Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@nelly0212
@ leaana takže dnes na poradni mi bolo povedané, že to ešte na pôrod vôbec nevyzerá a že možno aj týždeň to potrvá. Vraj je zbytočné ma posielať do nemocnice, pretože sa vôbec neotváram takže b so mnou aj tak nič nerobili. Malá pribrala ďalších 300g takže zatiaľ to vyzerá cca cez 3800g. Držíme si palce baby 🙂
@leaana @janusa112 držím palce, nech pani príroda predbehne pánov doktorov a pekne sa to rozbehne samo. Správne, držíme si palce 😉 @janusa112 budeš mať krásnu babuľku, naša už veľa nepribrala, stále to doktorovi ukazovalo len vyše 3 kg (aj pred týždňom mala tak), presne mi nepovedal... inak mala všetko v poriadku. Ja som otvorená len na špičku prsta a na CTG vyskočila nejaká silná kontrakcia, hoci mňa nič nebolelo a nič som necítila... Tak zasa zajtra poobede sa mám prísť doktorovi ukázať😃
No ta príroda sa s nami naozaj zahráva. Tym nasim bábätká sa nejako velmi paci v nasom brušku .😊Aj mne hrozí v stredu nemocnica. Dr.sa vyjadrí ked ma vyšetrí. Som zvedava. 😥 v piatok mam druhy termin, ale ak sa bude mat maly dobre , urcite hospitalizáciu na vikend odmietnem😳 budem tiez dúfať ze maly sa vypýta na svet sam😉
Držme si palceeeeeeee😘
Ahojte, tak vcera na poradni uz DR citil hlavicku! V noci som mala poslickov a odisla mi hlienova zatka ale skutocne kontrakcie zatiaľ nikde. Mam taký hnedasty vytok. Myslite, že ešte to bude na dlho?
@adrianita1 ta hlienova zátka môže odísť aj týždeň - dva pred, ale tak keď už sa otváraš, tak to môže byť každú chvíľu...... termín máš až koncom júna, či?? inak ja už poslíčky mám vyše týždňa skoro každý deň, zajtra idem na poradňu, tak som zvedavá či už sa niečo pohlo, lebo naposledy som bola ešte úplne zavretá.....a dnes mi je dosť čudne....
@bluebarablue zatiaľ sa nič nepohlo u teba?
🙂
Ahojte.....ja som kus sklamana 😒 dnes som bola na ctg a prietoky u porodnika........prvy porod som mala sekciu a velmi som chcela druhy prirodzeny...ale vyzera to na sekciu, lebo na zaznamoch ked je kontrakcia tak klesaju ozvy dietatka... 😒 zajtra mi maju zopakovat zaznam....a potom nastup do nemocnice
@paloma76 @janusa112 @leaanna tak som doma z poradne a všetko ma bolí😞 včera poobede som mala akoby predmenštruačné bolesti a bolesti v krížoch, ale dali sa v pohode vydržať. No a tieto bolesti otvorili krčok zo špičky prsta na 1 prst, tak dr. vyšetroval vnútornú bránku, a keďže mám krčok stále vysoko, veľmi to bolelo... a stále bolí 😞 uvidíme, či sa niečo pohne... najlepšie je, že podľa CTG mám kontrakcie každých 8-6 minút a ja o nich ani neviem😂
Jej, kraaaaaasny , gratulujeeeeeem. Prvy chlapcek😍😍😍😍. Vela zdravicka. 😊😊😊
Babenky aj ja som na prst, zajtra idem tiez do poradne. Tento tyzden bolesti vsetkeho druhu, tak som zvedava aj ja co mi dr povie.😓
Adrianita....mne napríklad pri predošlých dvoch porodoch ked odisla zátka , tak som porodila obe deti do 24 hodin😉
Ahojte. Ja som dnes bola na poradni mala ma 3800 v pondelok rano mam prist a mat pre istotu tasku v aute. Tak neviem ze co bude.
@adrianita1 ono je to u každej iné.... však uvidíš.... možno už aj tento týždeň budeš mať po tom....😉 ja mám termín 27. a už sa stále sledujem.... a tiež by som už chcela mať po tom, ale zas mi nie je až tak ťažko, aby som to tých pár dní s bruškom nevydržala😃
Ja mam termin 18.6. , tiez som mala pocit , ze to bude skôr , ale zrejme nie 😨 . No nic , musime byt trpezlive☺️☺️☺️☺️☺️☺️
@kniha24 ahoj, veru nie ... na kontrolu idem až v piatok, doktor povedal že zatiaľ nič nenasvedčuje pôrodu tak čakam ... a ty ako? ja už veľmi zle spím ... bolia ma strašne bedrové kĺby a dosť sa bojím ako všetko zvládnem ...
Takze ja ak neporodim do pondeloka, tak nastupujem na prijem 😥😥😥
Počkajte baby v pondelok je spln mesiaca a sa to všetko spustí. Vtedy býva najviac pôrodov 🙂
Tak ešte trošku vydržte 🙂
@azurmanka1 to dufam,termín mam v pondelok 🙂
Jej masteron. Supeeeer, gratulujeeeeeeeem. Je krasna, prajem vela zdravicka a sup sup domov.😘😘😘😘
@masterton gratulujem, je nádherná. Ja som mala takýto priebeh pôrodu pri prvej dcérke. Každým dňom to bude menej bolieť a budeš cítiť lepšie. 😉 každopádne vám obom želám veľa zdravia a skoré zotavenie 😊🎂🚼🎈🎉🎁
@paloma76
@adrianita1 Ďakujem žienky 😘
Takže po dnešnej poradni ma zajtra ráno čaká kontrola a v piatok nástup do nemocnice na vyvolávačku keďže termín bol 9.6. Dúfam, že pôjde všetko v poriadku a nebudem musieť ísť cisarákom. Konečne som otvorená aspoň na 1cm a pred 2hodinkami mi asi odišla zátka. Baby koľko po odídení zátky to môže vypuknúť?

@kniha24 Ahoj, aj ja mám termín 20.6. Zatiaľ teda čakáme ☺