icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

monika4991
4. máj 2016

@paloma76 termín mám 16.6. ale som zvedavá ako dopadneme lebo sme boli teraz vyše dvoch týždňov v nemocnici na infúzkach lebo mi tvrdne brucho, teraz sme našťastie doma ale na tabletkách a stále iba ležať...

kucerawa
4. máj 2016

@mala_dracica ja chcem rodit v Ziline ale zatial neviem, ci si zazmluvnim lekara, kedze ani nemam moc prehlad, kto tam je a aki su. Takze aj ja by som bola celkom zvedava 🙂

filiatko
4. máj 2016

@mala_dracica daj sa do skupiny porodnuca zilina s tam som sa pytsls na lekatov.mozno tam najdes odpoved

ddka
4. máj 2016

Dievčatá, prosím vás, v čom vám budú detičky spinkať? Neviem či je pri novorodeniatkach lepší spací vak alebo zavinovačka, resp niečo úplne iné? + k tomu bude možno aj horúco.

filiatko
4. máj 2016

@ddka u mna v klasickej zavinovacke resp.perinke.

azurmanka1
5. máj 2016

@monika4991 aj sa otvaras? Mne už 2 dní veľmi tvrdne brucho, snáď to prejde..

lilian23
5. máj 2016

@ddka ja mam tiez prichystanu na zaciatok zavinovacku a mozno ho este prikryjem dekou..podla pocasia..a tiez som si kupila aj spaci vak. Ale to az tak trosku neskor

maruskamolny
5. máj 2016

@mala_dracica dakujem za gratulaciu, dufam ze uz moja princezna viac kotrmelcov robit nebude a ze zostane pekne v spravnej polohe 😉

lucassia
5. máj 2016

no ja ešte stále neviem čo to bude až to bude okrem toho, že to bude moje babetko..... predtým bolo bud otočene na boku a teraz ako naschval chrbtom ..no tak to bude prekvapenie alebo sa to ešte dozviem v nemocnici pri posledných vyšereniach

monika4991
5. máj 2016

@azurmanka1 neotváram, krčok sa mi mierne skratil tak by som mala ležať s panvou vyššie... ale to brucho mi stale tvrdne zajtra idem na kontrolu dufam ze si nas tam zase nenechaju ☹

paloma76
5. máj 2016

S tými apostolkami by to bolo Super,keby ich nebo!o treba.
Aj ja idem rodit do ZA,ale nemam žiadneho lekára,budem zisťovať,keď tam už budem chodiť týždenne na ozvy.
Aj ja mám zavinovacku aj spací vak. Uvidime podľa počasia.
Mne tvrdne brucho už od 22 tt. Beriem Magnézium 3x 2 tbl .

monika4991
5. máj 2016

@paloma76 ohladom toho tvrdnutia nam povedali ze keby nemame infuzie tak by som uz porodila. Vedla mna bola jedna ktora tiez dostavala magnezko infuzie ale slabsie ako ja, tak asi je rozdiel tvrdnutie a tvrdnutie. Ono mne tvrdlo kazdu chvilku stale a na pasoch co mi merali dva tyzdne nonstop minimalne 2x denne ukazovalo stale kontrakcie dost velke tak u mna to tvrdnutie neni sranda a naozaj poctivo lezim aj ked tvrdne mi aj tak ale aspon trochu menej...

paloma76
8. máj 2016

Aj ja si uz davam väčší pozor, hlavne je ze sa neotvárate. Inak by som aj ja skončila na na infúziách v nemocnici 😉 . Ale uz hadam vydrzime 😉

kvikina087
8. máj 2016

Ahojte dievčatá, ako ste na tom so strachom z pôrodu? Ja sa začínam strašne, strašne báť. :(

paloma76
8. máj 2016

Tak sme 2 😵

kucerawa
8. máj 2016

@kvikina087 ja sa tesim...strach mozno este pride 🙂

ddka
8. máj 2016

Dievčatá, trápia vás aj kŕčové žily? Čo proti tomu robíte?

julia34
8. máj 2016

@kvikina087 ja sa tesim, ale tiez mam aj trocha strach ....

