeľmi páči, že sa mama nenaháňa :D
Kočky, máte vybrané pekné mená. Pre nás bolo dievčenské meno jednoznačná voľba - Eliška. Ale ak sa náhodou pán doktor "sekol" a bude chlapček, tak to asi bude problém. Mne sa páčia kratšie mená ako Daniel, Adam a z tých dlhších napríklad Radoslav. Manžel je zasa za dlhšie mená, takže sa na chlapčenskom akosi nevieme dohodnúť. :D Musím veriť, že to bude Eliška :D
My budeme mať buď Šimonka alebo Matúša nevieme sa rozhodnut
My máme pre našu bábiku tri...Tania,Lívia alebo Nina😊 Keby sa náhodou objavil pipik...tak bude jednoznačne Dominik😃
....aj ja som z Bj...ale budem rodit v PO....pracujem tam a aj dcérku som rodila sekciou v PO...🙂
My budeme mať Elišku, dnes nám to lekár na 100 % potvrdil. Poradňa ok,všetko v poriadku.Mala pri ultrazvuku sedkala a kolienka mala pod bradou, bolo to veľmi milé 🙂 buduci týždeň glukózovy test, verím, že všetko bude ok 🙂Baby nemáte emocionalne výkyvy?Lebo so mnou to niekedy poriadne lomcuje. . . až mi to niekedy vadí, že som taká citlivá, ale niekedy je to silnejšie ako ja...
@azurmanka1 gratulujem k Eliške, pre mňa je to to najkrajšie dievčenské meno 🙂 Čo sa týka emocionálnych výkyvov, tak ani nie, skôr som citlivejšia - nemôžem pozerať dojímavé filmy a rozprávky, lebo mi fakt veľa netreba a pre hocičo sa mi chce plakať :D Aj keď napríklad na FB vidím nejaké dojímavé obrázky psíkov či detí, rýchlo to radšej preklikávam...
Ahojte, ja uz mam Kristinku a Lindu a teraz to bude Rastik 😵 .
Kde budete rodiť? Chystá sa niekto z vas do Ziliny, Martina,alebo Čadce ???
Kedy mas termin?
Juj. No mne az na 18.6.
Práveže neviem. Na Žilinskú gyn. som pocula len samé negatívne hodnotenia. 😥
Ahojtee my mame termín podla MS 5.6 podla utz 3.6, tajne dufam ze to bude na konci maja a budeme mat Mateja 🙂
Ved to. Aj ja som zo ZA, ale mam pochybnosti. Nestretla som nikoho , kto by ZA pochvalil 😒 😒
Ja som sa stretla aj so spokojnostou v ZA ale kedze som zdravotnik viem o tom svoje...a chcem mat pri porode aj dulu..a ona mi odporucila MT a ZA vylucila hned
Baby, tie čo chcete ísť do pôrodnice mimo svojho bydliska, nebojíte sa že porodíte nejak skôr, alebo skrátka že to nestihnete? Ja tiež idem rodiť mimo moje trvalé bydlisko ... cca 45 min cesta a neviem, mám obavy ... kedze nejdem plánovanou sekciou ...
Ja plánujem rodiť v Bánovciach nad Bebravou, ale v zálohe mám aj Trenčín, nakoľko je bližšie... :D

@mirkie je to mozne🙂)) ja som mala prvu sekciu...tak ktovie ci bude aj druhe tak..tiez cakame druhe dievcatko🙂