Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@evidielko my sme kupili vcera je to prve babo a kupovali sme pouzivany po 1 dietati z bazosu 3-kombinaciu za 120€.Je ako novy krasny presne aky sme chceli aj farba je aku sne chceli, som maximalne spokojna.pre mna je to zbytocna investicia dat za uplne novy kocik 500€.
@petrahanka súhlasím 😊 Za menej možná teraz kúpiť fakt krásny kočík a na výber je ich veľa😊 Aj ja som tak kúpila....zvyšné peniaze použijem na iné vecy,ktoré drobec bude potrebovať 😊 Pri troch deťoch mam kde šetriť 😁
lilian 23 smiem sa opytat kolko ta book stal a v ktorej farbe si kupovala?Aj u nas zatial vyhrava prave book 🙂
U mna vyhral Casualplay, trojkombinácia. Ale od ruky, nie novy, novy hrozne drahý.
ahojte. aj vas trapia bolesti v oblasti slabin? ako keby svalovica. mna uz asi tyzden. hlavne pri chodzi. ked sedim a lezim tak ani nie
@lilian23
@lilian23 ahoj ja som este ladeevita nebrala ale chystam sa ho brat tak o dva tyzdne lebo teraz mam este femibion a to som zacala brat vitamuny id cca 24 tyzdna.samozrejme ze na zaciatku az do 24 tyzd.som brala iba kyselinu listovu a od 17.tyzdna magnerot lebo mi tvrdlo brusko.ten vitam.pripravok mi odporucila kamaratka gynekologicka a ze ho msm brat stale aj v case kojenia.no do 36 tyzdna isto ho budem brat potom neviem.a ten magnerot ako uzivas casto?ja iba ked mam pocit tvrdnutia brucha inac vobec tak mi bolo povedane.
Ja si davam jednu tabletku rank
Aj mne tvrdne brucho. Užívam Magnezium tabl. 2x3 denne. Nie vzdy zaberu 😨
@paloma76 lebo uzivas slabe tablety.mne predpisal dr. Magnosolv a ten je silny.1 sacok do deci vody a zaberie do 2 minut. Ja som si kupila aj Magnerot je strasne drahy a uzila som 2 tablety a nic nezabralo. Tak som zostala verna Magnosolvu.
Ako spoznam tvrdnutie? Keby mam pocit, no nie som si urcite ista, predpise mi dr.magnezium,tak mi nemoze uskodit ani dietatku vsak?
Ahojte baby ste tu niektorá, ktorá trpíte alergiou? Ako znášate tehu? Ja do teraz všetko ok, ale posledné dva týždne je to čoraz horšie a horšie už dva dni som si teraz musela vziať po sebe antihistaminiká. Chcem sa opýtať v pondelok na poradni či môžem naspäť jesť lieky lebo bez nich si to do konca tehu neviem predstaviť.
@biba3131 ja som alergička, ale našťastie mi to vyšlo tak, že som otehotnela, keď som dobrala Aerius a na zimu som vždy mávala v liekoch pauzu. Teraz na jar začínam cítiť, že je to horšie, hlavne mám stále plný nos... ak to bude na nevydržanie, pôjdem na imunológiu, snáď mi budú môcť niečo dať ☺
@biba3131 ahoj 🙂 Prispievam do tejto skupiny 1x :o) Som 25tt a som silna alergicka. Alergia mi prepukla uz 3 tyzdne dozadu. Mam nasadenu liecbu, lebo by som nemohla dalej existovat. Beriem Avamys do nosa a uzivam Flonidan 10mg ked je velmi zle. Dr mi povedal, ze neliecena alergia u tehotnej je velke riziko. Nebola ani poriadna zima, preto velmi skoro prepukla pelova sezona 😠
Tak baby ďakujem za rady, zatiaľ som si musela dať aj včera aj dnes a uvidím čo povie doktorka cv pondelok, ale už by som ich najradšej brala lebo také stavy už nechcem zažiť.
@radqa kedy mas termin? Žeby sme sa stretli v pôrodnici 🙂 ?
@azurmanka1 3.6 ale duuufam ze to bude skoor 🙂 Bojim sa prenášania 🙂
No, prenášania sa bojim aj ja. Obe deti som prenášala 10 dni 😒
@filiatko vcera som bola na poradni a pytala som sa na uzivanie vitaminov Ladeevita-mam ich uzivat do porodu a aj ppcas kojenia. Tiez mi.lekarka povedala ze uz treba zvysit davku magnezia-cize Magnerot rano a vecer+flasa Magnezie vypit denne..inak s malym vsetko ok, uz ma 1100g 🙂 no je to pohodak, sedi si tam v KP stale. Takze este ma zopar tyzdnov aby sa otocil.inak ideme sekciou
Nakoniec sa vypytali 😀
Nie netvrdne. Doktorka povedala ze kvoli tomu ze babatko uz rastie a treba zvysit prisun magnezia. Aj kamosky bravali uz vo vyssom stadiu tehotenstva. O vysadeni mi este nehovorila
Kocky,skocim vam do diskusie...aj ja som brala magnezko,lebo krce v nohach..gyneko,ze spokojne,ved to neublizi...az po porode,ked sa narodil syn,sa ma detska dr v nemocnici pytala,ci

Ahojte neviem ci tato tema tu uz bola ale mate uz vybrate/kupene kociky? Ak ano, ake? Dik 🙂