paloma76
8. máj 2016

Ja nemam kŕčové žily 😎

han84
8. máj 2016

@ddka ja som mala nabeh na krcove zily uz pred tehotenstvom, a beriem detralex 2 tabkety rano, a pouzivam kompresne pancuchy, ale teraz uz to trosku flakam, lebo ich mam problem obliect

azurmanka1
8. máj 2016

No dievčatá, veru aj mne tie žily vystupujú poriadne, uz som mala s tym problém aj pred tehotenstvom a teraz je to zhorsene.
A teraz mám nový problém s pigmentovými škvrnami na tvári. Vystúpili mi na čele a nad perou.Musim si pozrieť na nete nejaké špeciálne krémy, aby mi to este pôsobením slnka nestmavlo. Nemáte s tym niekto skúsenosti?

adrianita1
autor
8. máj 2016

@azurmanka1 ahoj, aj mne vystupili tmave skvrny na tvari, hlavne nad licnymi kostami ale len take ako pehy. Dufam, ze to zmizne. Treba sa natierat opalovacim kremom. Inak mi nevieme, co budeme mat, bude to prekvapenie. Ale bud to bude maly futbalista alebo mala gymnastka, pretoze to baby stale a poriadne kopcuje 😊. Porodu sa zatial nebojim, tesim sa na babatko.... Mozno to este pride. Inak vsetko najlepšie ku dnu matiek 😍🐣

paloma76
8. máj 2016

No adrianita1 ja mam tiez tam kde ty. Uzasneeee 😖

paloma76
8. máj 2016
mala_dracica
8. máj 2016

Ahojte. Ja mam veru problem aj s krcovkami aj s pigmentovymi flakmi. Paradoxne vsak tie krcove zily su teraz lepsie aj ked nenosim aktualne pancuchy - no bolo ked ma bez nich velmi boleli nohy. Flaky mam viac- menej vsade, zatial nie velmi vyrazne, lebo vystupili len nedavno ale hned som zacala pouzivat zeruchovy krem z Justu - je na to urceny a zaroven ma ochranny faktor.

jannullka1
9. máj 2016

@ddka ahoj, ja si idem kúpiť ulitku, je to niečo ako zavinovačka, ale tenučké. sesternica používala cez leto len tú ulitku pri oboch dcérach, keďže boli horúčavy

andrea1010
9. máj 2016

ahoj žienky,poumývala som okná, upratala byt a teraz sa nevládzem ani pohnúť, je to normálne, okná som umývala postupne, každý deň jedno, ale posledné dva dni som hotová, puchnú mi nohy a mám problém sa aj z postele postaviť a aj malý sa mi zdá až priveľmi akčný, neviete čím to môže byť? alebo som len precitlivená?

paloma76
9. máj 2016

Aj ja mam dost. Hocičo mi uz robi problem. Mam problem naložiť aj do pračky, chodit po schodoch a o spani uz ani nepisem. Normalne som na seba nasrata , aka som nemožná ☹ Okna uz necham na najstaršiu dceru. Uz si netrúfnem. Ale ja to uz mam aj vekom. Ja uz mam 40 😵

azurmanka1
9. máj 2016

Presne baby aj ja mám ten istý problém. Unavená som jak kôň 🙂.
A tla mi zvykne klesnúť a potom som už úplne nevládna. No darmo, uz sa to blíži a ja sa už veeeeelmi teším na našu bublinku krásnu. Baby a záha Vas nepali? Mňa velmi a hlavne v noci. Bez ohľadu na to , o kolkej a čo jem ☹

masterton
10. máj 2016

Žienky...tak sme asi všetky na tom rovnako 😩 Mne bolia aj blbé kolená keď si idem sadnúť a o tom žeby kľaknúť už ani nie hovorím....hrôza 😩 Problém robia totálne maličkostí,ktoré som myslela,že zvládať budem v pohode ....prd😩 Nespávam,záha hrozná,spodok boli ako by ma dakto dokopal a posledné tri dni mam poslíčkov voľáko často a priberajú na sile ,tŕpnu mi prsty na rukách,puchnú členky...fuuu...môžem ďalej sa sťažovať 😆 Totálne neschopný,nemožný a fučiaci vorvaň...pri prvých dvoch som táka nebola...to asi tym vekom 😩
@andrea1010
@paloma76
@azurmanka1 ako je to u vás z poslíčkami?